Închide meniul

Mihai Stoica, pe urmele lui Gigi Becali. MM a dezvăluit primul 11 al lui FCSB din derby-ul cu Universitatea Craiova

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 mai 2022, 18:56

Mihai Stoica, pe urmele lui Gigi Becali. MM a dezvăluit primul 11 al lui FCSB din derby-ul cu Universitatea Craiova

Mihai Stoica, bucurie la finalul unui meci

Mihai Stoica, bucurie la finalul unui meci / Hepta

Mihai Stoica, pe urmele lui Gigi Becali. Managerul general al roş-albaştrilor nu s-a ferit să anunţe echipa de start pe care o va alinia Toni Petrea în derby-ul Universitatea Craiova – FCSB, din etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM a anunţat că există un singur semn de întrebare, în privinţa postului de mijlocaş la închidere. Acolo lupta se dă între Malcom Edjouma, cel care a fost comparat de patron cu Paul Pogba, şi Adrian Şut.

Mihai Stoica, pe urmele lui Gigi Becali. Cum va arăta primul 11 al lui FCSB

Andrei Vlad va fi lăsat în continuare pe bancă şi nu va apăra buturile vicecampioanei împotriva fostei sale echipe. De altfel, nu apar modificări în defensivă. FCSB este fără gol primit în ultimele patru etape, perioadă în care a învins-o la limită pe CFR Cluj şi a trecut cu acelaşi scor, 4-0, de FC Voluntari, CFR Cluj şi FC Argeş.

Cordea o să joace titular. Clar, echipa e deja stabilită. Olaru, Tănase, Cordea, Coman, Popescu. Ies Edjouma sau Şut. Linia de fund n-ai cum s-o schimbi pentru că a jucat foarte bine„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Cele mai mari aşteptări ale roş-albaştrilor sunt de la Octavian Popescu, „perla” pe care Gigi Becali speră să obţină 50 de milioane de euro. Autorul golului decisiv cu liderul CFR Cluj nu a reuşit să marcheze în ultimele două meciuri din Liga 1.

Reclamă

Cum va arăta primul 11 al lui FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, Cristea, Miron, Radunovic – Olaru, Şut, Tănase – Cordea, Coman, Oct. Popescu

Laurenţiu Reghecampf, categoric înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB

Antrenorul grupării din Bănie asigură că este gata să o scoată din lupta pentru titlu pe echipa lui Gigi Becali. A avut şi un mesaj pentru fani, care s-au grăbit să îşi cumpere bilete pentru duelul din etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1.

Antrenorul oltenilor asigură că meciul cu FCSB este cel mai important din acest sezon. În cazul unei victorii, poate continua să spere că va face campioană o echipă din Craiova pentru prima dată după 31 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Suntem sold-out şi mulţumim fanilor. Toată lumea aşteaptă o victorie. E cel mai important meci, după el vom şti multe lucruri. Ne dorim să rămânem cât mai sus. Jucătorii vor fi la un nivel foarte înalt. Avem toţi jucătorii pregătiţi, ne-am pregătit bine, sperăm să câştigăm cele trei puncte.

Jucăm acasă, cu un stadion arhiplin, sper ca suporterii să fie lângă echipă până la final. Întâlnim echipa care a marcat, paralel cu noi, cele mai multe goluri. Poate pune probleme multe, încercăm să nu le dăm ocazia. Sigur va fi un meci frumos. Un egal la CFR – FC Argeş cred că ne-ar mulţumi pe toţi. Am vrea să câştigăm titlul şi meciul de duminică seară, dar nu suntem doar la mâna noastră„, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Meciul Universitatea Craiova – FCSB are loc, duminică, de la ora 19.30, în etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 1. Va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe www.as.ro. Înaintea acestei partide, FCSB este pe locul 2, cu 49 de puncte, iar craiovenii pe 3, cu 45 de puncte.

Gigi Becali, mesaj pentru Mihai Rotaru

Patronul roş-albaştrilor a ţinut să îi amintească lui Mihai Rotaru de discuţiile pe care le-au purtat în trecut. I-a cerut să nu uite de „pactul” pe care l-au făcut.

Am o convenţie cu Rotaru, să nu mai facem ce s-a întâmplat”, a ţinut să transmită Gigi Becali înaintea derby-ului din Bănie, care se va juca cu casa închisă. Patronul roş-albaştrilor i-a adus aminte lui Mihai Rotaru că au o înţelegere şi că îşi doreşte ca, indiferent ce se întâmplă în meciul cu FCSB, Universitatea Craiova să folosească cel mai bun 11 şi o săptămână mai târziu, cu CFR Cluj.

Latifundiarul din Pipera nu se teme că Laurenţiu Reghecampf ar putea apela la rezerve în confruntarea din Gruia.

Eu știu ce am discutat noi și știu foarte bine care au fost discuțiile. Nu am făcut un contract cu el, că nu stăm să punem pe hârtie ce vorbim între noi, dar văd că el a uitat. Însă, cu toate acestea, pentru mine vorba este vorbă. Nu știu de ce nu vrea el să vă recunoscă, dar eu știu foarte bine ceea ce m-am înțeles cu el, iar eu mă voi ține de cuvânt. Nu e vorba dacă mai am sau nu încredere în Mihai și că trebuie să mă bazez doar pe Reghecampf. Eu am totală încredere în Mihai Rotaru și mă bazez pe el. El e patronul echipei, iar Reghe face ce zice patronul„, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)
  • Mihai Stoica a dezvăluit primul 11 al lui FCSB

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham Vezi toate știrile
Citește și