Închide meniul

Mihai Stoica l-a descris pe Florinel Coman într-un singur cuvânt în ziua în care vedeta FCSB-ului a împlinit 26 de ani!

Publicat: 10 aprilie 2024, 15:37

Reclamă
Mihai Stoica l-a descris pe Florinel Coman într-un singur cuvânt în ziua în care vedeta FCSB-ului a împlinit 26 de ani!

Mihai Stoica l-a descris pe Florinel Coman într-un singur cuvânt în ziua în care vedeta FCSB-ului a împlinit 26 de ani!

Florinel Coman şi Mihai Stoica / Facebook Mihai Stoica

Mihai Stoica l-a descris pe Florinel Coman într-un singur cuvânt! Oficialul FCSB-ului a făcut o postare măgulitoare la adresa lui Florinel Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a remarcat subtil viteza pe teren a lui Florinel Coman. Vedeta FCSB-ului a primit un tort la baza din Berceni a FCSB-ului. El a marcat un gol din lovitură liberă cu Universitatea Craiova şi a contribuit şi la autogolul lui Ştefan Vlădoiu.

Mihai Stoica l-a descris pe Florinel Coman într-un singur cuvânt în ziua în care vedeta FCSB-ului a împlinit 26 de ani!

Usain”, a scris Mihai Stoica pe Facebook, amintind de fostul atlet Usain Bolt, care încă deţine recordul mondial la suta de metri: 9,59 de secunde.

Florinel Coman a primit un mesaj superb şi de la soţia lui Ioana. Ea a făcut o postare pe rețelele de socializare, în care a scris mai multe cuvinte frumoase despre partenerul ei de viaţă.

Reclamă

Ioana Timofeciuc şi Florinel Coman au împreună o fetiţă. „La mulți ani pentru răsăritul și strălucirea mea!”, a scris Ioana pe Instagram.

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc, apariție incendiară la duș

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc au avut o apariție incendiară la duș. Atacantul de la FCSB și soția lui s-au filmat în timpul unui moment romantic și au postat videoclipul pe rețelele sociale.

Florinel Coman și soția sa, Ioana Timofeciuc, se află în cel mai important moment al relației. Cei doi așteaptă un copil și se bucură din plin de fiecare moment petrecut împreună. Iar asta se vede și din postările din mediul online.

Reclamă 4 / 0/3

Superba soția a lui Florinel, poreclită „Pantera”, a publicat pe contul de Instagram mai multe fotografii de la duș, în costum de baie, care au adunat peste 3 mii de aprecieri în câteva ore.

„Cireașa de pe tort” a fost reprezentată de un videoclip postat alături de Florinel Coman, în care cei doi se țin în brațe și se sărută. Atacantul FCSB-ului ține o mână pe burta partenerei sale, care se apropie de momentul în care va aduce pe lume primul copil al cuplului.

Recent, Florinel Coman și Ioana Timofeciuc s-au căsătorit și au făcut show la nuntă. Vedeta FCSB-ului l-a pus naş pe Andrei Miron, fundaşul care în această vară şi-a reziliat contractul cu vicecampioana României şi a fost prezentat la Hapoel Haifa. De la petrecere nu au lipsit nici alţi invitaţi de gală.

Foştii săi coechipieri de la FCSB, Olimpiu Moruţan şi Dennis Man, au fost printre invitaţie. Cei doi au avut o apariţie spectaculoasă la evenimentul de cinci stele.

Marcel Răducanu, sfat important pentru Florinel Coman! Ce trebuie să facă „Mbappe” pentru a juca în Bundesliga

Marcel Răducanu a venit cu un sfat important pentru Florinel Coman. Fostul jucător de la Borussia Dortmund a auzit că „Mbappe” este dorit de 2 cluburi din Germania și a transmis imediat un mesaj.

Potrivit lui Adrian Ilie, VfB Stuttgart și Borussia Monchengladbach sunt formațiile care vor să îl cumpere pe Coman. „Mbappe de România” are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro la FCSB. Acest lucru i-ar putea da bătăi de cap lui Gigi Becali, care a anunțat că are nevoie de jucători pentru a se califica în Liga Campionilor.

Marcel Răducanu a spus că vedeta de la FCSB trebuie să joace bine și la EURO 2024. Asta dacă vrea șansa unui transfer important, în străinătate.

Reclamă

”Florinel Coman e foare bun în campionatul României, un campionat slăbuț, modest. El trebuie să demonstreze însă la echipa națională, unde îl vede lumea de afară.

Eu nu prea l-am văzut la echipa națională. Are calități, dar trebuie să demonstreze la EURO 2024 că are și valoare internațională, nu doar în campionatul intern.

Dacă Florinel Coman joacă super și demonstrează la turneul final din Germania atunci sigur va avea oferte de la mai multe echipe din Bundesliga, nu doar de la Stuttgart și Gladbach. EURO 2024 va fi un moment important pentru toți jucătorii români care vor să prindă contracte în campionate puternice”, a spus Marcel Răducanu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” Vezi toate știrile
Citește și