Închide meniul

Mihai Stoica, încredere maximă în Siyanbonga Ngezana: „Nu l-am văzut suferind! Duce!”

Viviana Moraru Publicat: 14 octombrie 2023, 19:25

Reclamă
Mihai Stoica, încredere maximă în Siyanbonga Ngezana: „Nu l-am văzut suferind! Duce!

Mihai Stoica, încredere maximă în Siyanbonga Ngezana

Siyanbonga Ngezana, în timpul unui meci la FCSB/ Hepta

Mihai Stoica are încredere maximă în Siyanbonga Ngezana. Managerul general de la FCSB a dezvăluit că a avut emoţii în privinţa transferului fundaşului sud-african, însă acum susţine că acesta are calităţi fizice extraordinare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Siyanbonga Ngezana a fost transferat de FCSB la începutul sezonului, de la Kaiser Chiefs. Gigi Becali a plătit în schimbul fundaşului suma de 600.000 de euro, iar acesta a devenit titular, după accidentarea suferită de Vlad Chiricheş.

Mihai Stoica, încredere maximă în Siyanbonga Ngezana

Mihai Stoica a declarat că Siyanbonga Ngezana provine dintr-un fotbal foarte diferit faţă de cel european, subliniind faptul că antrenamentele efectuate de jucători în alte ţări sunt diferite faţă de cele efectuate de către europeni.

MM a mărturisit că fundaşul sud-african nu se plânge însă de ritmul impus de Thomas Neubert la antrenamentele FCSB-ului, forma sa fizică fiind una foarte bună.

„Ngezana vine dintr-un fotbal mult diferit, de aceea am avut emoţii în momentul în care am dat OK-ul, să spun aşa, pentru transferul lui. Europa e altfel. Probabil că acolo antrenamentele fizice nu sunt atât de dure, pentru că nu e nevoie, sau se consideră că nu e nevoie. Se ştie foarte bine că jucătorii de culoare au calităţi fizice mult peste cei caucazieni.

Reclamă

Asta se vede şi în atletism, mai ales la probele de viteză, că foarte puţini caucazieni prind finale. Probabil spun: ‘Domnule, suntem destul de buni, nu are rost să ne antrenăm mai mult decât o facem’. De aia probabil s-a plâns. Dar când s-a plâns? Probabil şi era în glumă, pentru că nu l-am văzut suferind la antrenament, duce!”, a declarat Mihai Stoica.

Mihai Stoica, dezvăluiri din interior despre Florinel Coman

Mihai Stoica a anunţat care este secretul din spatele formei lui Florinel Coman. Oficialul FCSB-ului a vorbit despre starul de 25 de ani, care are 4 goluri şi 6 pase decisive în cele 11 meciuri din această ediţie a Ligii 1.

MM a dezvăluit că „Mbappe” Coman este nelipsit din sala de forţă chiar şi după antrenamentele de la baza din Berceni. Ar fi avut loc o adevărată transformare a jucătorului cotat la 4 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

„(Reporter: Am văzut că mulţi jucători de la FCSB lucrează şi în privat pentru dezvoltarea calităţilor fizice) Şi cred că la unii se vede. Pregnant se vede la Florinel Coman, care a devenit alt fotbalist în momentul în care a înţeles că trebuie să te antrenezi şi suplimentar. Trebuie să vină de la tine!

Degeaba când eşti împins de la spate şi nu faci cu plăcere, nu e ok. În momentul în care realizezi că asta e reţeta succesului, încep să vină toate„, a declarat Mihai Stoica.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat 21:45 LIVE VIDEOSouthampton – West Brom e ACUM în AntenaPLAY. Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 21:44 Record de asistenţă pentru Dinamo la meciul de baraj cu Csikszereda! Câte bilete s-au vândut pentru partida tur 21:22 Elisabeta Lipă cere răbdare cu Simona Halep: „Numai în situaţia ei să nu fii! A dat dovadă de o ambiţie de fier!” 21:03 Gabriela Ruse s-a calificat în semifinale la Trophee Clarins! Victorie de senzaţie cu Alize Cornet! 20:50 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 20:38 Adrian Bumbescu, un nou atac la echipa lui Gigi Becali: „Titlul 27, adică 1”! Ce îl deranjează pe câştigătorul Cupei Campionilor 20:36 VideoUn cuplu de români este pentru a treia oară la Imola! Alexandra ţine cu Verstappen, Victor cu Hamilton! Reportaj EXCLUSIV 19:49 Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Ironii pentru echipa lui Gigi Becali: „M-au egalat la titluri” Vezi toate știrile
Citește și