Închide meniul

Mihai Stoica nu vrea arbitri străini la FCSB – CFR Cluj: „Sub nicio formă! Sănătate, numai bine!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 mai 2022, 12:14

Mihai Stoica nu vrea arbitri străini la FCSB – CFR Cluj: „Sub nicio formă! Sănătate, numai bine!

Mihai Stoica vrea arbitru român la FCSB - CFR Cluj

Mihai Stoica este managerul general al FCSB

Mihai Stoica nu vrea arbitri străini la FCSB – CFR Cluj. Managerul general al FCSB spune că nici ardelenii nu doresc acest lucru, în cazul în care meciul din ultima etapă se va juca cu titlul pe masă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – CFR Cluj, din ultima etapă a playoff-ului Ligii 1, se poate juca cu titlul pe masă. Deşi, iniţial, cei de la FCSB ar fi dorit să fie un arbitru străini, Mihai Stoica a spus că nu îşi doreşte acest lucru.

Mihai Stoica nu vrea arbitri străini la FCSB – CFR Cluj

„Nu vrem arbitri străini, n-am cerut asta. Aţi dori arbitri străini? Întrebarea… Nu. Nici noi. Sănătate, numai bine. Nu vrem arbitri străini, sub nicio formă”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Nici Cristi Balaj nu doreşte arbitru străin la FCSB – CFR Cluj

Şi preşedintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, a spus că nu îşi doreşte arbitru străin la derby-ul cu FCSB, din ultima etapă. Oficialul ardelenilor preferă, în cazul în care se va juca cu titlul pe masă, să fie arbitraj VAR.

„Vorbeam cu cineva de la FCSB și am fost întrebat dacă vrem să fim arbitrați de un arbitru străin. Nu știu dacă doresc, m-au întrebat dacă sunt de acord. Propunerea mea a fost diferită.

Reclamă

Să folosim VAR la ultima etapă, dacă tot îl vom folosi la Supercupă. Ar fi un ajutor imens pentru arbitri români, care în acest moment oficiază cu sistemul VAR pe plan internaţional. Dorim un arbitraj fără greşeli”, a declarat Cristi Balaj, potrivit orangesport.ro.

Gheorghe Mustaţă spune că FCSB – CFR Cluj se va juca la Buzău, Mihai Stoica insistă pentru Ghencea

Liderul suporterilor celor de la FCSB, Gheorghe Mustaţă, susţine că marele meci din ultima etapă se va juca la Buzău.

„Am văzut și eu declarațiile pe care le-au dat Gigi Corsicanu și Bocciu. Băieții ăștia au gândit normal, așa cum trebuie să gândească doi oameni sănătoși la cap. Așa trebuie să gândească și cei de la CSA, că stadionul ăla nu e făcut din banii lor sau de un patron. E făcut din banii tuturor românilor.

Reclamă 4 / 0/3

Casa noastră este în Ghencea, acolo noi am crescut și acolo ne dorim să jucăm. Dar, dacă nu se poate, atunci acest meci cred că mai mult ca sigur o să se joace la Buzău”, a spus Mustaţă, citat de prosport.ro.

Mihai Stoica a anunțat că cererea oficială a FCSB-ului a fost înaintată în cursul zilei de marți. MM e sigur că, dacă clubul lui Gigi Becali revine în Ghencea, ar fi o mare victorie în războiul de identitate cu CSA.

”E clar că trebuie să jucăm acolo. Avem un meci acasă, avem 30.000 de suporteri. Nu ne ducem la cineva în casă, nu e casa lor, joacă cu stadionul gol, nu există. Echipa aia nu există, e o glumă.

Noi am făcut adrese, le-am trimis cu executori judecătoreşti, oferta scrisă cu sumă dublu faţă de cât plătim pe Arena Naţională. Cineva refuză zeci de mii dacă nu ne lasă să jucăm acolo. Cine are curaj să refuze şi semnează asta… eu i-am spus lui Gigi ‘eu nu cred că o să răspundă’, tocmai de aia am trimis cu executori judecătoreşti. Am trimis ieri. Aşteptăm răspunsul, suntem foarte curioşi să vedem… dublă oferta faţă de Arena Naţională pentru un stadion mai mic.

Să vedem cum se refuză. Doar către Ghencea am trimis. Să vedem ce spun, adică cine îşi poate permite să facă o gaură în bugetul statului de câteva bune zeci de mii, pe un stadion care eu cred că… ştiu ce se întâmplă. Dacă nu primim răspuns, facem plângere penală, indiscutabil”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și