Închide meniul

Mihai Stoica l-a contrat dur pe Dan Petrescu după CFR Cluj – FCSB 0-1. „L-aş invita la spital să-l vadă pe Olaru!”. Nu îl iartă pe „Bursuc”: „Ne-a asasinat cu inepţiile”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 aprilie 2022, 0:24

Mihai Stoica l-a contrat dur pe Dan Petrescu după CFR Cluj – FCSB 0-1. „L-aş invita la spital să-l vadă pe Olaru!. Nu îl iartă pe „Bursuc: „Ne-a asasinat cu inepţiile

Mihai Stoica e managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, manager general FCSB, într-o conferință de presă / Antena Sport

Mihai Stoica a avut o primă reacţie după derby-ul CFR Cluj – FCSB, scor 0-1, din etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1. MM a răbufnit când a auzit că Dan Petrescu s-a plâns de arbitraj şi a considerat că Istvan Kovacs nu trebuia să îl elimine pe Mateo Susic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana României a rămas în inferioritate numerică din minutul 43. Fundaşul bosniac al lui CFR a văzut direct cartonaş roşu după o intervenţie la Darius Olaru. Jucătorul de la FCSB a fost schimbat la pauză şi a fost transportat cu ambulanţa la spital.

Mihai Stoica, replică pentru Dan Petrescu după CFR Cluj – FCSB 0-1

Managerul general al roş-albaştrilor s-a minunat de declaraţiile oferite de „Bursuc” şi l-a invitat să-l vadă pe Olaru la spital.

Avem un jucător la spital. Nu are fractură, e vestea bună. Are o contuzie gravă. Avem un jucător de care s-a vorbit toată săptămâna. La modă acum este… Se vorbeşte de Octavian Popescu. A mai demonstrat încă o dată că e cel pe care noi îl vedem un jucător de marea valoare.

Am înţeles că Petrescu a fost nemulţumit că Bălgrădean n-a făcut mai mult la gol. A făcut, a scos mingea din poartă şi a repus-o repede. E primul meci cu Petrescu antrenor în care dominăm fizic, ne impunem.

Reclamă

L-aş invita pe Dan Petrescu, că n-am mai vorbit de mult cu el, să-l vedem pe Olaru acum la spital. Ce să facă Dan Petrescu? Ne-a asasinat cu inepţiile în ultima vreme. Cred că ar trebui să fie consultat de un specialist de comunicare înainte să mai apară pe la conferinţe„, a reacţionat Mihai Stoica la orangesport.ro.

MM o vede în continuare favorită pe echipa lui Dan Petrescu, dar este optimist că FCSB va încheia seria negativă. Din 2015 nu au mai câştigat roş-albaştrii titlul.

Când am ratat ocaziile imense la 1-0, am văzut cu ochii minţii că CFR Cluj va egala. Uite că a ajuns mingea în braţele lui Ştefan Târnovanu. E singura ocazie din tot meciul, nu ţin minte alta.

Reclamă 4 / 0/3

Suntem la mâna noastră, la fel ca şi CFR Cluj. Cât CFR Cluj e pe primul loc, sigur că are prima şansă. Ei au avantajul egalităţii de puncte, sunt campioni la egalitate de puncte. CFR e în continuare favorită, dar pentru că joacă bine, ci doar pentru că are puncte în plus„, a mai declarat Mihai Stoica, care l-a contrat pe Dan Petrescu.

Dan Petrescu l-a făcut praf pe Istvan Kovacs

Petrescu este convins că faultul făcut de fundaşul bosniac la Darius Olaru nu a fost unul violent, care să merite acordarea unui cartonaş roşu.

N-am văzut un cartonaş roşu în viaţa mea aşa, într-un meci aşa de important unde se decide titlul. Nu înţeleg cum poţi să dai un cartonaş roşu la o asemenea fază, este incredibil. Noi am primit faulturi de astea 100 în campionat şi maxim a fost galben. N-ai cum să influenţezi un rezultat cu asemenea decizie şi a stricat meciul, părerea mea.

Arbitrul a lăsat azi 5 minute de prelungire şi cu 10 secunde înainte de 95 a fluierat. Nu mi se pare corect. Petrila scapă singur cu portarul şi după un minut fluieră henţ: ‘Stai, bă, că n-a fost nici henţ. Lasă-ne să scăpăm şi noi cu portarul’. Nu aveam voie să dăm gol. Sunt lucruri care m-au supărat şi sunt lucruri decisive în istoria unei echipe şi într-un an greu pentru noi, în care am muncit foarte mult, să pierdem într-un asemenea fel. Un egal era just azi.

(Reporter: A fost un rezultat influenţat de arbitraj?) Cum să nu, normal… dacă dai roşu fără să fie roşu. Pot să fiu suspendat, nesuspendat, nu mă interesează. Nu se dă roşu la un asemenea meci. În România dacă se pune presiune pe arbitru… cine a pus presiune a câştigat, bravo lor. Noi tacem din gură şi vedem cum suntem trataţi. Dacă noi în deplasare o să primim vreun roşu vreodată, atunci eu mă voi lăsa de antrenorat… adversarul să ia roşu. La noi nu se întâmplă, nici penalty, nici roşu. Arbitrul a fost influenţat de declaraţiile de dinaintea meciului„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Recomandări
  • Mihai Stoica l-a contrat pe Dan Petrescu
  • CFR Cluj – FCSB 0-1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:51 Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?” 23:42 Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti 23:31 Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului 23:20 „Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2 23:13 Elias Charalambous, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş: „Din primele informaţii e asta! Sper să nu fie adevărat!” 23:10 Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici! Darius Olaru confirmă: „Ne pare rău, suntem alături de el!” 23:00 „VAR-ul în România e penibil! Mai bine fără!” Cristi Săpunaru a pus tunurile pe arbitraj după FCSB – Rapid 2-2! 22:53 Gigi Becali a anunţat primul jucător care semnează cu FCSB: „N-ai văzut că i-a rupt chiloţii?” 22:49 „Am arătat ca o campioană!” Alex Băluță, verdict despre lupta la titlu după FCSB – Rapid 2-2! 22:43 „Te ascunzi, ţi-e frică! Bă, eu te văd!” Jucătorul făcut praf de Gigi Becali după FCSB – Rapid 2-2: „Îl trec prin foc!” Vezi toate știrile
Citește și