Închide meniul

Mihai Stoica, poză antologică de ziua lui Elias Charalambous! Managerul general şi antrenorul FCSB, alături de Viorel Hizo

Bogdan Stănescu Publicat: 25 septembrie 2023, 22:44

Reclamă
Mihai Stoica, poză antologică de ziua lui Elias Charalambous! Managerul general şi antrenorul FCSB, alături de Viorel Hizo

Mihai Stoica, poză antologică de ziua lui Elias Charalambous!

Elias Charalambous, Viorel Hizo şi Mihai Stoica. Poză de colecţie de ziua lui Charalambous / Facebook Mihai Stoica

Mihai Stoica, poză antologică de ziua lui Elias Charalambous! Managerul general al FCSB a apărut în poză cu Elias Charalambous şi Viorel Hizo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous a împlinit astăzi 43 de ani. Viorel Hizo l-a antrenat pe Elias Charalambous în perioada în care cipriotul a evoluat pentru FC Vaslui.

Mihai Stoica, poză antologică de ziua lui Elias Charalambous!

Sărbătorind ziua lui Elias Charalambous cu cineva pe care îl iubim şi îl apreciem. Domnul Viorel Hizo!”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Elias Charalambous, alături de Viorel Hizo şi Mihai Stoica / Facebook Mihai Stoica
Elias Charalambous, alături de Viorel Hizo şi Mihai Stoica / Facebook Mihai Stoica

Elias Charalambous a primit cel mai frumos cadou de ziua lui chiar ieri, la meciul pe care FCSB l-a disputat în deplasare, cu Sepsi.

Sepsi – FCSB s-a încheiat 2-5, iar antrenorul cipriot a fost în culmea fericirii după prestaţia elevilor săi.

Reclamă

Adrian Şut, Darius Olaru, Florinel Coman, Tavi Popescu şi Damjan Djokovic (din penalty) au fost marcatorii FCSB-ului în victoria la scor cu Sepsi de la Sfântu Gheorghe. După meci, Elias Charalambous nu a putut să se hotărască ce gol a fost cel mai frumos.

Charalambous a avut parte şi de o surpriză neplăcută după meci, el enervându-se atunci când a fost întrebat cine e antrenorul principal de la FCSB.

Gigi Becali, mesaj pentru Elias Charalambous: „Bă, Elias, îți pun iar întrebări cu antrenorul? Zi `la revedere, mulțumesc`”

Gigi Becali a avut un mesaj clar pentru Elias Charalambous, după ce antrenorul de la FCSB s-a enervat la conferinţa de presă, de după Sepsi – FCSB 2-5, atunci când a fost pus într-o postură incomodă.

Reclamă 4 / 0/3

Ţinând cont de „regimul” impus de Gigi Becali la FCSB, reporterii l-au întrebat pe cipriot care este de fapt antrenorul roş-albaştrilor. Becali l-a învăţat din nou pe Charalambous ce să răspundă.

Bă, Elias, îți pun iar întrebări cu cine e antrenorul? Zi la revedere, mulțumesc și pleacă. Dacă nu au respect pleacă, lasă-i cu ochii în soare. Păi, cine e antrenor? Nu-l vedeți, ce e nesimțirea asta? Măcar puțin bun simț să ai! Lăsați omul în pace.

Bun, gata, știți despre ce e vorba, că așa e la mine. Nu știți că așa e la Becali de ani de zile? Schimbările care se fac, noi ne consultăm. Facem echipa, dar ține conte de ce avem pe bancă. La pauză, schimb 2-3. Dacă am sânge proaspăt, de ce să joc cu sânge slab?”, a spus Gigi Becali.

Elias Charalambous, enervat la conferinţa de presă

Elias Charalambous s-a enervat în momentul în care a fost întrebat cine e antrenorul la FCSB! Antrenorul principal de la echipa aflată pe primul loc i-a invitat pe jurnalişti la antrenamentele FCSB, să vadă cine conduce pregătirea.

(n.r.: Cine e antrenorul principal la FCSB?) Ce-i cu întrebarea asta? Puteţi să veniţi la antrenamente să vedeţi cine e antrenorul. Suntem împreună. Din prima zi nu am înţeles asta cu zvonurile, discuţiile. Sunt alte probleme mai importante”, a declarat Elias Charalambous pentru digisport.ro după Sepsi – FCSB 2-5.

Vreau să îmi felicit jucătorii pentru efort şi pentru cele 3 puncte. Pentru marea victorie. Nu ştiu dacă mă aşteptam să începem chiar aşa, dar am început foarte bine, cu 2 goluri.

Am avut 3 meciuri într-o săptămână, nu a fost uşor. Păstrăm cele 3 puncte (n.r.: după meciul de astăzi). Sărbătorim în seara asta, dar după aceea capul jos şi la muncă. E frumos să joci meciuri. Am reuşit să luăm 7 puncte, ar fi fost perfect dacă luam 9. Aşa cum am spus, capul jos şi să continuăm să muncim.

Reclamă

E frumos când dai goluri multe, când e spectacol, dar cel mai important e să iei 3 puncte”, a spus Elias Charalambous după victoria la scor cu Sepsi.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și