Închide meniul

Mihai Stoica nu crede în şansele FCSB-ului de a juca în Ghencea: „Să vedem dacă se bifează toate căsuţele!”

Viviana Moraru Publicat: 12 ianuarie 2023, 13:42

Reclamă
Mihai Stoica nu crede în şansele FCSB-ului de a juca în Ghencea: „Să vedem dacă se bifează toate căsuţele!

Mihai Stoica, dezvăluiri despre clauza lui Andrea Compagno

Mihai Stoica, într-un meci pe banca celor de la FCSB/ Profimedia

Mihai Stoica nu crede în şansele FCSB-ului de a evolua în Ghencea. Managerul general al roş-albaştrilor susţine că trupa lui Gigi Becali se va lovi de alte bariere, până va ajunge să-şi îndeplinească dorinţa de a juca pe stadionul celor de la CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a primit vestea că poate evolua în Ghencea, după ce s-a promulgat legea care îi dă acces pe stadionul celor de la CSA Steaua. Cu toate acestea, Mihai Stoica rămâne pesimist şi susţine că echipei i se va pune „beţe în roate”.

Mihai Stoica nu crede în şansele FCSB-ului de a juca în Ghencea

Mihai Stoica susţine că ar fi o variantă ideală pentru FCSB să joace pe stadionul de casă a celor de la CSA Steaua. Însă cu toate acestea, managerul general al roş-albaştrilor susţine că nu are încredere că echipa lui Gigi Becali poate reveni pe arena din Ghencea, nici măcar după legea promulgată de Marcel Ciolacu.

„Mai sunt bariere, cine știe ce va fi. Trebuie justificări de alt gen de-acum înainte ca să nu fim lăsați să jucăm. Probabil le vom primi, eu sunt mai pesimist de fel.

E important să joci în București, dacă Arena e închisă nu ai unde să joci meciurile în București. Am fost nevoiți să jucăm la Giurgiu meciuri din cupele europene.

Reclamă

Cei mai mulți suporteri din București sunt din Ghencea, plus că ar fi interesați și cei din provincie și cei din diaspora, chiar am primit multe cereri.

Nu sunt optimist, să vedem normele de aplicare, să vedem dacă se bifează toate căsuțele”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Dumitru Dragomir îl „aplaudă” pe Marcel Ciolacu după ce i-a deschis porțile FCSB-ului în „Ghencea”

Dumitru Dragomir îl „aplaudă” pe Marcel Ciolacu după ce i-a deschis porțile FCSB-ului în „Ghencea”. Fostul șef LPF îl felicită pe Marcel Ciolacu pentru legea adoptată și consideră că este normal ca FCSB să poată evolua pe „Ghencea”, deoarece este un stadion construit din bani publici.

Reclamă 4 / 0/3

În finalul anului trecut, Marcel Ciolacu anunța adoptarea unei legi care are ca scop facilitarea accesului la bazele sportive de stat și care ar ajuta-o pe FCSB să evolueze pe stadionul „Steaua”. Iar, miercuri, președintele Klaus Iohannis a promulgat această lege.

„Să știți că Marcel Ciolacu este de felicitat pentru decizia care s-a luat! El a abordat corect această problemă și înseamnă că are sânge în instalație, dacă a reușit să o și rezolve! Stadionul din Ghencea a fost construit pe bani publici, pentru Campionatul European, cu ajutorul lui Mitică Dragomir și Mircea Sandu.

Suporterii să plătească biletul și să vină la meciuri ca la teatru. Un artist aflat la Teatrul Bulandra nu poate să vină la Teatrul Național? Așa și aici”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru prosport.ro.

Ștefan Iovan: „Nu au voie să joace, până nu se termină procesele!”

Ștefan Iovan, oficialul celor de la CSA Steaua și fostul mare căpitan al formației roș-albastre, a vorbit, în exclusivitate, pentru Antena Sport, despre legea care ar permite FCSB-ului să evolueze din nou pe stadionul „Ghencea”.

„Nu pot să-mi dau cu părerea în asemenea situații, că nu știu despre ce e vorba. Nu știu pe ce criterii ar putea juca pe «Ghencea». Știu că, dacă sunt în procese cu CSA, nu prea au voie să joace, până nu se termină procesele. Dar le spun și eu din citite, din auzite. Să vă dea un răspuns cei care au dat voie să se joace.

Eu mă așteptam să dea lege ca Steaua să aibă drept de promovare, nu asta cu FCSB…”, a declarat Ștefan Iovan, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și