Închide meniul

Mihai Stoica, reacţie fabuloasă după ce s-a spus că FCSB l-a dorit pe Tony Da Silva! Ce a spus despre noul antrenor al ieşenilor

Bogdan Stănescu Publicat: 2 aprilie 2024, 10:23

Reclamă
Mihai Stoica, reacţie fabuloasă după ce s-a spus că FCSB l-a dorit pe Tony Da Silva! Ce a spus despre noul antrenor al ieşenilor

Mihai Stoica, reacţie fabuloasă după ce s-a spus că FCSB l-a dorit pe Tony Da Silva!

Tony Da Silva şi Mihai Stoica / Sursa foto: Facebook Poli Iaşi, Hepta

Mihai Stoica a avut o reacţie fabuloasă după ce s-a spus că FCSB l-a dorit pe Tony Da Silva! „Pitbull” Tony Da Silva a fost instalat la Poli Iaşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a mărturisit că nici nu ştia că Tony Da Silva este antrenor. „Pitbull” a fost un jucător important al celor de la CFR Cluj, alături de care a cucerit 7 trofee, dar ca antrenor are un CV modest.

Mihai Stoica, reacţie fabuloasă după ce s-a spus că FCSB l-a dorit pe Tony Da Silva!

Altă surpriză colosală e că Iaşul l-a concediat pe Grozavu şi merge pe mâna unui antrenor despre care nu ştiam că e antrenor. S-a spus că a fost dorit de noi… Deci eu l-am vrut, dar nu ştiam că e antrenor. Îl ştiu ca fost fotbalist. Nici vorbă de aşa ceva. Am avut Charalambous şi un antrenor bulgar, singurele nume luate în considerare”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

„Pitbull” Tony Da Silva a făcut declaraţii spumoase în timpul conferinţei de presă în care a fost prezentat oficial la Poli Iaşi. „Pitbull” a preluat-o pe Poli Iaşi de pe loc de baraj. Ieşenii se află pe locul 7 în play-out-ul din Liga 1, având 17 puncte.

Tony Da Silva a recunoscut că e greu să facă schimbări în sistemul de joc în cele şapte etape rămase până la finalul campionatului. El a spus că trebuie însă redată încrederea jucătorilor.

Reclamă

Vreau să redau încrederea jucătorilor. Trebuie să fim sinceri şi oneşti, mai sunt de jucat doar şapte meciuri. E greu de schimbat ceva, mă refer la sistemul tactic sau din punct de vedere fizic. Trebuie să dăm încredere la jucători şi să schimbăm atmosfera.

Vreau ca ei să intre pe teren şi să joace curajos. Poli are nevoie de puncte şi o să luptăm. Echipa are jucători de calitate, dar poate că e lipsă de încredere sau oboseală mentală. Eu vreau ca echipa să fie un pitbull fără minge şi un Hagi cu mingea”, a declarat Tony Da Silva, într-o conferinţă de presă, potrivit news.ro.

„Presiune este în Ucraina, nu aici. Noi facem ce ne place”

Întrebat dacă echipa simte presiune, fiind în zona retrogradării, noul tehnician al ieşenilor a răspuns: ”Ce presiune? Presiune este în Ucraina, acolo e presiune, întrucât vorbim de război. Noi aici facem ce ne place”.

Reclamă 4 / 0/3

El a spus că, deşi a stat în Portugalia, a urmărit fotbalul românesc în ultima perioadă şi ştie despre ce este vorba, inclusiv la Politehnica Iaşi.

Dacă nu aveam informaţii despre campionatul românesc nu eram azi aici”, a adăugat Tony Da Silva.

El a anunţat că a semnat până în vară ca antrenor la Politehnica Iaşi. Tony Da Silva a fost jucător în România la CFR Cluj.

„Pitbull” a bifat ultima experienţă în cariera de antrenor la Montalegre, în liga a treia din Portugalia, între iulie 2023 şi martie 2024.

A trebuit să ne mișcăm rapid pentru a scoate echipa din criză”

A trebuit să ne mișcăm rapid pentru a scoate echipa din criză. Nu aveam timp să stăm după vreun antrenor, indiferent de cota lui. Noul tehnician trebuie să aibă timp să pregătească meciul cu FC U Craiova 1948, pe care trebuie să-l câștigăm. Din multitudinea de propuneri care au venit pe adresa noastră ne-am decis asupra lui Tony.

În ultimii ani am primit numeroase referințe pozitive despre cum lucrează. Are același spirit de luptător pe care-l etala ca jucător, este foarte preocupat de a se perfecționa, are licența PRO, a învățat de la nume mari ale fotbalului portughez, cu care e prieten.

A contat enorm și faptul că vorbește româna și alte limbi de circulație internațională, precum și faptul că a urmărit mereu campionatul nostru, fiind la curent cu tot ce se întâmplă. Eu am încredere că Tony va fi un De Zerbi de România”, a spus Cornel Şfaiţer despre numirea lui Tony Da Silva, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Tony Da Silva a fost în trecut şi pe lista FCSB-ului. „Pitbull-ul” a câştigat, în cariera de jucător, 7 trofee cu CFR Cluj – 2 campionate, 3 Cupe şi 2 Supercupe ale României.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și