Închide meniul

Mihai Stoica i-a răspuns lui Leo Strizu: „Eu l-am adus la echipă. Oameni au tulburări câteodată!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 martie 2023, 19:49

Mihai Stoica i-a răspuns lui Leo Strizu: „Eu l-am adus la echipă. Oameni au tulburări câteodată!

Mihai Stoica, replică după atacurile lui Strizu

Mihai Stoica, la conferința de presă / Antena Sport

Mihai Stoica i-a răspuns lui Leo Strizu, cel care a lansat acuzaţii dure la adresa unei persoane din club. Strizu a spus că cineva din club „a comandat articole degrinatoarea” la adresa lui, iar toate indiciile au dus către Mihai Stoica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Managerul general de la FCSB a spus că el a fost cel care l-a readus pe Strizu în cadrul clubului şi că marea lui greşeală a fost că a vrut mai mult decât era cazul.

Mihai Stoica i-a răspuns lui Leo Strizu

„Gigi a ieşit şi a spus că l-a angajat pe Strizu pentru că l-a rugat Teia, nu, eu l-am rugat, acum un an şi jumătate. L-am rugat pentru că am fost foarte bun prieten cu el, a trecut printr-o perioadă foarte dificilă, şi-a pierdut fratele, ne-am întâlnit după 15 ani şi am trăit un sentiment ciudat, am zis <<ai vrea să vii să…>>.

L-am angajat. A fost angajat la insistenţa mea, 10 ani dispăruse. Acum, dacă el vrea să aibă alte atribuţii, eu inţeleg, nu se poate la noi, situaţia e clară, la noi e de aşa natură că avem nevoie de licenţă, Pintilii e antrenor. Pintilii a fost foarte afectat, dacă echipa asta joacă cel mai bun fotbal din ultimii ani, în 2023… în afară de la Sibiu, am făcut numai meciuri bune. În rest, am fost superiori adversarilor.

Echipa asta joacă fotbal foarte bun datorită lui Pintilii în primul rând. El e o persoană cum rar întâlneşti, un om dulce, care are ‘leadership’ în sânge şi ştie fotbal.
Degeaba ştii fotbal dacă nu ştii să comunici cu jucătorii. Şi uitaţi-vă la jucătorii îl iubesc pe Pintilii şi joacă şi pentru el. El e afectat de tot ce s-a întâmplat, e un tânăr de 38 de ani.

Reclamă

Şi cei de la FRF au dreptate, dar nu trebuia făcut ceva de aşa o tevatură. El e suspendat degeaba, nu a făcut nimic. A condus echipa când a avut dispensă de la UEFA.
Au apărut glume la adresa lui, pentru că nu ai cum să nu glumeşti câteodată. Nu vreau să vorbesc de acest subiect, nu e important. Atât, eu l-am adus la Steaua (n.r. FCSB). Oamenii au tulburări câteodată„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Leo Strizu a dezvăluit motivele demisiei de la FCSB

Leo Strizu a dezvăluit motivele demisiei-şoc de la FCSB, imediat după derby-ul cu Petrolul, scor 4-1. Leo Strizu a spus că a fost trădat de o „sursă” din club, care ar fi comandat articole degrinatoare.

Leo Strizu a spus că îşi cere scuze faţă de patronul de la FCSB, Gigi Becali, faţă de Teia Sponte, de Mihai Pintilii, dar şi faţă de echipă. Singurul nume omis a fost cel al managerului general de la FCSB, Mihai Stoica.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mihai Stoica i-a răspuns lui Leo Strizu
  • Replică după atacurile lui Strizu

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și