Închide meniul

Mihai Stoica, mesaj emoționant după ce Nicolae Dică a plecat de la FCSB: „Îți mulțumesc din toată inima, Nick!”

Cosmin Cioboată Publicat: 1 noiembrie 2022, 20:30

Reclamă
Mihai Stoica, mesaj emoționant după ce Nicolae Dică a plecat de la FCSB: „Îți mulțumesc din toată inima, Nick!

Mihai Stoica, anunț de ultimă oră despre viitorul lui Nicolae Dică la FCSB, după 0-10 cu Silkeborg

Mihai Stoica, alături de Nicolae Dică, într-un meci / Hepta

Mihai Stoica a transmis un mesaj emoționant după ce Nicolae Dică a plecat de la FCSB. Managerul general al vicecampioanei României l-a aplaudat la scenă deschisă pe antrenorul de 42 de ani și l-a inclus într-o categorie selectă din istoria clubului. MM i-a mulțumit public lui „Mr. Nick” pentru aportul adus la formația roș-albastră, unde a activat atât ca jucător, cât și ca antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a oferit prima reacție după ce Nicolae Dică a plecat de la FCSB, la invitația lui Gigi Becali. Înfrângerea cu U Cluj, scor 1-2, i-a fost fatală lui Dică.

Mihai Stoica, mesaj emoționant după ce Nicolae Dică a plecat de la FCSB

Fostul mijlocaș și-a încheiat al doilea mandat pe banca roș-albaștrilor, după 23 de meciuri.

„La 42 ani, cu două calificări în grupe + una în primăvara europeană într-o perioadă sterilă a fotbalului românesc, Nicolae Dică se plasează excelent în istoria roș-albastră și ca antrenor, nu doar ca jucător.

Eu îți mulțumesc din toată inima, Nick, și sunt convins că pasiunea și dedicația cu care muncești te vor răsplăti în curând!”, a scris Mihai Stoica, pe contul de Facebook.

Reclamă


Odată cu Nicolae Dică, de la FCSB au plecat și secunzii Viorel Tănase și George Cotigă.

OFICIAL. Nicolae Dică s-a despărțit de FCSB!

„Mulțumim, Nicolae Dică!

FCSB și Nicolae Dică au reziliat marți, pe cale amiabilă, contractul pe care antrenorul în vârstă de 42 de ani îl semnase în luna iulie a acestui an.

Reclamă 4 / 0/3

Alături de acesta, clubul a încetat raporturile contractuale și cu antrenorii secunzi Viorel Tănase și George Cotigă.
Nicolae Dică a pregătit echipa noastră în 23 de partide oficiale în acest sezon (12 în Superliga, una în Cupa României Betano și 10 în preliminariile și grupele UEFA Europa Conference League), în care a obținut 9 victorii, 7 rezultate de egalitate și a pierdut de alte 7 ori. Acesta a reușit să califice echipa în grupele unei competiții europene după o pauză de cinci ani, tot el fiind la conducerea FCSB și în sezonul 2017-2018, când roș-albaștrii au ajuns până în primăvara europeană.

Clubul nostru le mulțumește lui Nicolae Dică și colaboratorilor săi și le urează mult succes în continuare!”, a anunțat FCSB, pe contul oficial de Facebook.

Gigi Becali s-a hotărât! Ei sunt cei doi antrenori aflați pe lista finală pentru banca FCSB-ului

Gigi Becali s-a hotărât. Liviu Ciobotariu și Eugen Neagoe sunt cei doi antrenori rămași pe lista finală, pentru banca FCSB-ului. Patronul roș-albaștrilor a făcut anunțul marți după-amiază, la scurt timp după ce Nicolae Dică a plecat de la cârma vicecampioanei.

Inițial, Gigi Becali a dezvăluit că Ilie Poenaru și Andrei Prepeliță sunt principalii favoriți să-l înlocuiască pe Nicolae Dică la FCSB. Între timp, finanțatorul roș-albaștrilor s-a răzgândit și a precizat că pe lista finală au rămas alți doi tehnicieni din Liga 1: Liviu Ciobotariu, de la FC Voluntari, și Eugen Neagoe, de la U Cluj.

Cum amândoi se află sub contract cu alte formații din Liga 1, Gigi Becali va trebui să convingă conducătorii cluburilor respective să-i lase să plece. Becali a anunțat că va lua decizia finală în următoarele ore, după ce va apela la rugăciune.

„Este adevărat ceea ce știți, dar o să vedem mâine. Amândoi sunt sub contract, la amândoi țin foarte mult, că e vorba de oameni și amândoi sunt oameni foarte buni.

La momentul acesta nu mă pot hotărî între cei doi. O să vedem diseară la rugăciune. Trebuie să am binecuvântarea finului Pandele dacă vreau să-l iau pe Ciobotariu, la fel și cu cei de la Cluj. În momentul acesta chiar nu știu pe cine să aleg, pentru că țin foarte mult la amândoi”, a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

Reclamă

Eugen Neagoe a contribuit la despărțirea lui Dică de FCSB. Echipa sa, U Cluj, a învins vicecampioana cu 2-1 aseară, în etapa a 16-a din Liga 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” Vezi toate știrile
Citește și