Închide meniul

Mihai Stoica, pregătit de o “avalanșă” de critici la adresa FCSB-ului: “O să sară toată lumea pe noi din cauza asta!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 29 septembrie 2022, 13:50

Mihai Stoica, pregătit de o “avalanșă” de critici la adresa FCSB-ului: “O să sară toată lumea pe noi din cauza asta!”

Mihai Stoica, replică devastatoare pentru Nicolae Dică

Mihai Stoica și Nicolae Dică, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Mihai Stoica este pregătit de o “avalanșă” de critici la adresa FCSB-ului. Managerul general al vicecampioanei a dezvăluit că se așteaptă ca roș-albaștrii să primească multe “săgeți” din cauza strategiei lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul FCSB a anunțat că accentul va fi pus pe meciurile din Liga 1, în timp ce partidele din grupele Conference League vor fi sacrificate.

Mihai Stoica, pregătit de o “avalanșă” de critici la adresa FCSB-ului

Echipa lui Nicolae Dică a ajuns pe locul 14 în campionat, cu o singură victorie obținută după primele 11 etape, iar Becali a tras un semnal de alarmă.

Latifundiarul din Pipera a explicat că, de acum înainte, Dică va folosi echipa de bază în campionat, pentru ca FCSB să prindă play-off-ul și să se lupte din nou la titlu.

În schimb, în cele 4 dueluri rămase din Conference League, Gigi Becali a dat ordin să fie folosiți jucători care au prins puține minute în actualul sezon.

Reclamă

Mihai Stoica este convins că noua abordare a vicecampioanei va stârni un val uriaș de critici în jurul echipei. În plus, MM a dezvăluit numele unui jucător care, cel mai probabil, va evolua în meciurile din Conference League.

“Ne liniștim și noi, începe campionatul, încep cupele europene. O să sară toată lumea că noi la Silkeborg nu vom juca cu prima echipă și de ce joacă Pantea”,  a spus Mihai Stoica, pentru Orangesport.

FCSB se află pe locul 3 în grupa din Conference League, cu un singur punct acumulat. Roș-albaștrii au fost învinși de West Ham, scor 1-3, în prima rundă, apoi au remizat cu Anderlecht, scor 0-0.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru clubul patronat de Gigi Becali urmează cele două partide cu Silkeborg, codașa grupei.

Gigi Becali i-a trasat noul obiectiv lui Nicolae Dică, la FCSB

„De acum vom da totul în campionat. Eu sunt liniştit, chiar dacă am pierdut atâtea meciuri pentru că am încredere că echipa îşi va reveni. Dar i-am transmis lui Dică, meciurile din campionat sunt pe primul loc.

Nu pot să spun că nu mă interesează Conference League. Cum să nu mă intereseze? Dar nu o să joace titularii. Dar noi avem lot. De asta am transferat jucători, să putem juca şi în Europa şi în campionat.

Dar prioritatea este să ne revenim în campionat. Eu cred că putem obţine puncte şi în Conference League, am jucat bine cu Anderlecht. Sunt bani mulţi pe care îi putem lua, dar în primul rând mă interesează campionatul”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Latifundiarul din Pipera a recunoscut că i-a trasat un obiectiv clar lui Nicolae Dică. Antrenorul lui FCSB trebuie să ducă echipa pe loc de play-off, până în luna decembrie, pentru a nu avea postul ameninţat.

„Cum să vorbesc de titlu când sunt unde sunt? Nu vreau să spun nimic. Obiectivul e să ajungem pe loc de play-off în luna decembrie, după ce jucăm şi restanţele. Obiectivul imediat este să le bat pe cele deasupra mea.

După ce ajungem pe loc de play-off, putem vorbi şi de altele. Eu sunt liniştit, ştiu că echipa are valoare şi sunt sigur că ne vom reveni. Normal, dacă am fi stat mai bine în campionat, altele ar fi fost priorităţile în cupele europene, dar aşa nu se poate”, a precizat patronul lui FCSB.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și