Închide meniul

Mihai Stoica, noi detalii despre recuperea lui Florinel Coman: ”Am primit o filmare!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 august 2022, 11:15

Mihai Stoica, noi detalii despre recuperea lui Florinel Coman: ”Am primit o filmare!”

Florinel Coman a suferit o ruptură musculară în Dunajska Streda - FCSB 0-1

Florinel Coman, în timpul unui meci pentru FCSB / GEORGE FILIP / MEDIAFAX FOTO

Mihai Stoica a oferit noi detalii despre recuperea lui Florinel Coman. Pentru a spera într-o recuperare miraculoasă, fotbalistul FCSB a plecat în Serbia, la celebrul vraci Marijana Kovacevic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a suferit o ruptură musculară după. Acesta a jucat două meciuri şi jumătate în decurs de 6 zile: cu Saburtalo, cu FC U Craiova 1948 şi cu Dunajska Streda (doar o repriză).

Mihai Stoica, noi detalii despre recuperea lui Florinel Coman

Florinel Coman a început ședințele de terapie vineri, iar Mihai Stoica este convins că acesta va reveni în scurt timp la echipă.

„Florinel Coman nu are șanse pentru joi. D-aia l-am și trimis acolo. Cu tratament clasic ar fi fost 5-6 săptămâni. A avut o ruptură foarte mare, dar el n-a simțit. Doar acolo se poate vindeca într-un timp foarte scurt. 

El a plecat vineri, a făcut vineri prima ședință de terapie. Sâmbătă, a doua. Azi, a treia. Abia mâine va vedea ecografistul. E plecat cu Marius Ianuli acolo, team manager-ul nostru, care mi-a trimis o filmare cu el urcând scările în sprint”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Florinel Coman are ruptură musculară

Florinel Coman are ruptură musculară şi va sta departe de teren o lungă perioadă. Nicolae Dică a aflat verdictul medicilor chiar înaintea meciului CS Mioveni – FCSB 1-1, din etapa a 4-a a Ligii 1.

Florinel Coman a fost înlocuit la pauza meciului dintre Dunajska Streda şi FCSB. Căpitanul roş-albaştrilor era suspect de ruptură, iar cel mai dur pronostic s-a adeverit. „Mbappe de România”va reveni pe gazon, cel mai devreme, la jumătatea lunii viitoare.

Florinel Coman vă anunţ că are ruptură, cred că va sta între 5 şi 6 săptămâni. A făcut RMN, din păcate l-am pierdut pentru o perioadă mai lungă. Mă gândeam că nu va avea o ruptură după discuţia pe care am avut-o cu el la pauză şi din păcate are acest lucru. Dar el a mai trecut prin astfel de momente, trebuie să devină mai puternic, să intre mai repede în echipă.

Reclamă 4 / 0/3

A avut aceste accidentări şi înainte. Poate şi eu că din dorinţa de a-i da minute, a-i da încredere, l-am lăsat şi a jucat 89 de minute în europa, apoi tot jocul cu Craiova. Din dorinţa de a-i da ritm l-am forţat… l-am băgat în Europa pentru că eu credeam că poate să joace din 3 în 3 zile. Asta e, se poate întâmpla„, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă. 

Cine va fi căpitan la FCSB, după ce Florinel Coman s-a accidentat

Nicolae Dică a anunţat care sunt variantele de căpitan la FCSB, în lipsa lui Florinel Coman. Mijlocaşul s-a accidentat în ultima partidă a roş-albaştrilor, şi va lipsi 6 săptămâni.

Nicolae Dică a anunţat că în lipsa lui Florinel Coman, celelalte variante pentru rolul de căpitan la FCSB sunt ctavian Popescu şi Darius Olaru. După transferul lui Florin Tănase, din această vară, Coman a fost cel desemnat pentru a purta banderola pe braţ.

Octavian Popescu este al doilea și Olaru este al treilea. Dacă nu va fi niciunul dintre ei mă gândesc pe cine voi pune. Dacă i-am dat banderola, înseamnă că e pregătit. Tot pe Tănase l-am numit și eu căpitan când am fost data trecută aici”, a declarat Nicolae Dică.

Recomandări
  • Mihai Stoica, noi detalii despre recuperea lui Florinel Coman
  • Anunțul făcut de managerul general de la FCSB

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” Vezi toate știrile
Citește și