Închide meniul

Mihai Stoica, încântat de o rivală din Liga 1: „Ne-a trecut glonţul pe la ureche acolo! Joacă cel mai bun fotbal!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 februarie 2023, 23:50

Reclamă
Mihai Stoica, încântat de o rivală din Liga 1: „Ne-a trecut glonţul pe la ureche acolo! Joacă cel mai bun fotbal!

Mihai Stoica, impresionat de echipa lui Adrian Mititelu

Mihai Stoica este managerul general de la FCSB | Hepta

Mihai Stoica este încântat de o rivală din Liga 1. FC U Craiova l-a impresionat pe managerul de general de la FCSB, mai ales în derby-ul cu Rapid, câştigat de oltenii lui Adrian Mititelu chiar în Giuleşti cu scorul de 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica e de părere că echipa lui Adrian Mititelu, cu Nicolo Napoli pe bancă, joacă cel mai bun fotbal din campionat. Mai mult, Mihai Stoica e fericit că FCSB nu va mai juca împotriva celor de la FC U Craiova în sezonul regular.

Mihai Stoica, încântat de o rivală din Liga 1

În acest sezon, FCSB a remizat pe teren propriu cu echipa lui Adrian Mititelu, scor 1-1, iar în returul de la Craiova a câştigat cu 2-0.

Spun că U Craiova 1948 joacă cel mai bun fotbal. Nu discut despre noi, că aş fi subiectiv. E echipa care joacă cel mai bun fotbal. Acum, cu Napoli, joacă bine de la început până la sfârşit, a spulberat Rapidul.

Golul secund e cel mai frumos gol al campionatului. Sunt 15 pase. E ce am văzut la Manchester. Eu sunt bucuros că nu mai jucăm cu ei, că şi nouă ne-a trecut glonţul pe la ureche pe acolo”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Adrian Mititelu, cuvinte uriaşe pentru echipa sa

Imediat după derby-ul cu Rapid, câştigat de FC U Craiova cu scorul de 2-1, Adrian Mititelu a fost în extaz. Acesta a spus că echipa sa este capabilă să învingă orice altă rivală din campionat.

„Nu e surpriză, știu ce valoare are echipa mea. Poate azi mă cred și cei cu îndoieli. Azi am confirmat că putem învinge orice echipă din România. Atmosfera de aici este senzațională, nu mă așteptam, este cea mai frumoasă atmosferă din România.

Îi iubesc foarte mult pe rapidiști, din 2007 tot câștigăm aici. Avem valoare, avem o perioadă bună, vom fi foarte greu de învins. Avem puterea să-i batem și pe alții. Dacă n-ar fi această decizie cu Sepsi, care mi-e teamă că va fi în defavoarea noastră, am putea să visăm la play-off.

Reclamă 4 / 0/3

A fost o chestiune de moment, acum o să fie mici restricții, dar lumea o să intre la meci. Numai dacă ar fi Craiovele unite am putea să avem ceva la fel ca Rapid. Pe teren au echipă foarte bună, dar i-a bătut o echipă și mai bună. Echipa asta are valoare, are individualități.

Nu m-am întâlnit cu Șucu, m-a telefonat, este un om deosebit. I-am spus că îmi pare rău că o să-i facem o seară tristă. Eu azi-noapte l-am visat pe Gică Hagi. Eram convins că o câștigăm. Nu au fost incidente, îi simpatizez pe rapidiști. Îmi pare rău că le-am făcut o seară tristă, doar echipa lui Adrian Mititelu a învins în Giulești. A fost pentru prima oară când l-am visat pe Gică Hagi, până acum îl visam pe Gigi Becali”, a spus Adrian Mititelu.

FC U Craiova se află pe locul 8 în clasament, cu 30 de puncte. Sepsi, care se află acum pe ultimul loc de playoff are 34 de puncte, dar şi şanse mari să câştige la „masa verde” meciul direct cu echipa lui Adrian Mititelu. Între cele două rivale pentru ultimul loc din playoff se află Petrolul, cu 33 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și