Închide meniul

Mihai Stoica, discurs vehement după ce Gigi Becali a anunţat plecarea lui Compagno: „Nu ţin minte să se fi sucit vreodată!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 ianuarie 2024, 23:19

Reclamă
Mihai Stoica, discurs vehement după ce Gigi Becali a anunţat plecarea lui Compagno: „Nu ţin minte să se fi sucit vreodată!

Mihai Stoica a avut un discurs vehement după ce Gigi Becali a anunţat plecarea lui Compagno. Oficialul celor de la FCSB a anunţat că atacantul italian va pleca sigur

Mihai Stoica și Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă/ Hepta

Mihai Stoica a avut un discurs vehement după ce Gigi Becali a anunţat plecarea lui Compagno. Oficialul celor de la FCSB a anunţat că atacantul italian va pleca sigur de la echipă pentru că Becali îşi doreşte asta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunţat că îl vinde pe Andrea Compagno pentru suma de 500.000 de euro. Atacantul italian poate ajunge în MLS şi să aibă parte de un duel stelar cu Lionel Messi.

Mihai Stoica, discurs vehement după ce Gigi Becali a anunţat plecarea lui Compagno

„Da (n.r. – a văzut ce a declarat Gigi Becali), că pleacă Compagno. Gigi face calculul aşa: 500.000 plus salariul pe doi ani şi jumătate. Nu ţin minte să se fi sucit cu vreun jucător vreodată. 

Uite, spre exemplu, Djokovic. Mi-a plăcut, să zicem că nu mai era în viziunea nimănui titular clar, dar era un jucător care ne putea ajuta mult. Dacă Gigi a zis că nu-l mai vrea, el dă banii, indiferent de cât de mult vrei să-l convingi. 

Înţelegi de ce intră la TV după meci şi îi face zob pe jucători? Să formulez altfel. Cu ce ajuţi un jucător, cu ce ajuţi clubul dacă-l critici vehement? Eu i-am spus lui Gigi: <<Orice spui este preluat>>. 

Reclamă

Mi-a trimis Vulturar un jucător, îl ştiam după nume, am căutat şi ce am găsit? Că a avut o accidentare gravă şi era în pericol să nu mai joace fotbal. Aşa cauţi, a ieşit şi l-a criticat. 

Gigi nu e omul care să-şi cenzureze emoţiile. A spus omul clar să nu mai fie sunat şi nu mai vorbea. Nu sună el la emisiuni”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Gigi Becali îl vinde pe Andrea Compagno: „Azi m-a sunat Giovanni! Am cerut atât”

Gigi Becali a anunţat că îl vinde pe Andrea Compagno pentru suma de 500.000 de euro. Mutarea se va face zilele următoare. Andrea Compagno va pleca de la FCSB în această iarnă. Gigi Becali a anunţat că impresarul i-a găsit echipă atacantului.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am cerut 500.000. Și azi m-a sunat Giovanni. Impresarul mi-a zis că are o echipă, Giovanni mi-a zis și el. Mâine sunt la mănăstire, dar poimâine…Pe Compagno îl dau, pe Miculescu nu îl dau”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Andrea Compagno, aproape de un transfer stelar în MLS

Andrea Compagno este aproape de un transfer stelar în MLS. Fosta echipă a lui Mitriţă îl cheamă să se bată cu Messi şi celelte staruri din MLS. Presa internaţională scrie că Andrea Compagno este pe lista celor de la New York City. Mai mult, americanii ar fi început deja negocierile pentru transfer.

Gigi Becali a anunţat că Andrea Compagno este de vânzare. Mai mult, deşi a plătit 1.500.000 de euro pe italian, Becali e dispus să îl vândă cu doar 500 de mii de euro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și