Închide meniul

Mihai Stoica îi avertizează pe ultraşii CSA Steaua înainte de FCSB – CFR Cluj: „Nu mai e vandalism. E terorism”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 5 august 2023, 13:00

Mihai Stoica îi avertizează pe ultraşii CSA Steaua înainte de FCSB – CFR Cluj: „Nu mai e vandalism. E terorism

Mihai Stoica, scos din sărite de Gabi Balint

Mihai Stoica, după un meci pe Arena Naţională / Profimedia Images

Mihai Stoica îi avertizează pe ultraşii CSA Steaua înainte de FCSB – CFR Cluj. Oficialul FCSB a spus că are informaţii că s-ar pregăti acte de vandalism la derby-ul FCSB – CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica le-a transmis celor care sunt tentaţi să comită astfel de acte că s-ar încadra la terorism.

Mihai Stoica îi avertizează pe ultraşii CSA Steaua înainte de FCSB – CFR Cluj

Am ajuns după nouă ani și jumătate aici. Practic, nimic nu mai are legătură cu ce era când am fost ultima oară. E un stadion bine făcut și avem o mare provocare. Să-l lăsăm mâine seară așa cum l-am luat. Mi-aș dori din toată inima ca suporterii noștri să înțeleagă că trebuie să se comporte civilizat. Aici am venit forțați de împrejurări.

Că nu putem juca pe Arena Națională. Am auzit că se încearcă să se comită acte de vandalism. Nu mai e vandalism. E terorism. Și atunci pedepsele sunt cât se poate de mari.

Și nimeni nu riscă. Credeți-mă că nu mă gândesc la meci cât mă gândesc la cum vom arăta când vom pleca de aici. Nu am nicio temere față de Peluza Nord. Sper ca spectatorii să înțeleagă că dacă cineva comite un act de vandalism nu vom mai putea juca aici și va trebui să mergem pe un stadion de 7000 de locuri care nu seamănă deloc cu un stadion.

Reclamă

Dacă cei de la Sud vor înțelege că noi nu am venit aici ca să ne mutăm aici… Ar trebui să ne creadă. E clar că e interesant meciul ăsta, atât timp cât FCSB – CFR a fost urmărit de 42 de mii de oameni pe Arena Națională”, a declarat Mihai Stoica astăzi, chiar de la stadionul din Ghencea.

Gheorghe Mustaţă i-a ironizat pe ultraşii CSA Steaua după ameninţările acestora!

Gheorghe Mustaţă i-a ironizat pe ultraşii CSA Steaua după ameninţările acestora. Recent, ultraşii CSA Steaua au pus un banner ameninţător în faţa stadionului din Ghencea.

Liderul Peluzei Nord nu ia în seamă aceste ameninţări. El i-a numit, ironic, „Bruce Lee”, „Jackie Chan” şi „Van Damme” pe cei care au scris acel mesaj.

Reclamă 4 / 0/3

Domnule, eu nu vreau să vorbesc nici de Bruce Lee, nici de Jackie Chan, nici de Van Damme, hai să vorbim lucruri serioase. Și eu pot să fac două conturi fake și să pun nu știu ce. Noi ne-am asumat toată viața când am mers pe un stadion. Toți ne asumăm ceea ce facem, atunci nu cred că suporterii ar trebui să ia în considerare acele amenințări. Niște bazaconii, nu am ce să fac și mă apuc să scriu că fac și dreg. Dar îi lăsăm și pe Bruce Lee și pe Jackie Chan în pace”, a declarat Gheorghe Mustață pentru fanatik.ro.

Eu m-am speriat, suporterii s-au speriat foarte tare, așa speriați sunt suporterii că îmi cer bilete încontinuu. Așa de speriați, s-au speriat rău de tot”, a mai spus, ironic, liderul Peluzei Nord.

FCSB va juca pentru prima oară în Ghencea după 8 ani. Formaţia patronată de Gigi Becali şi-ar fi dorit să evolueze acolo şi la derby-ul cu Dinamo, dar, în cele din urmă, contractul nu s-a mai semnat.

După ce premierul Marcel Ciolacu a intervenit şi a transmis un mesaj şi referitor la juristul CSA Steaua, colonelul Florin Talpan, comandantul CSA Steaua, Ştefan Bichir, a semnat contractul de închiriere a arenei din Ghencea pentru meciul cu CFR Cluj. FCSB – CFR Cluj se dispută duminică, de la ora 21:30. Meciul va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! Vezi toate știrile
Citește și