Închide meniul

Mihai Stoica, răspuns aspru pentru Anghel Iordănescu: „Nu e normal! Cum să spui asta?!” Ce l-a deranjat pe managerul FCSB

Viviana Moraru Publicat: 8 martie 2023, 19:22

Reclamă
Mihai Stoica, răspuns aspru pentru Anghel Iordănescu: „Nu e normal! Cum să spui asta?! Ce l-a deranjat pe managerul FCSB

Jucătorul de care se teme Mihai Stoica, înaintea de Universitatea Craiova - FCSB

Mihai Stoica/ Profimedia

Mihai Stoica a avut un răspuns aspru, după declaraţiile făcute de Anghel Iordănescu, la finalul meciului UTA – FCSB 3-1. Fostul selecţioner a mărturisit, la acel moment, că trupa lui Gigi Becali are nevoie de antrenor, dar s-a declarat şi surprins de fapul că echipa nu s-a adaptat la condiţia terenului de la Arad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica nu a stat mult pe gânduri, şi a declarat că FCSB a jucat bine chiar şi fără un antrenor pe bancă, însă trupa lui Laszlo Balint traversează un moment foarte bun. De asemenea, în privinţa antrenorului, MM a povestit „cazul” tehnicianului de la Reims, din prima ligă din Franţa, care de asemenea nu este posesor de licenţă PRO.

Mihai Stoica, răspuns aspru pentru Anghel Iordănescu, după declaraţiile de la finalul meciului UTA – FCSB 3-1

Mihai Stoica a mai dezvăluit că, într-adevăr, FCSB trebuie să-şi găsească un tehnician cu licenţă PRO, însă imediat după a oferit exemplul lui Wiliam Still, care stă pe banca unei trupe dintr-un campionat de top din Europa, fără a avea dreptul.

„Ceva mai ușor de demontat nu există. Dacă aceste întrebări i se puneau lui Iordănescu sau oricărei alte persoane înainte de meciul cu UTA? Echipa asta avea 7 victorii în deplasare, inclusiv la Cluj, cu CFR. Atunci avea lider în teren, avea antrenor.

Cum să spui chestiile astea? Că nu-i normal… Așa e. Nu e normal. Trebuie să ai un antrenor care să dețină licență și care are are dreptul să stea pe bancă. Asta e situația ideală. Dar situația noastră e de așa natură.

Reclamă

William Still e antrenorul fără licență al singurei echipe din Top 5 campionate din Europa, care are 18 rezultate pozitive consecutive. La 30 de ani a preluat Reims și nu a pierdut niciun meci în cariera lui fără licență. Echipa plătește 27.000 de euro pentru fiecare meci pe care el îl conduce de pe bancă. Să mă scutească cei care nu cunosc asta. Noi ne cunoaștem meserie și noi documentăm.

Bine, noi suntem mult peste Franța în fotbalul continental și mondial. Păi, Franța nici măcar nu a câștigat ultimul Campionat Mondial.

Cred că ar trebui ca regulile să nu se schimbe în timpul competiției. Ai plecat cu ele de la început, mergi cu ele până la final. Le schimbi după aceea. Nu permite selecționerului să antreneze fără carnet și licență, ca după aceea să spui că nu au voie antrenorii. În fine…

Reclamă 4 / 0/3

Ideea asta cu carnetul i-a venit acestei minți luminate, Burchel. Epuizând motive de genul «Mor jucătorii dacă nu ai antrenor cu licență PRO», a zis «Nu au carnete». Nici alții nu au avut carnete și au fost selecționeri”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Declaraţia care l-a deranjat pe Mihai Stoica

Imediat după meciul de la Arad, dintre UTA şi FCSB, Anghel Iordănescu a declarat că a fost surprins de înfrngerea roş-albaştrilor, dar şi de modul în care s-au comportat jucătorii, pe teren.

„M-a surprins și deoarece FCSB are jucători de valoare, un lot de valoare. Dar jucătorii nu s-au adaptat la teren. Nu poți juca doar din calitate și abilitate, nu poți juca doar tehnic.

Eu cred că FCSB are antrenor. Din ce știu eu, FCSB are antrenor. Are un antrenor din lojă și unul din fotoliu. Asta e cea mai mare problemă pe FCSB care o are în momentul de față.

Cred că dacă FCSB avea un antrenor stabil pe bancă, un antrenor puternic, era pe primul loc în momentul de față. Și cred că avea câteva puncte distanță de locul 2″, a declarat Anghel Iorrdănescu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și