Închide meniul

Mihai Stoica, dezvăluire incredibilă după Universitatea Craiova – FCSB 1-2: „Vă spun în premieră!”

Cosmin Olteanu Publicat: 1 mai 2023, 22:02

Reclamă
Mihai Stoica, dezvăluire incredibilă după Universitatea Craiova – FCSB 1-2: Vă spun în premieră!”

Mihai Stoica, dezvăluire incredibilă după Universitatea Craiova - FCSB 1-2

Mihai Stoica, la finalul unui meci / Profimediaimages

Mihai Stoica a făcut o dezvăluire incredibilă după Universitatea Craiova – FCSB 1-2, partidă care a contat pentru etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 1. Pentru FCSB, au marcat Andrea Compagno și Deian Sorescu, în timp ce unica reușită a oltenilor a fost semnată de Elvir Koljic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest moment, FCSB se află pe locul 2 din play-off-ul Ligii 1, cu 40 de puncte obținute, la trei lungimi în spatele liderului Farul Constanța.

Mihai Stoica, dezvăluire incredibilă după Universitatea Craiova – FCSB 1-2

Mihai Stoica susține că Octavian Popescu și Florinel Coman au evoluat accidentați în meciul din Bănie. Totodată, oficialul FCSB-ului spune că Universitatea Craiova ar fi meritat mai mult, având în vedere jocul pe care l-a prestat.

„Eu spun că am revăzut partida și cred că sub aspectul jocului Craiova merita mai mult. Noi ne-am dus acolo nu neapărat carne de tun, dar fără Tamm și Edjouma, doi titulari incontestabili. Acum vă spun în premieră. Ne-am dus cu Octavian Popescu și Coman accidentați, care au făcut eforturi și merită respectul tuturor suporterilor steliști. Au jucat accidentați, era logic să nu spunem de la început.

Octavian a avut o durere foarte mare în zona fesei și la orice mișcare simțea ca un cuțit, o durere foarte, foarte mare. Coman a jucat cu o contuzie foarte puternică, la fel ca la meciul cu Rapid. După două zile în care nu s-a antrenat, a primit o minge în tibie și nu mai putea de durere. Toți au jucat fotbal, s-au lovit în copilărie și există contuziile alea puternice în care numai dacă atingi te doare de nu mai poți. Exact așa a jucat Coman. Bineînțeles, cu moralul la pământ, erau căzuți. E foarte greu să treci peste ce s-a întâmplat în Giulești. Octavian a zis din minutul 30 că nu mai poate. Octavian d-aia a ieșit.

Reclamă

Iar schimbarea pe care nimeni nu a înțeles-o, vă explic eu de ce au intrat Pantea și Sorescu. Coman nu mai putea, a făcut semn de schimbare. Orice schimbare însemna o improvizație.

A fost singura schimbare care putea să fie efectuată cu jucători pe pozițiile lor. Pantea ca fundaș lateral, iar Sorescu ca atacant lateral stânga, pentru că a jucat în acea poziție. Era singura schimbare logică. O schimbare care nu dădea peste cap foarte mult”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Ştefan Târnovanu, foarte fericit după victoria cu Universitatea Craiova

Ştefan Târnovanu s-a declarat foarte fericit după victoria cu Universitatea Craiova, meci în care a avut o evoluție excelentă.

Reclamă 4 / 0/3

„O seară foarte frumoasă. Ne-am apropiat de Farul. Mă bucur că am făcut asta. „O seară foarte frumoasă. Ne-am apropiat de Farul. Mă bucur că am făcut asta.

Mă aşteptam să bată Ivan, mă gândeam că bate pe mijloc, că aşa bate el. A alunecat, după aia s-a făcut 2-0, mă bucur că am câştigat.

Am încercat să îl scot din mână (n.r.: pe Andrei Ivan), nu ştiu dacă acesta a fost motivul pentru care a alunecat.

La Ivan vorbeam şi cu antrenorul de portari, mi-a zis să stau pe mijloc. La Koljic m-am gândit că dă tare în dreapta mea şi am plecat. E mai puţin important.

Peste CFR până mâine, să vedem dacă vom rămâne şi după meciul lor. E o luptă care se va ţine până în ultima etapă cu siguranţă.

Sunt 3 puncte, dacă Farul se mai încurcă vom fi campioni. Ar fi foarte frumos, cred că ne-am maturizat. Avem tinerii noştri, foarte talentaţi.

Mă uitam aseară la Farul cu Sepsi şi Niczuly s-a dus în blocaj cu mâna. Eu am simţit să mă duc cu piciorul. Mă bucur foarte tare că am câştigat”, a declarat Ştefan Târnovanu, după Universitatea Craiova – FCSB 1-2, pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și