Închide meniul

Mihai Stoica este impresionat de Cătălin Cîrjan, care s-a înţeles cu Rapid: ”E un pariu foarte interesant”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 15 iunie 2023, 23:52

Mihai Stoica este impresionat de Cătălin Cîrjan, care s-a înţeles cu Rapid: ”E un pariu foarte interesant”

Mihai Stoica este impresionat de Cătălin Cîrjan

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Mihai Stoica este impresionat de Cătălin Cîrjan. Managerul general de la FCSB a vorbit despre tânărul mijlocaș care s-ar fi înțeles cu oficialii celor de la Rapid, marea rivală a vicecampioanei. Cătălin Cîrjan ar urma să ajungă în Giulești sub formă de împrumut, de la Arsenal, formația la care este legitimat în prezent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a vorbit despre Cătălin Cîrjan, fotbalist pe care îl admiră și îl consideră un adevărat număr 10. Oficialul vicecampioanei a recunoscut că a aflat informații din interiorul formației londoneze, acolo unde românul se antrenează alături de echipa mare.

Mihai Stoica este impresionat de Cătălin Cîrjan. Ce spune managerul general despre tânărul fotbalist

Mihai Stoica a vorbit despre tânărul mijlocaș legitimat la Arsenal, dar și despre posibilitatea ca acesta să ajungă în tabăra rivalei Rapid.

„Nu ştiu (n.r. – informaţii despre transferul lui Cîrjan la Rapid), doar am văzut că s-a scris foarte mult. E un pariu foarte interesant. Nu a jucat până acum la seniori şi mie mi-a plăcut foarte mult copilul ăsta, pentru că a plecat (n.r. – în Anglia).

Nu a fost împrumutat (n.r. – de Arsenal). Pentru că l-a ţinut Arteta. L-a vrut Arteta foarte tare. Spun sigur, că am fost apropiat de copil. Arteta avea nevoie în antrenamente de fotbalişti extrem de inteligenţi. Fotbaliști care înţelegeau exact ce urmăreşte el în antrenamente şi de asta a ţinut să-l aibă pe Cîrjan.

Reclamă

El e număr 10, în spatele atacantului. E un jucător… Ok, nu l-am mai văzut în ultima vreme, dar arăta foarte bine”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Cătălin Cârjan a fost transferat de către Arsenal în anul 2019, de la formația ilfoveană Viitorul Domnești. Până în momentul de față, tânărul fotbalist nu a apucat să debuteze la echipa mare a „tunarilor”. În schimb, acesta a fost pe banca de rezerve, la un meci de UEFA Europa League, din sezonul trecut, câștigat de Arsenal cu scorul de 1-0, în fața formației olandeze PSV Eindhoven.

Rapid anunţă noi transferuri în acest mercato!

Președintele formației de sub Podul Grant, Daniel Niculae a vorbit despre planurile formației pe care o reprezintă, în această perioadă de mercato

Reclamă 4 / 0/3

„Suporterii noștri vor să vadă luptători pe teren, iar el e un luptător. Luăm ce avem noi nevoie, iar Iulian Cristea e un jucător de mare valoare, un internațional român, care ne va ajuta mult.

Suntem în discuții cu mai mulți jucători și cu echipe, vom vedea zilele acestea ce va fi. Lucrurile merg bine, cred că se putea și mai bine în sezonul trecut. Trebuie să ne pregătim pentru sezonul următor, pentru că standardele au fost ridicate și mai mult”, a declarat Daniel Niculae pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! Vezi toate știrile
Citește și