Închide meniul

Mihai Stoica, reacție categorică după ce Marius Croitoru s-a despărțit de FC Argeș: „E păcat! Una e Petrescu, alta e un antrenor foarte tânăr!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 8 martie 2023, 9:57

Mihai Stoica, reacție categorică după ce Marius Croitoru s-a despărțit de FC Argeș: E păcat! Una e Petrescu, alta e un antrenor foarte tânăr!”

Mihai Stoica a răbufnit, după scandalul în care a fost implicat Elias Charalambous

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Mihai Stoica a avut o reacție categorică după ce Marius Croitoru s-a despărțit de FC Argeș! Marius Croitoru a fost dat afară de FC Argeș după numai cinci luni petrecute pe banca formației piteștene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, FC Argeș se află pe locul 15 din Liga 1, cu 27 de puncte obținute după 29 de meciuri jucate.

Mihai Stoica, reacție categorică după ce Marius Croitoru s-a despărțit de FC Argeș

Mihai Stoica îl consideră un antrenor interesant pe Marius Croitoru, însă atrage atenția la faptul că ar trebui să-și tempereze comportamentul din timpul meciurilor.

„Acum e prima dată când aud, am avut o zi agitată. A fost un nume, pe care îl plasam în categoria antrenorilor interesanți pentru noi. Echipa lui de la Botoșani juca exact ce ne doream noi, făcând și rezultate la Botoșani, cu jucători veniți liber de contract.

Nu-mi schimb părerea despre calitatea lui de antrenor, dar e păcat că nu se poate cenzura. Eu i-am spus că una e Petrescu, alta e un antrenor la început de carieră, foarte tânăr. Dacă te comporți așa, nu îți faci bine ție.

Reclamă

Eu am ceva pe bucket list. Să prind un stadion nou la Pitești. Știu că e un primar căruia îi place fotbalul. E păcat, Piteștiul e unul din leagănele fotbalului. Stadionul nou nu arată bine deloc”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Daniel Stanciu: „Există un blocaj la nivel psihologic!”

„Pe de-o parte, e normal, există un blocaj la nivel psihologic, am tot patinat în gol și am ajuns în această situație. Toată răspunderea trebuie să vină pe umerii jucătorilor și staff-ului tehnic.

Salariile sunt la zi, condițiile erau optime pentru realizarea obiectivului pe care-l aveam în vară. (…) După meciul de la Voluntari, a anunțat că, pentru binele echipei, se retrage, ca să producă un șoc.

Reclamă 4 / 0/3

În momentul în care nu sunt rezultate, vă dați seama că există tot felul de discuții în vestiar. N-am arătat ca o echipă, am tot avut probleme din cauza omogenității.

Poate avem o problemă în acest moment din punct de vedere al management-ului sportiv. N-am avut rezultatele așteptate, mai ales în ultima perioadă”, a declarat Daniel Stanciu, directorul executiv al lui FC Argeș, despre demiterea lui Marius Croitoru,

FC Argeș l-a adus pe Răzvan Tunaru

În ziua plecării lui Marius Croitoru, FC Argeș a anunțat aducerea lui Răzvan Tunaru, în funcția de manager sportiv.

„Am fost contactat de cei care conduc și finanțează acest club. Dragostea față de FC Argeș nu se uită, astfel că n-am putut să refuz această propunere, chiar dacă vine într-un moment puțin mai greu pentru club. Am trecut noi prin momente mai grele și tot am ieșit învingători.

Sper ca în continuare cei care sunt la club să îmi fie alături. Un prim lucru pe care l-am decis este ca toți cei care sunt aici să rămână alături de mine și de club. Nu voi îndepărta pe nimeni.

Singura plecare este înțelegerea pe care am făcut-o cu Marius Croitoru. A fost și dorința lui de a rezilia. Ceilalți au primit un gir de două etape, până la întreruperea campionatului.

În primul rând trebuie să formăm o familie. Jucătorii să fie alături de noi și viceversa. O să ducem la îndeplinire toate doleanțele lor, pentru a evita anumite reproșuri care pot apărea din partea acestora.

Reclamă

Ei sunt cei care pot să redreseze cel mai bine situația în care ne aflăm, astfel că le vom oferi tot ajutorul nostru pentru a realiza acest lucru.

Vreau să le mulțumesc suporterilor piteșteni. Vreau să stabilim împreună o întâlnire la care să participe galeriile Argeșului. Mi-aș dori ca în viitor să fie din nou o singură voce care să cânte la unsion pentru aceste culori.

Îi rog pe această cale pe toți suporterii, din tot sufletul, să ne fie alături la aceste meciuri rămase de disputat, în număr cât mai mare, pentru că știți foarte bine că de fiecare dată când am fost o familie, au venit și rezultatele.

Mi-aș dori ca în această perioadă, suporterii să ne susțină. Criticile nu ne ajută deloc în aceste momente dificile. Dacă ne unim cu toții, public, conducere și jucători, sunt sigur că ieșim cu bine din această situație”, a declarat Răzvan Tunaru, pentru site-ul clubului.

Recomandări
  • Mihai Stoica, reacție categorică după ce Marius Croitoru s-a despărțit de FC Argeș
  • 57 de ani are Mihai Stoica

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! Vezi toate știrile
Citește și