Închide meniul

Mihai Stoica, despre faptul că Achim şi-a trimis duhovnicul la Gigi Becali să nu îl dea afară: „Sunt banii lui! Plăteşte un jucător degeaba!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 septembrie 2022, 22:12

Mihai Stoica, despre faptul că Achim şi-a trimis duhovnicul la Gigi Becali să nu îl dea afară: „Sunt banii lui! Plăteşte un jucător degeaba!

Mihai Stoica, ultimele detalii despre transferul lui Andrei Cordea în MLS

Mihai Stoica, în timpul unui meci al FCSB-ului / Profimedia

  • Mihai Stoica, despre faptul că Achim şi-a trimis duhovnicul la Gigi Becali să nu îl dea afară de la FCSB
  • Anunţul făcut de managerul general al FCSB

Mihai Stoica, despre faptul că Achim şi-a trimis duhovnicul la Gigi Becali să nu îl dea afară de la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor a spus că aşteaptă să vadă şi el dacă Achim merită să joace la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica spune că aşteaptă şi el să îl vadă la lucru pe Florin Achim.

Mihai Stoica, despre faptul că Achim şi-a trimis duhovnicul la Gigi Becali să nu îl dea afară

Achim e din iarnă la noi, n-a jucat deloc. Deloc. Nu a fost impus niciodată, era a patra sau a cincea variantă de fundaş dreapta.

Reclamă

Eu ştiam, îmi spusese mai demult de ce l-a transferat. Şi am aflat. Ce pot eu să spun? Sunt banii lui, plăteşte un jucător până acum degeaba, pentru că a făcut o promisiune unui om pe care-l respectă. Gigi e altfel de om. Nu pot eu să explic faptele lui Gigi.

E plătit, plăteşte un jucător pentru că făcut o promisiune cuiva. Plăteşte un jucător care nu ne încurcă pe noi cu nimic.

Reclamă

Dică l-a găsit pe Achim aici, trebuie să-l vadă. Şi eu sunt curios să-l văd„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Jucătorul de la FCSB care şi-a trimis duhovnicul la Gigi Becali pentru a nu fi dat afară

Situaţie incredibilă la vicecampioana României. Un fotbalist a fost aproape să rămână fără contract, dar s-a întâmplat o situaţie unică în Liga 1. Florin Achim este jucătorul de la FCSB care şi-a trimis duhovnicul la Gigi Becali pentru a nu fi dat afară.

Latifundiarul din Pipera a recunoscut că a fost convins de un „trimis al Domnului” pentru a nu renunţa la fundaşul de 29 de ani, care a evoluat numai câteva secunde în tricoul roş-albastru, după ce a fost transferat de la Academica Clinceni.

Reclamă 4 / 0/3

Să vă spun sincer ce s-a întâmplat cu Florin Achim. A intervenit duhovnicul lui. O să râdeţi, dar aşa fac eu. El are un duhovnic pe care eu îl iubesc mult, îl cheamă Imeu de la Mănăstirea… am un lapsus. A intervenit, mi-a spus că este ucenicul meu. Trebuia să plece şi am zis, stai de ce să plece. Am meciuri din 3 în 3 zile. L-am luat de un an şi nu l-am văzut. I-am spus lui Dică că vreau să-l văd, i-am dat salarii un an şi jumătate. De unde ştiu că Achim nu e bun?

Dacă erau Boboc sau Pantea extraordinari, atunci nu avea cum. Pe stânga nu avea cum că e Radunovic. Pentru ce să nu îl ţin eu pe băiat, dacă îi dau atâţia bani pe lună„, a declarat Gigi Becali la PRO Arena.

Florin Achim a semnat un nou contract cu FCSB. Fundaşul dreapta adus iarna trecută de Gigi Becali la FCSB, pentru a-i face concurenţă lui Vali Creţu, a primit o veste nesperată.

Florin Achim (31 de ani) se resemnase cu gândul că Gigi Becali va renunţa la el. Achim a jucat doar în meciul fără miză cu CFR Cluj, când a intrat în minutul 90+2 în locul lui Ovidiu Popescu. Singura „realizare” a fost că a bătut un aut.

Chiar şi în acest context, Gigi Becali a luat o decizie incredibilă. A decis să îi prelungească înţelegerea cu încă un an. Florin Achim a avut şi probleme medicale în acest sezon, lucru ce l-a împiedicat să joace mai mult.

L-am luat pe Achim ca să nu mai primim niciun autogol. Să vadă Creţu cum e presiunea de pe bancă. Pe Haruţ l-am dat ca să pot să îl iau pe Edjooma. Eu îi spun Boodjema. Poate juca şi Ovidiu Popescu fundaş dreapta ca să nu luăm autogol. Şi azi am fost aproape să luăm autogol de la Creţu„, a anunţat Gigi Becali în momentul în care l-a adus pe Achim de la Clinceni.

În iarnă, în momentul în care a fost transferat de FCSB, Florin Achim a fost ironizat de fanii FCSB. Aceştia au luat cu asalt reţelele de socializare şi l-au ironizat pe jucătorul adus să îl scoată pe Vali Creţu din echipă.

Reclamă

Peste o lună: ‘Multumim, Florin Achim!‘”, „Ăsta are kilometrajul dat peste cap„, „Este zugrav, că fotbalist nu pare„, „Când îl dă afară?!” sau „Seamănă mai mult a ospătar” au fost câteva dintre ironiile fanilor din momentul în care Achim a fost prezentat oficial.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:28 Ronnie O’Sullivan uimeşte înainte de Campionatul Mondial: „Nu îmi place Crucible. E un coşmar”. Unde ar vrea să mute competiţia 14:20 Dinamo – Poli Iaşi, 18:15, LIVE TEXT! „Câinii” au un meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 13:52 Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei! Antrenorul lui Manchester United nu a mai rezistat 13:11 Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup. Două victorii uriaşe cu Franţa 12:12 FotoCalvarul s-a încheiat pentru Ana Bogdan! Prin ce perioadă de coşmar a putut trece, până să fie eroina României la BJK Cup 12:08 Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă 11:22 „O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!” 11:22 Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! „Vulturii” şi-au demis antrenorul pus în ianuarie. Fernando Santos e OUT 10:53 „A fost Steaua o echipă ajutată de sistem?” Victor Pițurcă a vrut să pună definitiv capăt controverselor: „Adevărul adevărat!” 10:48 Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Adina Diaconu şi-au aflat adversarele de la Cupa Mondială Macao 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar
Liga 1 • 11:22
„O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!”
CFR Cluj - FCSB LIVE TEXT (21:00)
Liga 1 • 9:55
CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT (21:00). Oaspeţii, atac furibung asupra titlului din Liga 1. Echipele probabile
Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre "palma" primită de antrenorii români de la Gigi Becali
Liga 1 • 9:00
Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre „palma” primită de antrenorii români de la Gigi Becali: „Nu conduce tot la FCSB!”
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor
Liga 1 • 13 apr., 23:23
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor: „Se poate!” Ce a spus despre ţintele FCSB-ului
Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj
Liga 1 • 13 apr., 17:27
Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj! Elias Charalambous a făcut anunțul