Închide meniul

Mihai Stoica e optimist că Vlad Chiricheş va semna cu FCSB: „M-am uitat în ochii lui”

Alex Ioniță Publicat: 13 iulie 2023, 23:16

Reclamă
Mihai Stoica e optimist că Vlad Chiricheş va semna cu FCSB: „M-am uitat în ochii lui

Mihai Stoica e optimist că Vlad Chiricheş va semna cu FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

Mihai Stoica e optimist că Vlad Chiricheş va semna cu FCSB. Managerul general al vicecampioanei a oferit noi detalii despre transferul fundașul la echipa lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera nu l-a convins încă pe fundașul de 33 de ani să semneze cu echipa lui, dar negocierile vor continua în zilele următoare.

Mihai Stoica e optimist că Vlad Chiricheş va semna cu FCSB. Fundașul se antrenează deja cu „roș-albaștrii”

Vlad Chiricheș se antrenează cu formația „roș-albastră”, pentru a fi pregătit din punct de vedere fizic, în momentul în care va semna cu o nouă echipă. Totuși, „MM” Stoica le-a dat speranțe suporterilor lui FCSB și a dezvăluit că a vorbit cu jucătorul, iar semnele sunt pozitive.

„Eu am speranţe, chiar am. Acum în câteva zile vom ştii dacă da sau nu. Cred că il cunosc destul de bine, m-am uitat in ochii lui si cred că il cunosc bine, îi surade ideea. S-a antrenat separat, la sală, dar asta se intampla cu toţi jucătorii care au fost la noi. E finul lui Pintilii, nu e problemă, îşi fac concediile impreună. Nu e asta problemă. Mai are variante, dar parcă, parcă… Vibe-ul lui m-a făcut să sper.

Pentru noi e lovitură mare din foarte multe puncte de vedere. Poate să fie extrem de important în vestiar, e primul jucător de care se stie ca poate vine si mă întreabă toţi jucătorii în vestiar. De obicei nu prea te întreabă, că e concurenţă, dar de Chiricheş toţi întreabă. E singurul”, a spus managerul general, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica, mesaj acid pentru Florin Talpan

Mihai Stoica a transmis un mesaj acid pentru Florin Talpan. Juristul celor de la CSA Steaua s-a revoltat după ce s-a decis ca derby-ul dintre FCSB şi Dinamo să se desfăşoare în Ghencea. Ulterior, a venit şi replica managerului general al trupei lui Gigi Becali.

Mihai Stoica a subliniat faptul că FCSB este echipa din Europa de Est cu cele mai multe meciuri în cupele europene, din 2003 şi până în prezent. De asemenea, MM i-a dat o replică acidă şi lui Florin Talpan. Mihai Stoica a ajuns la concluzia că juristul celor de la CSA Steaua are mari probleme, după ultimele declaraţii făcute.

„Speţa asta, că tot repetă cuvântul ‘speţă’ mă duce cu gândul că ar trebui o comisie de expertiză medicală, pentru ca ceea ce se scrie aici este uluitor. Cum adică să spui că cineva datorează, când nu există nicio hotărâre?

Reclamă 4 / 0/3

Cum să spui că echipa asta nu are performanţă? Din 2003 încoace, nu există nicio echipă în Europa de Est cu mai multe meciuri în cupele europene. Din 2003, echipa asta are 20 de calificări din 20 posibile în cupele europene. Înainte, obiectivul era calificarea în cupele europene.

Talpan susţine că stadionul trebuie să producă pagubă. Apăraţi Armata? Ministerul Apărării Naţionale, asta e armata, şi spune Talpan apăraţi Ministerul Apărării, adică apăraţi armata. Sunt mâhnit, cred că are probleme mari”, a declarat Mihai Stoica, conform sursei citate anterior.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:48 VIDEOAndrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger 18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” 18:35 „Tricolorul” care şi-a asigurat deja prezenţa în lotul României pentru EURO 2024: „Oamenii din club au fost informaţi” 18:19 FotoAdrian Mutu și fiul său Tiago s-au fotografiat alături de Cristiano Ronaldo! Cadou fabulos pentru băiatul „Briliantului” 18:00 Ionuț Radu e aproape de un transfer surprinzător! Un nume mare din lumea fotbalului îl dorește pe român la echipa sa 17:58 Gigi Becali, sfătuit să insiste pentru jucătorul pe care vrea să-l transfere la FCSB: „Ar ajuta foarte mult” 17:49 VIDEOGabriel Bortoleto, pole position la Cursa de Formula 2 de la Imola (duminică, 11:00 în AntenaPLAY). Sprint-ul, sâmbătă la 15:15 17:37 În timp ce Gigi Becali îl aşteaptă să se întoarcă la FCSB, Malcom Edjouma a primit o altă ofertă din Liga 1: „E un jucător bun” 17:27 Braga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Luptă stânsă pentru grupele Europa League. Programul 17:16 Bellator Champions Series Paris e LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul Vezi toate știrile
Citește și