Închide meniul

Mihai Stoica l-a contrazis pe Dan Şucu. Verdict despre Cristiano Bergodi, noul antrenor al Rapidului

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 iulie 2023, 21:46

Reclamă
Mihai Stoica l-a contrazis pe Dan Şucu. Verdict despre Cristiano Bergodi, noul antrenor al Rapidului

Mihai Stoica l-a contrazis pe Dan Şucu

Mihai Stoica, cu mâinile în cap în timpul unui meci / Hepta

Mihai Stoica nu s-a ferit şi l-a contrazis pe Dan Şucu. Oficialul FCSB-ului l-a analizat pe noul antrenor al Rapidului, Cristiano Bergodi, şi a anunţat care este principala problemă cu care se confruntă clubul din Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ne-a plăcut tuturor celor din club stilul ofensiv jucat de echipele antrenate de dânsul. Și nu numai!„, a transmis Dan Şucu în momentul în care a anunţat oficial că Bergodi revine la Rapid. Mihai Stoica nu este de acord cu patronul alb-vişiniilor.

Mihai Stoica l-a contrazis pe Dan Şucu

MM avertizează că Bergodi nu este un antrenor ofensiv şi că rapidiştii vor suferi după plecarea lui Adi Mutu. Principala problemă ar fi aceea că „Briliantul” a fost cel care a dictat jucătorii veniţi în această vară în Grant. A decis să plece de la echipă cu o săptămână înainte de startul noii ediţii de campionat. Rapid – Sepsi este vineri, de la ora 21:30, LIVE TEXT pe AS.ro.

(n.r. – că vine Şumudică) Aşa credeam, n-a ieşit! Bergodi e italian, nu ofensiv. Poate va juca foarte ofensiv la Rapid, e posibil. Problema pe care o reliefează domnul Şucu e că au rămas fără antrenor cu o săptămână jumătate înainte de campionat. Bănuiesc că Mutu au fost implicat în transferuri, era singurul numitor comun.

Măţan, Costache, Florin Ştefan, a lucrat cu ei (n.r. – Mutu). Bergodi are mare experienţă, multe echipe antrenate în Liga 1.

Reclamă

Poate cu Bergodi vor reuşi să facă mai mult decât au făcut cu Mutu antrenor anul trecut„, a spus Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Omar El Sawy (19 ani, Csikszereda), Răzvan Oaidă (25 de ani, FCSB), Christopher Braun (31 de ani, CFR Cluj), Iulian Cristea (28 de ani, FCSB) și Borja Valle (30 de ani, Cartagena) sunt jucătorii transferaţi de Rapid în această vară.

Cristiano Bergodi este noul antrenor al Rapidului

Cristiano Bergodi revine după opt ani la Rapid şi va fi prezentat luni. Italianul era liber de contract după despărţirea de Sepsi, echipă cu care a câştigat Cupa României.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Şucu a venit cu primele declaraţii după numirea lui Cristiano Bergodi: „Dragi Rapidiști, Sigur, este extrem de deranjant să fii pus în situația de a schimba antrenorul cu o săptămână înainte de începerea campionatului. Din fericire, rezolvarea ideală este la îndemână.

Domnul Cristiano Bergodi este disponibil și mi-a transmis că este onorat să redevină antrenorul Rapidului. Ne-a plăcut tuturor celor din club stilul ofensiv jucat de echipele antrenate de dânsul. Și nu numai! I-am apreciat atitudinea echilibrată, dar și discursul elegant și competent.

Este un sentiment de încredere și seriozitate pe care îl transmite, sentiment de care o echipă are mare nevoie. Mâine, îl așteptăm pe domnul Bergodi să parafeze contractul cu Rapid și să îi dăm drumul la treabă”, a fost mesajul lui Dan Şucu.

Gigi Becali, reacţie savuroasă când a aflat că Cristiano Bergodi a devenit antrenor la Rapid

Latifundiarul din Pipera a precizat că a ajuns chiar să se roage pentru ca Marius Şumudică să nu ajungă pe banca rivalei. Numirea lui Bergodi este pe placul lui Becali. Omul de afaceri este convins că alb-vişiniii nu se pot lupta la titlu.

Gigi Becali răsuflă uşurat şi a anunţat principalul motiv pentru care nu îl dorea pe Şumudică antrenor al Rapdiului.

(Moderator: Rapid, cu Şumudică, era un adversar mai puternic pentru FCSB?) Acum vreţi să vă spun adevărul? N-ar trebui să mă bag eu la alţii. Când am văzut că pleacă Mutu m-am rugat, am zis: ‘Doamne, să nu vină Şumudică’. Campionatul nu poţi să îl iei, dar dacă venea Şumudică putea să îmi încurce mie iţele. Ar fi fost mult mai periculoasă pentru noi. Campionatul nu poate să îl ia, poate să vină şi Mourinho că nu poate. M-am rugat să nu vină Şumudică!

Pe cuvânt vă spun. Când am văzut că este Bergodi: ‘Slavă ţie, Doamne’. Eu vă spun ce am făcut eu. O să dea pe tik-tok acum„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment Vezi toate știrile
Citește și