Închide meniul

Mihai Stoica, îngrijorat înainte de FCSB – FC Voluntari: ”Vom avea meci greu!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 septembrie 2022, 10:56

Mihai Stoica, îngrijorat înainte de FCSB – FC Voluntari: ”Vom avea meci greu!”

Mihai Stoica a anunțat o răsturnare de situație la FCSB

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Mihai Stoica este îngrijorat înainte de FCSB – FC Voluntari. Roș-albaștrii au câștigat un singur meci în Liga 1 în actualul sezon, iar managerul general al vicecampioanei se așteaptă la un meci greu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Voluntari ocupă locul 12 în campionat și este peste FCSB, care ocupă locul 13. 

Mihai Stoica, îngrijorat înainte de FCSB – FC Voluntari

„Să vedeți ce meci greu vom avea luni, cu FC Voluntari. Eu spun ce am trăit la viața mea.

Mergeam în Champions League, veneam și făceam 0-0 la Piatra Neamț. 1-1 la Lyon și 0-0 în campionat cu nimeni pe stradă. Ăsta e fotbalul!”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Mihai Stoica anunță șanse mari de sold-out la FCSB – Anderlecht

Mihai Stoica anunță șanse mari de sold-out la FCSB – Anderlecht. Prestația roș-albaștrilor din prima repriză a meciului cu West Ham i-a convins pe fani, care au de gând să umple Arena Națională.

Reclamă

Suporterii vicecampioanei așteaptă cu nerăbdare primul meci din grupele UEFA Conference League. Anderlecht vine la București joi, 15 septembrie, iar suflarea roș-albastră vrea să facă spectacol.

Prețurile mari de la bilete nu i-au speriat pe fani. Astfel, cu doar 6 zile înaintea meciului, Mihai Stoica a anunțat că s-au vândut peste 18.000 de tichete.

„Până astăzi dimineață se vânduseră peste 18.000 de bilete la meciul cu Anderlecht. Asta chiar dacă prețurile sunt mari, în opinia mea. Cred că am trecut de 20.000 până la ora asta. 

Reclamă 4 / 0/3

Probabil cu Silkeborg nu va fi o afluență atât de mare. Dar dacă suntem în calculele calificării, cu West Ham, ultimul meci, probabil se va umple”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi după West Ham – FCSB 3-1: „Sunt unii orbiți de ură!”

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi după West Ham – FCSB 3-1. Managerul general al vicecampioanei României a dezvăluit că reprezentanţii londonezilor şi-au prezentat scuzele pentru lovitura de la 11 metri acordată de Benoit Bastien.

În confruntarea de la Londra, echipa lui David Moyes a primit lovitură de la 11 metri, după ce Ştefan Târnovanu ar fi faultat în careu. Maxwel Cornet a fost făcut K.O după ce s-a lovit de portarul roş-albaştrilor.

Am văzut și noi cât de orbiți de ură sunt unii care susțin că a fost penalty. Noi am avut șansa de a urmări partida în Chairman Box. Gazdele își prezentau scuzele. După meci au venit la noi, ne-au zis că a fost un meci bun și că le pare rău de modul în care a fost dictat penalty-ul, că nu a fost. Până atunci, dominam tactic partida. Aveam 3 șuturi pe spațiul porții.  

Am văzut unii analiști cu pretenții, au spus că s-a greșit cu schimbarea lui Olaru. Atât ar fi trebuit, ca oamenii ăștia care câștigă bani în studiouri să aștepte și să vadă dacă Olaru, unul dintre protagoniști, s-a accidentat sau nu. Olaru a simțit o durere ascuțită sub coapsa scurtă și nu a mai putut continua. Toate schimbările, în afara celor din prelungiri, au fost cauzate de accidentări”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
  • Mihai Stoica, îngrijorat înainte de FCSB – FC Voluntari
  • Anunțul făcut de managerul general al roș-albaștrilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale Vezi toate știrile
Citește și