Închide meniul

Mihai Stoica l-a criticat pe Iasmin Latovlevici după FC Argeș – Sepsi 0-5: „E prea nonșalant! Se crede decar!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 noiembrie 2022, 17:54

Mihai Stoica l-a criticat pe Iasmin Latovlevici după FC Argeș – Sepsi 0-5: „E prea nonșalant! Se crede decar!

Iasmin Latovlevici, FC Argeș

Profimedia

Mihai Stoica l-a criticat pe Iasmin Latovlevici după meciul FC Argeș – Sepsi 0-5, din etapa a 17-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM Stoica l-a arătat cu degetul pe fostul jucător de la FCSB, care a greșit la primul gol al oaspeților, când a făcut un penalty.

Mihai Stoica l-a criticat pe Iasmin Latovlevici după FC Argeș – Sepsi 0-5

„A fost mult mai mare gafa lui Latovlevici făcută cu Craiova 1948. Aici şi Păun a fost inteligent. Nu poţi să rişti să te duci în alunecare acolo. Nu se discută, e penalty. Păun a realizat că nu va atinge mingea şi a băgat piciorul.

Ştiţi cum e. Eu ţin la Lato. L-am avut şi ca jucător. Am momente preţioase petrecute cu el, dar dă impresia uneori şi în teren şi în interviuri, că e prea dezinvolt, prea nonşalant. Cumva e un decar pus să joace fundaş stânga. Se simte decar. Nu trebuie să te simţi decar când eşti apărător. Degajează mingea. Nu face altceva„, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Iasmin Latovlevici, schimbat de Marius Croitoru în minutul 30 după ce a comis penalty

Iasmin Latovlevici a fost schimbat de Marius Croitoru în minutul 30 al meciului FC Argeș – Sepsi, după ce a comis penalty. Fundașul de 36 de ani al formației piteștene l-a faultat în careu pe Nicolae Păun, în minutul 27, iar Istvan Kovacs a dictat penalty.

Reclamă

Cosmin Matei a transformat lovitura de la 11 metri, cu un șut plasat, la care Cătălin Straton n-a putut să intervină.

Extrem de furios pentru greșeala experimentatului său fundaș, Marius Croitoru l-a înlocuit pe Iasmin Latovlevici la 3 minute după ce Sepsi a deschis scorul în Trivale. Latovlevici se pregătea să execute un out de la margine, când Croitoru a hotărât să-l schimbe cu Crețu.

Croitoru a fost surprins de camerele TV în timp ce gesticula supărat după gafa comisă de fostul jucător al FCSB-ului. Latovlevici a părăsit terenul extrem de afectat, însă fără să intre în conflict cu antrenorul său.

Reclamă 4 / 0/3

Sepsi a demolat-o pe FC Argeș

Echipa Sepsi OSK s-a impus sâmbătă fără probleme, în deplasare, în faţa formaţiei FC Argeş, scor 5-0, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă.

Oaspeţii au deschis scorul încă din minutul 4, când Latovlevici l-a faultat pe Păun în careu şi Istvan Kovacs a dictat penalti. A transformat Cosmin Matei, jucătorul care va înscrie din penalti şi în minutul 37. În minutul 52, Rondon a urcat  scorul la 3-0 pentru Sepsi, după o pasă a lui Cosmin Matei. Safranko a înscris al patrulea gol al oaspeţilor în minutul 68, pentru ca Tudorie să stabilească rezultatul final în minutul 89.

FC ARGEŞ: Straton – Tofan, Dobrosavlevici, Cestor, Latovlevici (G. Creţu 31) – Ad. Şerban (Meza Colli 46) , Raynov (Bertrand 46), Alceus – Işfan, Garita (Celestine 64), Calcan (Pîrvu 55).
ANTRENOR: Marius Croitoru

SEPSI: Niczuly – Ninaj, Bălaşa (Ciobotariu 46), M. Tamas, Dumitrescu – Rodriguez (Francisco Junior 78), I. Păun, C. Matei – Rondon (Tudorie 70), Safranko (R. Varga 70), M. Ştefănescu (Bărbuţ 78). ANTRENOR: Cristiano Bergodi

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și