Închide meniul

Mihai Stoica, dezlănțuit după ce a văzut primul penalty primit de Farul cu Universitatea Craiova: „La noi nu s-a mers la VAR!”

Sebastian Cristian Publicat: 9 aprilie 2023, 10:22

Reclamă
Mihai Stoica, dezlănțuit după ce a văzut primul penalty primit de Farul cu Universitatea Craiova: La noi nu s-a mers la VAR!”

Mihai Stoica, dezlănțuit după ce a văzut primul penalty primit de Farul cu Universitatea Craiova

Mihai Stoica / Antena Sport

Mihai Stoica s-a dezlănțuit după ce a văzut primul penalty primit de Farul cu Universitatea Craiova. Managerul general de la FCSB consideră că o astfel de situație nu ar fi fost judecată și în favoarea FCSB-ului, dacă ea ar fi avut loc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB ocupă actualmente locul 3 în Liga 1, la o diferență de 6 puncte de liderul Farul Constanța.

Mihai Stoica, dezlănțuit după ce a văzut primul penalty primit de Farul cu Universitatea Craiova: „La noi nu s-a mers la VAR!”

Oficialul vicecampioanei României nu a fost de acord cu decizia „centralului” Cojocaru de a da penalty în minutul 34 pentru Farul. Arbitrul a luat decizia, după ce a consultat sistemul VAR și a văzut un fault făcut de Basilio Ndong la Adrian Mazilu.

Mai mult decât atât, Mihai Stoica crede că FCSB ar fi trebuit să beneficieze de 3 lovituri de la 11 metri în meciul cu Universitatea Craiova, lucru care nu s-a întâmplat.

„Noi cu Craiova am avut 3 situații în care puteam avea penalty și nu s-a mers la VAR. Dar ne-am ales totuși cu ceva. Un galben la Edjouma”, a fost mesajul postat de managerul general al celor de la FCSB, pe contul personal de Facebook. 

Reclamă

Mihai Stoica, atac vehement la adresa CCA: „Arbitrii pot greși, nu se întâmplă nimic! Cojocaru ne-a eliminat din Cupă”

Mihai Stoica, atac vehement la adresa CCA. Managerul general de la FCSB este total nemulțumit de faptul că arbitrilor li se iartă foarte rapid greșelile făcute, chiar dacă aceste greșeli pot influența deciziv rezultatul unor meciuri.

De altfel, oficialul de la FCSB consideră că arbitrii vinovați nici măcar nu sunt pedepsiți pentru erorile provocate.

„Există inamovibilitatea arbitrilor. Nu au niciun fel de problemă, pot greşi, că nu se întâmplă nimic. Dacă greşesc împotriva noastră. Când greşeşte vreunul în favoarea noastră, atunci sunt probleme mari de tot.

Reclamă 4 / 0/3

Noi nu jucăm în Cupa României pentru că am fost eliminaţi de Cojocaru! La UTA. Cojocaru ne-a eliminat! Cum ne-a eliminat: ne-a eliminat un jucător, pe bună dreptate, după care nu a vrut să îl elimine pe Benga.

S-a uitat la el, Benga lovise mingea după fluierul lui, 50 de metri s-a dus mingea, nu l-a eliminat, s-a întors cu spatele, după care a eliminat încă un jucător de la noi, după care, înainte de ultima fază a meciului, l-a eliminat gratuit pe Octavian Popescu, al treilea jucător!

Ce măsură s-a luat? A fost reţinut, cât, cinci minute de la delegări? Ce a fost asta? Şi acum, deodată, se dezvoltă o sensibilitate extremă, <<nu suntem apăraţi>>. Luaţi-vă protecţie”, a spus MM Stoica, la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
Vezi toate știrile
Citește și