Închide meniul

Mihai Stoica, dat pe spate de un jucător după Rapid – CFR Cluj: „Nu prea îţi convine să joci împotriva lui”. Ce punct slab are

Alex Masgras Publicat: 21 iulie 2024, 8:07

Reclamă
Mihai Stoica, dat pe spate de un jucător după Rapid – CFR Cluj: „Nu prea îţi convine să joci împotriva lui. Ce punct slab are

Mihai Stoica, dat pe spate de un jucător după Rapid - CFR Cluj: "Nu prea îţi convine să joci împotriva lui". Ce punct slab are

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica este dat pe spate de un jucător după Rapid – CFR Cluj. Derby-ul din etapa a doua din Giuleşti s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Bîrligea a deschis scorul în minutul 28, în timp ce Albion Rrahmani a restabilit egalitatea în minutul 53, din penalty. Peter Michael i-a readus în avantaj pe clujeni, în minutul 75. Echipa lui Dan Petrescu a sperat ca acela să fie golul victoriei, dar toate planurile au fost date peste cap de Hasani, care a înscris la ultima fază, în minutul 90+7.

Mihai Stoica, dat pe spate de un jucător după Rapid – CFR Cluj: „Nu prea îţi convine să joci împotriva lui”

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al celor de la FCSB, a urmărit cu mare atenţie duelul dintre cele două contracandidate la titlu. Oficialul campioanei este impresionat de Daniel Bîrligea şi a recunoscut că este un jucător incomod.

Cu toate acestea, el i-a găsit şi un punct slab atacantului de la CFR Cluj, acela că nu poate evolua 90 de minute. În meciul din Giuleşti, el a fost schimbat în minutul 70, cu Peter Michael:

„El are 90 de minute cam în total jucate. Să-l vedem 90 de minute, că asta mă intreb: Când va juca Bîrligea vreodată 90 de minute?

Reclamă
Reclamă 4

Mie îmi place foarte mult, e un jucător imprevizibil, un jucător împotriva căruia nu prea îţi convine să joci, pentru că tot timpul poate să inventeze ceva.

Ai meciuri grele cu el, chiar e un jucător foarte bun, doar că nu poate juca 90 de minute”, a declarat Mihai Stoica, la primasport.ro.

Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază

Daniel Bîrligea a înscris în minutul 19 al meciului din Giuleşti, dar golul a fost anulat pentru o poziţie de ofsaid. Rapid a replicat prin bara lui Burmaz, din minutul 23, şi prin şutul lui Albion Rrahmani, din minutul 26. Golul a picat însă în poarta gazdelor, după o pasă a lui Deac şi un şut al lui Bîrligea la colţul lung. Era minutul 28 şi acesta a fost singurul gol al reprizei.

Reclamă

Albion Rrahmani s-a accidentat în minutul 68, după o intrarea a lui Boben, şi a rămas întins pe gazon, apoi a ieşit în lacrimi şi în aplauzele spectatorilor. Înlocuitorul său, internaţionalul slovac de tineret Timotej Jambor, a ratat în minutul 72 o dublă ocazie, după o deviere a lui Burmaz. Slovacul a primit în careu şi a şutat, Răzvan Sava a respins în faţă, balonul a ajuns din nou la Jambor şi acesta a trimis peste poartă. Însă cei care au înscris au fost clujenii.

Tachtsidis a centrat din prima, în faţa porţii, iar nou intratul Peter Michael a înscris cu o lovitură de cap, readucându-şi echipa în avantaj, în minutul 75. În minutul 89 Răzvan Sava a scos incredibil la lovitura de cap a lui Ignat, iar rapidiştii au egalat în ultimul minut de prelungire, 90+7. Gojkovic a centrat, Iacob a pasat cu capul în centrul careului, aici Jambor i-a pus mingea lui Hasani şi acesta a înscris la ultima fază.

Unde se va transfera Louis Munteanu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:45

Dan Petrescu a dezvăluit ce jucător i-a ignorat indicaţiile în Rapid – CFR Cluj 2-2: „Le-am spus de la şedinţă”

9:25

LIVE VIDEOCursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei este ACUM în AntenaPLAY! Nikita Bedrin a câştigat sprintul

9:00

„Parcă joc de o viaţă aici” Cristi Manea, săgeţi către CFR Cluj, după egalul obţinut de Rapid la ultima fază: „Senzaţie super”

8:46

Camelia Potec, înainte de Jocurile Olimpice 2024: „Obiectivul este câştigarea unei medalii şi este realizabil”

8:38

Irina Begu s-a oprit în semifinalele turneului de la Palermo! Formă foarte bună pentru româncă înainte de Jocurile Olimpice 2024

8:30

Cristi Chivu, enervat în parcarea din Giuleşti! Ce a putut face când i s-a adresat a doua întrebare în timpul interviului

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEORichard Verschoor a fost descalificat din sprintul din Formula 2 al MP al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY. Cursa e duminică (11:05) 3 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 4 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 5 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază 6 Gala de Box Magnificent 7 a fost în AntenaPLAY. A fost spectacol total la Birmingham
Citește și