Închide meniul

Mihai Stoica, impresionat de transferul lui Adrian Mazilu la Brighton: „Nu a arătat rău deloc!”

Viviana Moraru Publicat: 14 iulie 2023, 11:15

Reclamă
Mihai Stoica, impresionat de transferul lui Adrian Mazilu la Brighton: „Nu a arătat rău deloc!

Mihai Stoica i-a luat apărarea lui Alexandru Băluţă, după ce mijlocaşul a fost înjurat de suporterii olteni

Mihai Stoica, după un meci pe Arena Naţională / Profimediaimages

Mihai Stoica s-a arătat impresionat de transferul lui Adrian Mazilu la Brighton, din această perioadă de mercato. Managerul general de la FCSB susţine că puştiul de 17 ani a avut o prestaţie solidă şi în duelul dintre Farul şi Sheriff, din primul tur preliminar din Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mazilu a prins un transfer de vis şi a semnat cu Brighton, formaţie din Premier League. Farul a încasat suma de 3 milioane de euro, în schimbul mijlocaşului de 17 ani.

Mihai Stoica, impresionat de transferul lui Adrian Mazilu la Brighton

Mihai Stoica a comentat transferul lui Adrian Mazilu în Premier League şi a ajuns la concluzia că mijlocaşul are calităţi fizice remarcabile, în ciuda faptului că nu are nici 18 ani.

De asemenea, managerul general de la FCSB a subliniat faptul că Mazilu s-a făcut remarcat şi în meciul Farului cu Sheriff, câştigat de constănţeni la limită, scor 1-0.

„Brighton a văzut un jucător care, la nici 18 ani și la primul meci în cupele europene, nu a arătat rău deloc. E un jucător care are tupeu mare. Nu l-am văzut la niciun meci să aibă trac. El are o calitate fantastică. Tot ce face, face într-o foarte mare viteză.

Reclamă

Când faci totul în viteză, coordonarea îți vine și cu experiența. El are viteză excepțională”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Adrian Mazilu a semnat cu Brighton

Adrian Mazilu a semnat cu Brighton! Tânărul de 17 ani va merge la formaţia din Premier League, după ce Farul şi Brighton au bătut palma.

Adrian Mazilu a semnat cu Brighton! Tânărul de 17 ani va merge la formaţia din Premier League, după ce Farul şi Brighton au bătut palma.

Reclamă 4 / 0/3

În curând este aşteptat şi anunţul oficial al transferului lui Adrian Mazilu la Brighton. Potrivit lui Fabrizio Romano, cele două cluburi s-au înţeles pentru 3 milioane de euro, atacantul de 17 ani urmând să ajungă la echipa din Premier League în ianuarie 2024.

„Talentatul român Adrian Mazilu a semnat cu Brighton, afacerea este încheiată. Se va alătura echipei în ianuarie 2024 – suma de transfer este de 3 milioane de euro. Aici este alături de agentul Fulco van Kooperen, agentul care a fost implicat în negocierile dintre cluburi, împreună cu legenda Hagi şi Sam Jewell de la Brighton”, a anunţat Fabrizio Romano pe Twitter.

Adrian Mazilu l-a făcut pe Gică Hagi să își pună mâinile în cap

Adrian Mazilu l-a făcut pe Gică Hagi să își pună mâinile în cap, la partida cu Sheriff Tiraspol, din turul 1 al preliminariilor UEFA Champions League.

În minutul 2, Adrian Mazilu a ratat o ocazie imensă. Jucătorul lui Hagi a scăpat singur cu portarul moldovenilor de la Sheriff Tiraspol, dar a șutat în piciorul acestuia. În urma acestei ratări, Gică Hagi a reacționat, fiind dezamăgit de execuția tânărului atacant.

În minutul 11, același Mazilu a mai scăpat încă odată singur cu Maksym Koval, dar a ales să facă un dribling în plus, în loc să șuteze. Astfel, „marinarii” au ratat două ocazii imense de a deschide scorul în partida de la Ovidiu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și