Închide meniul

Mihai Stoica îl aprobă pe Gigi Becali, după ce l-a criticat pe Vali Crețu: „S-a enervat, normal! A făcut o chestie la care nu ne așteptam!”

Cosmin Olteanu Publicat: 5 aprilie 2023, 13:28

Reclamă
Mihai Stoica îl aprobă pe Gigi Becali, după ce l-a criticat pe Vali Crețu: S-a enervat, normal! A făcut o chestie la care nu ne așteptam!”

Mihai Stoica știe cine a greșit în Supercupa României

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Mihai Stoica îl aprobă pe Gigi Becali, după ce l-a criticat pe Vali Crețu! Gigi Becali a anunțat că Vali Crețu nu va mai evolua pentru FCSB, după jocul slab din meciul cu Sepsi, câștigat de roș-albaștri cu 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica înțelege supărarea lui Gigi Becali, considerând, la rândul lui, că Vali Crețu nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, în meciul cu Sepsi.

Mihai Stoica îl aprobă pe Gigi Becali, după ce l-a criticat pe Vali Crețu

Totodată, managerul general de la FCSB a lăsat de înțeles că decizia lui Gigi Becali a fost luată la nervi și că Vali Crețu ar mai putea să prindă minute în tricoul roș-albastru.

„Nu a mai spus despre atâția că nu vor mai juca, și au jucat? S-a enervat, normal. Crețu a făcut o chestie la care nu ne așteptam, acel fault la 16 metri fără niciun câștig. A sărit în adversar, efectiv. Dacă luam gol la faza aia, era cam problematic”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Ce a spus Gigi Becali, despre Valentin Crețu

„Ne trebuie fundași. Vali Crețu nu mai calcă pe iarbă la FCSB în viața lui, nu mai intră niciodată. Ce prostii a făcut aseară, ce emoții mi-a dat, mi-a ajuns!

Reclamă

Poate un fundaș și un coordonator mai avem nevoie. Șut nu a fost în apele lui și a mers echipa. Nu am avut dirijor. Pentru mine, Șut e dirijor.

Sunt foarte mulțumit de antrenor, de rezultat, dar nu de joc. Așa nu luăm campionatul. O echipă bună trebuie să aibă mingea. O echipă care vrea campionatul nu trage de timp când conduce, mă refer la ultimul sfert de oră. Nu se poate așa, o să le zic. Avem valoare, iar Sepsi echipa de pe ultimul loc. Mingea trebuie să fie la mine. Vreau posesie.

Am pierdut cu CSU două puncte, nu am zis nimic, pentru că am avut posesia. Aseară am dat goluri datorită valorii individuale. O echipă care vrea camopionatul nu riscă, trebuie să câștige cu siguranță”a spus Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Helmut Duckadam, reacție categorică după ce Gigi Becali a anunțat că Valentin Crețu nu va mai juca la FCSB

„Eroul de la Sevilla” nu este de acord cu decizia lui Gigi Becali, însă atrage atenția la faptul că Joyskim Dawa este singurul jucător, de la FCSB, care are postul de titular asigurat, indiferent de cât de bune sunt evoluțiile sale.

„Nu e o surpriză (n.r. că Valentin Crețu a fost scos din echipă). Așa a pățit și Vlad, și alți jucător, la FCSB. Vlad a făcut niște gafe și după a apărat foarte bine, când n-a mai prins echipa.

Din păcate, asta este situația, ai greșit… Singurul care mai scapă din orice este Dawa. El, chiar dacă greșește, joacă. E singurul jucător de la FCSB care joacă titular, indiferent de ce evoluții are în teren. În rest, oricare se poate aștepta, dacă face un meci prost, să nu mai prindă echipa”, a declarat Helmut Duckadam, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și