Închide meniul

Mihai Stoica, fermecat total de un jucător din Liga 1: „Este senzațional ce a făcut!”. MM l-a lăudat la scenă deschisă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 octombrie 2022, 23:34

Reclamă
Mihai Stoica, fermecat total de un jucător din Liga 1: „Este senzațional ce a făcut!. MM l-a lăudat la scenă deschisă

Mihai Stoica agită apele înainte de FCSB - Rapid

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Stoica a fost fermecat total de un jucător din Liga 1. Este vorba despre Doru Popadiuc, mijlocașul de la Chindia Târgoviște care a marcat un hat-trick fabulos în meciul cu FC Voluntari. MM l-a lăudat la scenă deschisă pe jucătorul lui Toni Petrea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popadiuc a fost „one-man show” în meciul FC Voluntari – Chindia 0-3, disputat astăzi în etapa a 14-a din Liga 1.

Mihai Stoica, fermecat total de un jucător din Liga 1: „Este senzațional ce a făcut!”

Doru Popadiuc a înscris 3 goluri contra ilfovenilor, iar ultimul a fost o adevărată bijuterie. Mijlocașul de 27 de ani a marcat cu o execuție fantastică de la jumătatea terenului.

Popadiuc a ajuns la 6 goluri în actualul sezon din Liga 1 și l-a impresionat pe Mihai Stoica. Managerul general de la FCSB a analizat evoluțiile mijlocașului lui Toni Petrea și a tras concluzia:

„Popadiuc a dat senzaţional de acolo. Este senzaţional ce a făcut! Execuţie de fotbalist! Şi are deja 6 goluri în acest sezon!”, a spus Mihai Stoica, pentru Orangesport.

Reclamă

Mihai Stoica a vorbit în termeni laudativi și despre Toni Petrea, cel care a revitalizat-o incredibil pe Chindia. Fostul antrenor de la FCSB a obținut a 4-a victorie consecutivă în campionat, pe banca târgoveștenilor, și s-a apropiat la două puncte de echipa patronată de Gigi Becali.

„Toni a reușit să o facă pe Chindia să devină o echipă de reacție cum poate nimeni nu se aștepta. Față de anul trecut, echipa pe care o antrenează Anton Petrea i-a pierdut pe căpitanul Paul Iacob, pe Marco Dulca, care nu lipsea din primul 11. L-a pierdut chiar și pe Florea, jucător important. Chindia n-a adus nimic pe bani și uite că a reușit să facă o echipă care, în ritmul ăsta, are șanse la play-off.

37% posesie azi, foarte periculoși, joc vertical. Petrea a gândit meciul perfect, acum pregătește cu totul și cu totul altă partitură. La noi pregătea un joc de posesie, acum a fost joc de răspuns. În afară de meciul cu Mioveni, care a fost greu de catalogat, toate celelalte trei meciuri au fost un succes din toate punctele de vedere. Și cu Rapid, Chindia a avut perioade în care a dominat categoric”, a mai declarat managerul general de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Toni Petrea i-a pus gând rău chiar și FCSB-ului, după a 4-a victorie consecutivă în Liga 1

La finalul partidei cu FC Voluntari, Toni Petrea și-a lăudat elevii pentru o nouă prestație excelentă. Antrenorul Chindiei este convins că, dacă vor continua să joace în acest fel, fotbaliștii săi pot să învingă orice formație din Liga 1. Petrea se va lupta cu fosta sa echipă, FCSB, în luna decembrie și, cu siguranță, tehnicianul de 47 de ani visează la o victorie.

Chindia a acumulat 15 puncte și s-a apropiat la numai două lungimi de vicecampioana României, după 14 meciuri disputate.

Petrea a vorbit și despre super-golul marcat de Doru Popadiuc, de la jumătatea terenului.

„E important pentru noi că am legat câteva victorii, ne-am ridicat în clasament. Țin să felicit băieții pentru atitudine, joc și rezultat. Țin să le mulțumesc și suporterilor, care au venit în număr mare. Știam ce adversar întâlnim, care stă foarte bine defensiv. Am încercat să jucăm mai repede, să-i surprindem și să fim atenți pe faza de apărare.

Nemulțumirea mea e că am avut prea multe cornere împotriva noastră, le-am dat prea ușor. O fază fixă poate decide un joc. Sper ca pe viitor să evităm astfel de momente. Chiar și la golul trei, (n.r. Popadiuc) deja nu mai era în spatele vârfului, îl pusesem mijlocaș central. A recuperat mingea, a văzut acel culoar și a avut o execuție foarte interesantă, neașteptată. Mă bucur pentru el că trece printr-un moment bun. Sper să o țină tot așa și să ajute echipa.

Văzusem faultul, mi s-a părut ciudat că nu s-a fluierat. S-a ajuns la acea minge, normal că nu eram mulțumit. Nu eram convins că fusese fault în atac, dar așa am văzut de pe margine. Dacă se dădea penalty și se marca, poate altul era rezultatul. E bine că am avut VAR și s-a intervenit când a trebuit.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și