Închide meniul

Gigi Becali, noi detalii despre campania de transferuri din Africa de Sud: „E Maradona!”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 19 octombrie 2023, 18:57

Gigi Becali, noi detalii despre campania de transferuri din Africa de Sud: E Maradona!”

Gigi Becali i-a făcut un singur reproş lui Alexandru Băluţă, după golul superb marcat în meciul cu Oţelul Galaţi

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali a oferit noi detalii despre campania de transferuri din Africa de Sud. Patronul celor de la FCSB a vorbit despre noile recomandări primite de la Florin Vulturar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După succesul transferului lui Syiabonga Ngezana, care a reușit să se impună în echipa pregătită de Elias Charalambous, patronul vicecampioanei a decis să transfere mai mulți jucători din Africa de Sud. Având în vedere dorința acestuia, latifundiarul i-a dat lui Florin Vulturar misiunea de a găsi noi jucători care ar putea să o ajute pe FCSB.

Gigi Becali, noi detalii despre campania de transferuri din Africa de Sud. Ce a spus despre atacantul pe care Florin Vulturar îl avea în vizor

Patronul vicecampioanei a dezvăluit faptul că Florin Vulturar a găsit un nou atacant care ar putea să fie transferat de vicecampioană. Gigi Becali a menționat faptul că fosta țintă a „roș-albaștrilor” nu a înscris în ultimele partide jucate, iar astfel acesta nu mai reprezintă un interes pentru FCSB.

Totodată, latifundiarul din Pipera a menționat faptul că Florin Vulturar are libertate totală în ceea ce privește transferurile din zona Africii. Gigi Becali a dezvăluit și faptul că nu se uită la imaginile cu jucătorii pe care agentul îi urmărește:

„Atacantul respectiv nu a dat goluri, eu i-am dat temă să găsească un atacant. El mi-a zis de ăla, acum zice de altul. Luam doar împrumut și după dacă e bun îl transferăm.

Reclamă

La 65 de ani nu stau eu să mă uit la imagini. Dacă zice Vulturar că e bun înseamnă că e Maradona. De Ngezana a zis că e foarte bun. El (n.r Ngezana) are în contract un an și încă 4 ani. Acum o să îi prelungesc. Am dat pe el 600.000, e cumpărat el”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Gigi Becali, ultimatum pentru un jucător de la FCSB

Gigi Becali a oferit declaraţii despre situaţia lui David Miculescu, în contextul transferului lui Dorin Rotariu, jucător care urmează să fie titular la formaţia vicecampioană. Patronul de la FCSB a declarat că are încredere maximă în vârful adus de la UTA, considerând că jucătorii tineri au evoluţii oscilante.

Însă, Becali a declarat că şi încrederea sa are o limită. Acesta a mărturisit că îi oferă lui David Miculescu un an pentru a-şi demonstra calităţile. Latifundiarul din Pipera vrea ca în sezonul viitor, Miculescu să devină titular indiscutabil la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Am încredere în el. Altceva n-am ce să zic. Eu nu sunt psiholog, nu sunt doctor, nu sunt tatăl a 30 de jucători. Eu angajez, nu stau de vorbă cu el. Eu negociez salarii, ei sunt bărbaţi, trebuie să-şi facă meseria.

MM e de aceeaşi părere cu mine…el mi-a spus că se face. Şi acum îmi spune că se va face, are prea multe calităţi. Am încredere! Dar dacă la anul nu e el titular, nu mai am încredere. Dacă echipa nu începe cu el la anul, nu mai am! Îi mai dau un an! Îi dau şi vârsta, că unii jucători cresc mai greu. Cum era Ţucudean. A fost la mine şi după a plecat”, a declarat Gigi Becali, conform sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și