Închide meniul

Mihai Stoica l-a denunţat pe un arbitru central care a vrut să fure o echipă: „N-am crezut că după 30 de ani văd ceva mai rău”

Publicat: 27 aprilie 2023, 19:54

Reclamă
Mihai Stoica l-a denunţat pe un arbitru central care a vrut să fure o echipă: N-am crezut că după 30 de ani văd ceva mai rău”

Mihai Stoica, revoltat după decizia lui Sebastian Colțescu din Rapid - Sepsi

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica l-a denunţat pe un arbitru central care a vrut să fure o echipă. Noul şef de la FCSB a spus că Ion Velea, zis „Pelicanul” a condus părtinitor de la centru o partidă în 1992.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM Stoica l-a atacat pe centralul Horaţiu Feşnic pentru cum a condus Rapid – FCSB 1-0.

Mihai Stoica l-a denunţat pe un arbitru central care a vrut să fure o echipă

Eu am început meseria asta în 1992 şi am avut, nu ştiu dacă nefericita oportunitate, mai degrabă fericita oportunitate de a merge cu Oţelul la Bistriţa. Am avut un meci arbitrat de celebrul Ion Velea, zis Pelicanul. A scăpat Cornea, vârful nostru de la vremea aia, singur de la centrul terenului, nu s-a prins nimeni să ridice, că eram pe mâna unui arbitru asistent corect, chiar şi în deplasările astea, Valentin Titorov, doctorul Titorov.

A scăpat Cornea şi a marcat, după care a început asediul. N-am crezut vreodată că după mai bine de 30 de ani văd ceva mai rău (n.r.: pe Horaţiu Feşnic, în Rapid Bucureşti – FCSB, 1-0, în play-off-ul Superligii). Atunci, la Bistriţa, nu se televiza. A fost un penalty, au câştigat 2-1 din penalty. Velea a dictat lovitură de pedeapsă, iar Mironaş, Dumnezeu să-l ierte, a transformat.

Eu atunci colaboram şi cu Ziarul Ora şi trebuia să scriu cronica de meci. Aveam şi atunci o colaborare de genul ăsta. Am scris că Mironaş a marcat de la prima încercare, gândind că putea să dicteze repetare.

Reclamă

După care, la o masă a Craiovei Maxima, Velea să se laude că el chiar avea de gând să dicteze repetare, pentru că un jucător a intrat în careu, chiar dacă nu intra.

Marele Ilie Balaci i-a spus ‘Te ridici şi pleci de aici! Nu ţi-e ruşine? Ăsta, Aurică Ţicleanu, a fost coleg cu noi, e coleg cu noi. Îţi baţi joc de munca unor fotbalişti?’. Ăsta era Ilie Balaci. Ce ar trebui să i se spună acestui Feşnic acum?”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Gigi Becali l-a lăsat pe Mihai Stoica să conducă FCSB după ce s-a retras

Mihai Stoica a anunţat că are o nouă funcţie la FCSB, după ce Gigi Becali a renunţat la ea. Astfel, MM va fi preşedintele Comisiei de Administraţie al clubului. Becali a anunţat într-o conferinţă de presă că vrea să renunţe la echipă.

Reclamă 4 / 0/3

El a mai spus că renunță, dar niciodată nu a părăsit funcția. Astăzi (n.r. – luni) a părăsit funcția! Nu știu care e procedura. Mi-a oferit funcția și am acceptat-o. Voi fi președintele Comisiei de Administrație. Schimb și scaunul și voi veni cu cravată la muncă, acum mi-am luat doar cămașa de președinte de Comisie de Administrație.

Nu se mai bagă deloc la echipă. Nu se mai uită la meciuri! Primul 11 niciodată nu l-a dat. Am lucrat cu mulți antrenori, pot confirma că aflam echipa de start în ziua meciului, eu nu voi face schimbări”, declara Mihai Stoica pentru sursa citată.

Gigi Becali a anunțat că se retrage de la FCSB

Gigi Becali a anunțat că se retrage de la FCSB, după înfrângerea cu Rapid, 0-1, din etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1. Unicul gol al partidei a fost marcat de Alexandru Albu, în minutul 21. Gigi Becali a avut o tiradă la adresa arbitrului Horațiu Feșnic, pentru faptul că a permis un joc dur la Rapid – FCSB. Ba mai mult, latifundiarul din Pipera a anunțat că se retrage de la conducerea FCSB-ului.

„Vreau să vă anunţ pe toţi că e ultima conferinţă de presă. Am hotorât aseară, după ce s-a întâmplat în meci, eu… gata! Am terminat. Eu ies din fotbal. Nu mă mai interesează. Vreau să termin. De ce? Am 65 de ani. Eu, care la 65 de ani, să nu dorm noaptea. Să fac tensiune din cauza lui Feşnic. El trebuia să se numească «întuneric». Din cauza lui ies.

Pot să bag banii, să fac majorare de capital. Pot şi să-i scot, să fac micşorare de capital. Sunt aproape 23 de milioane. Dă cineva 25 de milioane, mâine dau echipa.

Eu ies astăzi, am semnat ieşirea mea din toate funcţiile de la club. Tot ce înseamnă reprezentarea FCSB-ului cu FRF, nu va mai fi. Vali Argăseală nu se va mai duce la niciun fel de Comitet Executiv că nu mai vreau să fim sclavi. Aşa nu se mai poate. Hotărârea asta este a mea. Nedreptatea şi minciuna nu pot s-o dovedesc.

Nu pot s-o scot la capăt cu ei. Joci cu un jucător sub 21… te oblig. Păi întreabă-ne pe noi. N-am ce să fac. Nu-i democraţie asta. Nu particip la nedreptate.

Reclamă

Au zis că îl aduc pe Vassaras. Stai că noi nu vrem străin. Întreabă-ne pe noi. Stai puţin că pun eu antrenor la echipa naţională. Era şi Mircea Sandu. Toţi îl denigrează. El avea o eleganţă. Ne chema şi ne întreba cum ne convine. Nu zic că era cheie de biserică, dar avea o înţelepciune”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și