Închide meniul

Mihai Stoica, pariu nebun la FCSB. Jucătorul pe care l-a comparat cu o fostă vedetă de la Chelsea: „Am acordat atenție mare!”

Alexandru Ivan Publicat: 12 iulie 2022, 23:49

Mihai Stoica, pariu nebun la FCSB. Jucătorul pe care l-a comparat cu o fostă vedetă de la Chelsea: „Am acordat atenție mare!

Pariu nebun la FCSB

Pariu nebun la FCSB / Hepta

  • Mihai Stoica, pariu nebun la FCSB
  • Jucătorul pe care l-a comparat cu o fostă vedetă de la Chelsea

Mihai Stoica l-a comparat pe Joonas Tamm, pariul său de la FCSB, cu Robert Huth, fost fundaș la Chelsea. Managerul general de la clubul lui Gigi Becali e de părere ca roș-albaștrii au dat lovitura prin transferul apărătorului estonian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB, lovită de probleme în apărare în această vară, a transferat nu mai puțin de trei fundași centrali: Rachid Bouhenna, Joyskim Dawa și Joonas Tamm. Primii doi au fost aduși de Gigi Becali, în timp ce Tamm a sosit la dorița expresă a lui Mihai Stoica.

Mihai Stoica l-a comparat pe Joonas Tamm cu Robert Huth, fostul jucător de la Chelsea

MM îl apreciază pe Joonas Tamm datorită fizicului impresionant, pe care îl consideră similiar cu cel al lui Robert Huth. Mihai Stoica a recunoscut că evoluțiile lui Kait, estonianul de la Rapid, l-au făcut să se gândească serios la transferul lui Tamm.

Reclamă

Îl compar cu Robert Huth. Are şi talie şi am acordat mai mare atenţie şi datorită faptului că l-am văzut jucând pe Kait, pentru că aveam preconcepţii despre fotbaliştii din Estonia. A contat că l-am văzut şi pe Kait”, a spus Mihai Stoica, confom orangesport.ro.

Robert Huth a evoluat toată cariera în Premier League, la Chelsea, Middlesbrough, Stoke City și Leicester. Are în palmares trei titluri de campion, două cu Chelsea și unul cu Leicester.

Reclamă

A adunat 19 meciuri și la naționala Germaniei, alături de care a participat la Campionatul Mondial din 2006.

Joonas Tamm nu va juca titular în primul meci al FCSB-ului din noul sezon

Chiar dacă MM are încredere maximă în Joonas Tamm, fundașul estonian nu va fi titular în duelul cu U Cluj, primul din noul sezon al Superligii. Mihai Stoica a anunțat că titulari în centrul apărării vor fi Denis Haruț, revenit după împrumutul la FC Botoșani, și Joyskim Dawa.

„Avem trei fundaşi centrali de talie plus Denis Haruţ, care ne-a explicat că e fundaş central plus Ovidiu Popescu. Dawa şi Haruţ joacă în prima etapă”, a mai spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB l-a pierdut deja pe Iulian Cristea, accidentat în timpul acțiunii de la echipa națională, la începutul lui iunie. Fundașul nu va mai evolua în 2022.

Pe lângă absențele din partea problemelor medicale, FCSB a rămas și fără Andrei Miron și Paulo Vinicius, cărora Gigi Becali nu a mai vrut să le prelungească contractele.

Mihai Stoica vrea să-l păstreze la FCSB și pe Mihai Lixandru

Mihai Stoica ar putea să pună o vorbă și pentru un alt „pariu” al său, Mihai Lixandru. Fundașul a revenit după împrumutul la CS Mioveni, dar Gigi Becali ar putea să-l împrumute din nou. MM speră ca acest lucru să nu se întâmple.

„Mă cam opun să-l dăm (n.r. – pe Lixandru), că-mi place foarte mult. Dacă Gigi va hotărî să-l dăm împrumut, sunt multe echipe care l-ar lua.

Lixandru mi-a plăcut foarte mult, a fost o surpriză mare. E un jucător de care greu te desparţi. Să vedem ce se întâmplă, dacă se definitivează lotul”, a mai spus Mihai Stoica.

 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie