Închide meniul

Mihai Stoica, mesaj clar pentru David Miculescu: „Trebuie să fie mai implicat! Şi asta este o problemă”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 iunie 2023, 22:24

Reclamă
Mihai Stoica, mesaj clar pentru David Miculescu: „Trebuie să fie mai implicat! Şi asta este o problemă

Mihai Stoica a avut un mesaj clar pentru David Miculescu

Mihai Stoica, la finalul unui meci / Profimediaimages

Mihai Stoica a avut un mesaj clar pentru David Miculescu. Oficialul de la FCSB spus că jucătorul pentru care Gigi Becali a plătit 1.700.000 de euro trebuie să fie mai implicat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a anunţat că va discuta cu David Miculescu pentru a-l mobiliza înaintea noului sezon. MM Stoica a spus că poate că Miculescu are un nevoie de un timp mai mare de acomodare.

Mihai Stoica, mesaj clar pentru David Miculescu

Nu sunt acelaşi profil, sub nicio formă. Miculescu are 22 de ani. Dică încă nu începuse la 22 de ani să joace la cel mai înalt nivel. Eu cred că a avut un an de acomodare la noi, pentru că este şi asta o problemă. Ardelenii, bănăţenii au câteodată nevoie de acomodare.

Eu în continuare am încredere foarte mare în David Miculescu, dar şi el trebuie să fie mai implicat. (n.r. dacă a apucat să discute cu el) Nu. Are liber până miercuri. I-am dat şi lui câteva zile libere, cum era normal”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Ce le interzice Mihai Stoica jucătorilor de la FCSB

S-a aflat ce le interzice Mihai Stoica jucătorilor de la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor susţine că are o regulă bine-stabilită, în ceea ce priveşte vestimentaţia jucătorilor, în momentul în care aceştia pleacă în deplasări.

Reclamă

Mihai Stoica a observat faptul că mai mulţi jucători ai lui Manchester City au venit îmbrăcaţi în pantaloni scurţi şi tricou, în momentul în care au făcut deplasarea către Istanbul.

MM susţine că le-a interzis jucătorilor de la FCSB să poarte o astfel de ţinută, mai ales în aeroport, fiind surprins de faptul că elevii lui Pep Guardiola au venit îmbrăcaţi astfel.

„Eu le interzic membrilor şi jucătorilor de la FCSB să se prezinte în pantaloni scurţi în aeroport, unii sunt bronzaţi, alţii mai puţin, arată urât. Pantaloni lungi în aeroport şi după să se schimbe.

Reclamă 4 / 0/3

Eu nu ştiu cum de au venit cei de la Manchester aşa. Nu mă aşteptam, nu dă bine!”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Totodată, Mihai Stoica a oferit declaraţii şi despre Rodri, marcatorul singurului gol al finalei de la Istanbul. MM l-a comparat pe acesta cu Sergio Busquets, mijlocaşul care a scris istorie alături de Barcelona.

„Sper să se scrie mai mult despre Rodri, e un fotbalist atipic, de o modestie ieșită din comun. Eu nu m-am mirat când l-a adus Guardiola, îl vedeam un Busquets. Îmi plăcea foarte mult, eu sunt foarte atent la jucătorii ăștia care nu greșesc. Marchează în finală, iar la echipa națională joacă fundaș central…”, a mai spus Mihai Stoica.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și