Închide meniul

Mihai Stoica râde de CFR Cluj după transferul ratat din Gruia: “S-au înțeles, apoi a sunat: ‘Bă, nu mai vin!’ / Asta voiam să-ți spunem și noi!’”

Cosmin Cioboată Publicat: 28 iulie 2022, 20:47

Mihai Stoica râde de CFR Cluj după transferul ratat din Gruia: “S-au înțeles, apoi a sunat: ‘Bă, nu mai vin! / Asta voiam să-ți spunem și noi!”

Mihai Stoica, FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci disputat de FCSB / Profimediaimages

  • Mihai Stoica râde de CFR Cluj după transferul ratat din Gruia
  • Declarația hilară făcută de managerul general de la FCSB

Mihai Stoica râde de CFR Cluj după transferul ratat al lui Ronaldo Deaconu în Gruia. Managerul general de la FCSB nu ratează nicio ocazie de a se amuza pe seama marii rivale din Ardeal. Ultima reacție a lui MM a venit după declarația bizară oferită de Marius Bilașco.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bilașco a dezvăluit că CFR Cluj și Ronaldo Deaconu ajunseseră foarte aproape să rezolve transferul, apoi ambele părți au ajuns la concluzia că mutarea nu se mai poate realiza.

Mihai Stoica râde de CFR Cluj după transferul ratat al lui Ronaldo Deaconu

Mihai Stoica n-a luat în serios explicația directorului departamentului de scouting de la CFR și și-a imaginat cam cum ar fi decurs discuția dintre Deaconu și oficialii campioanei:

Reclamă

“Îmi dau seama cum a fost. S-au înţeles şi după aia a sunat (n.r. – Ronaldo Deaconu): ‘Bă, nu mai vin’/ ‘Exact asta voiam să spun şi eu, că nu te mai luăm’/ ‘Stai liniştit că nici eu nu voiam să vin’”, a spus, cu umor, Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

„Au fost discuţii, nu ştiu dacă se va concretiza. Dacă mă întrebi pe mine, în momentul de faţă nu cred că e o opţiune. Am discutat cu jucătorul, am făcut o ofertă, ne-am înţeles. După care lucrurile au luat o altă întorsătură. Nu s-a mai concretizat.

Reclamă

Nu neapărat că şi-a mărit pretenţiile, dar cred că a fost din ambele părţi o decizie de a nu se concretiza”, a declarat Marius Bilaşco, ieri, la Orange Sport.

Între timp, Deaconu și-a găsit altă echipă și se pregătește să plece din țară.

Ronaldo Deaconu și-a găsit imediat echipă, după ce a ratat transferul la CFR Cluj

Ronaldo Deaconu și-a găsit repede echipă, după ce a ratat transferul la CFR Cluj. Mijlocașul de 25 de ani ar urma să semneze cu Korona Kielce, o formație nou-promovată în prima ligă din Polonia.

Reclamă 4 / 0/3

Deaconu a rămas liber de contract la începutul lunii, după despărțirea prematură de formația chineză Shaanxi Chang’an Athletic. Românul nu a fost plătit în ultimele 4 luni și și-a reziliat contractul.

Fostul jucător de la Gaz Metan Mediaș s-a aflat în negocieri avansate cu CFR Cluj în ultima perioadă, iar mutarea părea să se îndrepte către un deznodământ pozitiv. În cele din urmă, cele două părți n-au reușit să materializeze transferul în Gruia.

Deaconu n-a intrat în panică și și-a găsit rapid alt angajament. Potrivit digisport.ro, mijlocașul cotat la 1 milion de euro de transfermarkt.com va evolua la Korona Kielce. Ronaldo Deaconu ar fi bătut deja palma cu gruparea poloneză, iar transferul a intrat în linie dreaptă.

Deaconu a bifat numai 6 apariții în China, reușind să înscrie 3 goluri. De-a lungul carierei, jucătorul de 25 de ani a mai evoluat la Academia Hagi, juniorii lui Feyenoord și Twente, ASA Târgu Mureș, Concordia Chiajna, HNK Gorica, Sepsi Sf. Gheorghe și Gaz Metan.

Ronaldo Deaconu a plecat de la Gaz Metan în martie, din cauza problemelor financiare uriașe ale clubului din Mediaș. Mijlocașul român n-a avut mai mult noroc nici la Shaanxi. Deaconu n-a încasat niciun ban în cele 4 luni petrecute în China și a părăsit echipa la începutul acestei luni.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 28 mart., 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”