Închide meniul

Mihai Stoica îi ia apărarea lui Adrian Mutu, în conflictul cu fanii Rapidului: „Sunt cam aspri suporterii!”

Cosmin Olteanu Publicat: 20 aprilie 2023, 11:58

Reclamă
Mihai Stoica îi ia apărarea lui Adrian Mutu, în conflictul cu fanii Rapidului: Sunt cam aspri suporterii!”

Mihai Stoica îi ia apărarea lui Adrian Mutu, în conflictul cu fanii Rapidului

Adrian Mutu, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Mihai Stoica îi ia apărarea lui Adrian Mutu, în conflictul cu fanii Rapidului! Rapid a înregistrat șase meciuri consecutive fără victorie, astfel că suporterii i-au cerut demisia antrenorului Adrian Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica este de părere că suporterii sunt prea aspri cu Adrian Mutu. În prezent, Rapid se află pe locul 5 din play-off-ul Ligii 1, cu 28 de puncte obținute.

Mihai Stoica îi ia apărarea lui Adrian Mutu, în conflictul cu fanii Rapidului

Totodată, oficialul celor de la FCSB este de părere că eliminarea lui Valentin Costache, de la meciul Universitatea Craiova – Rapid, 3-1, a fost eronată.

„A fost o greseală gravă de arbitraj la Craiova – Rapid. Costache nu trebuia eliminat, a fost eliminat gratuit. Al doilea cartonaş galben nu a provocat căderea de o asemenea manieră. S-a creat un dezaechilibru în minutul 14 cu eliminarea lui Costache! (n.r. despre demisie) Cred că sunt cam aspri suporterii”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Mihai Stoica trage un semnal de alarmă înaintea derby-ului Rapid – FCSB

Înaintea derby-ului Rapid – FCSB, Mihai Stoica a declarat faptul că se așteaptă la un meci greu, deoarece formația antrenată de Adrian Mutu este disperată să obțină un rezultat pozitiv, având în vedere că nu a mai câștigat de șase meciuri.

Reclamă

„Nu îmi convine ce se întâmplă, pentru că cea mai bună oportunitate pentru Rapid de a îşi rezolva temporar problemele o reprzintă meciul cu noi.

Cel mai important meci pentru suflarea rapidistă… când au pierdut orice şansă la podium, mai au locul patru de Europa, iar şansa asta e meciul cu noi.

Îşi pot rezolva problemele. Aş fi vrut din tot sufletul să fi făcut un egal la Craiova, aşa văd eu. Sunt puţin disperaţi acum.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă noi vom avea un arbitru bărbat şi corect, care să nu permită jocul la intimidare, cum a permis Chivulete la Arad, atunci cred că putem să avem şanse mari.

Nu neapărat favoriţi în Giuleşti, că e greu… eu asta cred, că se va juca foarte tare. Nu trebuie să se supere cineva, că nu vreau să fac nicio polemică pe tema asta.

Dar dacă vom fi arbitraţi corect şi nu se va permite jocul dur, atunci avem şanse. Noi avem nişte jucători tehnici, care nu sunt de luptă, avem şi de luptă, dar nu toţi.

Pe Haţegan l-am dori (n.r. zâmbeşte). Un arbitru care vrea să arate bine”, a mai spus Mihai Stoica, pentru sursa citată.

Derby-ul Rapid – FCSB este programat duminică, de la ora 20:30, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

Victor Angelescu a vorbit despre situația lui Adrian Mutu, după ce fanii Rapidului i-au cerut demisia

Victor Angelescu a vorbit despre situația lui Adrian Mutu, după ce fanii Rapidului i-au cerut demisia!

Acționarul Rapidului susține că președintele Daniel Niculae este cel care decide, în mare măsură, cine este antrenorul echipei alb-vișinii. Totodată, acesta a afirmat că îi acordă, în continuare, susținere lui Adrian Mutu.

Reclamă

„Nu cred că e cea mai dificilă perioadă. A fost o perioadă mai dificilă anul trecut, când n-am prins play-off-ul. Echipa n-a avut rezultate în ultimul timp, dar există astfel de momente în viața unei echipe.

Urmează un derby, sper să câștigăm. Legat de președintele Daniel Niculae, nu există nicio șansă să-l înlocuim. Mai mult, din cauza lui sunt în club. Nu se pune problema nici în viitorul apropiat, nici în cel îndepărtat.

Legat de Adi Mutu, avem un președinte care decide în mare parte cine e antrenorul. Îi acordăm tot creditul lui Adi, indiferent ce se va întâmpla în ultimele etape din play-off. Sperăm să ne revenim și să facem cât mai multe puncte.

Cred că mai avem șanse să prindem cupele europene. Pe locul 4, dacă va câștiga CFR Cupa.

Am plătit 1,5 milioane de euro pe transferuri, cred că suntem al doilea club în privința sumei cheltuite. Deja am pornit campania de transferuri, suntem în discuții cu niște jucători”, a spus Victor Angelescu.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și