Închide meniul

Mihai Stoica, răspuns ironic pentru Mihai Rotaru după transferul lui Joonas Tamm: „Până acum ne-au lovit de ne-au spart!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 iulie 2022, 21:50

Mihai Stoica, răspuns ironic pentru Mihai Rotaru după transferul lui Joonas Tamm: „Până acum ne-au lovit de ne-au spart!

Hepta

Mihai Stoica, răspuns ironic pentru Mihai Rotaru după transferul lui Joonas Tamm. Patronul Universităţii Craiova a dezvăluit că fundaşul estonian putea să ajungă şi în Bănie, însă nu se ridica standardelor impuse acolo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica nu s-a lăsat mai prejos şi i-a răspuns lui Mihai Rotaru. Managerul FCSB a lansat un potop de ironii.

Mihai Stoica, răspuns ironic pentru Mihai Rotaru după transferul lui Joonas Tamm

Asta este șansa noastră, că ne mai lasă Craiova câte un jucător. Că până acum ne-au lovit de ne-au spart. Ni i-au luat pe Papp, pe Găman, chiar și pe Bălașa. Probabil că ni l-a lăsat și pe Dawa. Acum ni l-a lăsat și pe Tamm. Nu pot să spun decât că le mulțumesc. Așa e în fotbal. Unii sunt foarte pricepuți, câștigă tot și iau pe cine vor și ne lasă nouă resturile. 

Asta e șansa noastră, noi suntem loserii de serviciu și luăm ce ne lasă Craiova. Altfel, n-avem nicio șansă. Dacă nu, probabil rămâneam cu Cană. Mai degrabă nu a reușit să treacă peste eșecul pricinuit de venirea lui Dawa la noi și nu la Craiova.

A fost o discuție între patronii celor două echipe, Gigi a zis ‘Ok, te las să-l iei pe Dawa’. Au trecut 3 săptămâni, Gigi a auzit că Dawa e cu un picior în curtea CFR-ului, așa că a acționat. Craiova era ocupată cu refuzuri atunci”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Mihai Rotaru a spus că Joonas Tamm a fost refuzat la Craiova

Mihai Rotaru are un „pariu” inedit cu Gigi Becali, cu privire la transferul lui Joonas Tamm. Fundașul estonian, în vârstă de 30 de ani, a fost prezentat oficial de vicecampioana României, însă nu l-a impresionat pe patronul alb-albaştrilor.

Gigi Becali și-a „betonat” apărarea cu încă un fundaș străin. Joonas Tamm a semnat un contract valabil pe un an, după ce a fost contactat de Mihai Stoica. Universitatea Craiova putea şi ea să obţină semnătura fundaşului, însă a spus „pas”.

”Joonas Tamm ne-a fost oferit și nouă, dar am considerat că nu e un jucător pentru primele trei echipe din Liga 1, dar nu înseamnă că e așa. E un pariu pe care l-am pus. Trebuie să vedem dacă am avut dreptate sau nu.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt jucători la care staff-ul tehnic și clubul au spus ’nu’. Nu avem nicio problemă să îi luăm. 100% puteam să îl luăm pe Tamm înaintea FCSB-ului”, a declarat Mihai Rotaru, potrivit digisport.ro.

Joonas Tamm a venit cu gânduri mari la FCSB: „Vreau titlul și performanță în Europa!”

Joonas Tamm a venit cu gânduri mari la FCSB. Fundașul estonian, în vârstă de 30 de ani, a fost prezentat oficial la clubul patronat de Gigi Becali. Noul jucător al „roș-albaștrilor” s-a arătat extrem de entuziasmat de transfer, deși la început a rămas surprins.

La prima conferință din postura de jucător al FCSB-ului, Tamm a dezvăluit că este conștient de ambițiile uriașe ale clubului din Berceni. De asemenea, fundașul de națională a recunoscut că a fost surprins de interesul manifestat de vicecampioană, dar n-a stat prea mult pe gânduri și a semnat.

„Mă simt foarte bine. Vremea și orașul sunt foarte frumoase. Sunt fericit că sunt aici. Înseamnă foarte mult pentru mine faptul că am semnat cu un club cu o asemenea istorie, cu asemenea fani și cu un stadion superb. Este un lucru mare pentru mine.

Am fost surprins (n.r. – de interesul FCSB-ului), dar am fost interesat imediat. M-am consultat cu agentul, am spus ‘da’ și am venit aici. Cred că da (n.r. – dacă a contat că e jucător internațional), pentru că Steaua (n.r. – FCSB) este un club care joacă în Europa tot timpul și sunt ambiții mari aici. Cred că experiența mea și faptul că am jucat atât de multe meciuri la națională a contat.

Pe plan personal, voi încerca să fiu cât mai bun și să ajut echipa să aibă rezultate bune, iar colectiv, bineînțeles, să câștigăm campionatul și să facem performanță în Europa. Nu știu foarte multe despre suporteri, doar ce i-am văzut recent, însă știu că sunt foarte mulți, iar mesajul meu pentru ei este să ne ajute să devenim campioni și să facem treabă bună în Europa”, a spsu Joonas Tamm, pentru FCSB TV.

Reclamă
Recomandări
  • Mihai Stoica, răspuns ironic pentru Mihai Rotaru după transferul lui Joonas Tamm
  • Ce i-a transmis managerul FCSB patronului de la Universitatea Craiova

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:44 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și