Închide meniul

Reacţia presei din Italia, despre un posibil transfer al lui Vlad Chiricheş la FCSB: „I se oferă banderola!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 iunie 2023, 18:14

Reacţia presei din Italia, despre un posibil transfer al lui Vlad Chiricheş la FCSB: „I se oferă banderola!

Reacţia presei din Italia, despre un posibil transfer al lui Vlad Chiricheş la FCSB

Vlad Chiricheș, în tricoul lui Cremonese / Profimedia Images

Reacţia presei din Italia, despre un posibil transfer al lui Vlad Chiricheş la FCSB, nu a întârziat să apară. Jurnaliştii din Peninsulă notează faptul că fundaşul central ar putea reveni în Liga 1, în această pauză competiţională, Gigi Becali fiind dispus să-i ofere un salariu imens.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheş evoluează la Cremonese din vara trecută, mai având contract încă un sezon la trupa italiană.

Reacţia presei din Italia, despre un posibil transfer al lui Vlad Chiricheş la FCSB

Posibilitatea ca Vlad Chiricheş să revină în Liga 1, la FCSB, a fost analizată în presa din Italia. Jurnaliştii italieni notează faptul că deşi fundaşul a fost măcinat de accidentări în sezonul recent încheiat, calităţile sale sunt indiscutabile.

De asemenea, presa din Peninsulă mai titrează faptul că Gigi Becali îl ademeneşte pe Chiricheş cu un salariu colosal, şi de asemenea este dispus să-i ofere banderola de căpitan de la FCSB.

„Vlad Chiriches s-ar putea întoarce în țara sa. Experimentatul fundaș a petrecut un sezon în tricoul lui Cremonese, însă a fost condiționat de accidentări și nu a putut să ofere traiectoria sperată.

Reclamă

Calitățile sale, însă, nu sunt puse în discuție și Steaua București (n.r. FCSB), echipă la care a jucat deja, pare dispusă să-i ofere o oportunitate, după cum a confirmat președintele clubului, Gigi Becali”, notează cremonesecalcio.it.

„Interes din România pentru Vlad Chiricheș. Fundașul care aparține lui Cremonese a intrat pe radarul Stelei București (n.r. – FCSB), o echipă unde a jucat înainte de transferul la Tottenham, din 2013. Clubul „roș-albastru” îi oferă un salariu mare și banderola de căpitan pentru a reveni!”, notează şi cei de la cuoregrigiorosso.com.

Gigi Becali, mesaj clar despre transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB

Reacţia presei din Italia despre un posibil transfer al lui Vlad Chiricheş la FCSB vine la doar câteva zile după ce Gigi Becali a anunţat că nu se pune problema ca fundaşul să revină la trupa roş-albastră.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a negat informaţia conform căreia Vlad Chiricheş s-ar afla în negocieri cu FCSB. Latifundiarul din Pipera a declarat că fundaşul nu va reveni la formaţia roş-albastră, deoarece se află sub contract cu Cremonese.

„Nu știu despre Chiricheș, nu știu despre ce vorbiți! Omul ăla are un contract acolo, îi facem rău dacă vorbim despre el. Cine a zis despre el? Voi ați spus! Mai are doi ani de contract, dacă e să rezilieze are de luat 300.000 de euro, cel puțin. Sunt bani mulți!

N-are rost să vorbim despre Chiricheș. Despre Chiricheș n-are rost să discutăm, mai are doi ani. Terminați cu Chiricheș!”, a declarat Gigi Becali.

La FCSB, Vlad Chiricheş a mai evoluat în perioada 2013 – 2015. Gigi Becali îl cumpăra de la Pandurii, în schimbul sumei de 1,3 milioane de euro, şi ulterior, doi ani mai târziu, fundaşul era transferat de Tottenham în schimbul sumei de 9,5 milioane de euro.

Recomandări
  • Ce au notat jurnaliştii italieni, despre un posibil transfer al lui Vlad Chiricheş la FCSB
  • Fundaşul poate reveni în Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și