Închide meniul

„Pitbull” Tony Da Silva, declaraţii fabuloase la prezentarea oficială: „Echipa să fie un pitbull fără minge şi un Hagi cu mingea”

Bogdan Stănescu Publicat: 1 aprilie 2024, 21:03

Reclamă
„Pitbull Tony Da Silva, declaraţii fabuloase la prezentarea oficială: „Echipa să fie un pitbull fără minge şi un Hagi cu mingea

"Pitbull" Tony Da Silva, declaraţii fabuloase la prezentarea oficială

Tony Da Silva, la conferinţa de presă de prezentare la Poli Iaşi / YouTube Poli Iaşi

„Pitbull” Tony Da Silva a făcut declaraţii fabuloase la prezentarea oficială la Poli Iaşi. Fostul jucător al lui CFR Cluj a preluat-o pe Poli Iaşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ieşenii s-au despărţit de Leo Grozavu. În momentul de faţă, Poli Iaşi se află pe locul 7 în play-out-ul din Liga 1, care duce la baraj. Ieşenii au 17 puncte.

„Pitbull” Tony Da Silva, declaraţii fabuloase la prezentarea oficială: „Echipa să fie un pitbull fără minge şi un Hagi cu mingea”

Tony Da Silva a recunoscut că e greu să facă schimbări în sistemul de joc în cele şapte etape rămase până la finalul campionatului. El a spus că trebuie însă redată încrederea jucătorilor.

Vreau să redau încrederea jucătorilor. Trebuie să fim sinceri şi oneşti, mai sunt de jucat doar şapte meciuri. E greu de schimbat ceva, mă refer la sistemul tactic sau din punct de vedere fizic. Trebuie să dăm încredere la jucători şi să schimbăm atmosfera.

Vreau ca ei să intre pe teren şi să joace curajos. Poli are nevoie de puncte şi o să luptăm. Echipa are jucători de calitate, dar poate că e lipsă de încredere sau oboseală mentală. Eu vreau ca echipa să fie un pitbull fără minge şi un Hagi cu mingea”, a declarat Tony Da Silva, într-o conferinţă de presă, potrivit news.ro.

Reclamă

„Presiune este în Ucraina, nu aici. Noi facem ce ne place”

Întrebat dacă echipa simte presiune, fiind în zona retrogradării, noul tehnician al ieşenilor a răspuns: ”Ce presiune? Presiune este în Ucraina, acolo e presiune, întrucât vorbim de război. Noi aici facem ce ne place”.

El a spus că, deşi a stat în Portugalia, a urmărit fotbalul românesc în ultima perioadă şi ştie despre ce este vorba, inclusiv la Politehnica Iaşi.

Dacă nu aveam informaţii despre campionatul românesc nu eram azi aici”, a adăugat Tony Da Silva.

Reclamă 4 / 0/3

El a anunţat că a semnat până în vară ca antrenor la Politehnica Iaşi. Tony Da Silva a fost jucător în România la CFR Cluj.

El a bifat ultima experienţă în cariera de antrenor la Montalegre, în liga a treia din Portugalia, între iulie 2023 şi martie 2024.

Tony Da Silva, prezentat oficial la Poli Iaşi! Fostul jucător de la CFR Cluj l-a înlocuit pe Leo Grozavu

Tony Da Silva a fost prezentat oficial la Poli Iaşi. Antrenorul în vârstă de 43 de ani a preluat banca tehnică a moldovenilor, după ce Leo Grozavu a fost demis de conducerea clubului.

Poli Iaşi a pierdut ambele meciuri din play-out şi traversează o criză uriaşă. Gruparea din Copou este pe loc de baraj şi riscă să fie depăşită de Dinamo, în cazul în care „câinii” reuşesc să o învingă pe Petrolul.

Tony Da Silva, ajuns la 43 de ani, a antrenat ultima oară la Montalegre, în liga a treia din Portugalia. El cunoaşte bine fotbalul românesc, fiind unul dintre cei mai importanţi jucători de la CFR Cluj în perioada 2007-2011.

Bine ai venit, Tony! Succes!”, a fost mesajul care tocmai a fost postat de Poli Iaşi pe reţelele sociale.

Cornel Şfaiţer, preşedintele Consiliului Director al celor de la Poli Iaşi, anunţase, cu o zi în urmă, că a ajuns la un acord cu Da Silva.

Reclamă

A trebuit să ne mișcăm rapid pentru a scoate echipa din criză”

A trebuit să ne mișcăm rapid pentru a scoate echipa din criză. Nu aveam timp să stăm după vreun antrenor, indiferent de cota lui. Noul tehnician trebuie să aibă timp să pregătească meciul cu FC U Craiova 1948, pe care trebuie să-l câștigăm. Din multitudinea de propuneri care au venit pe adresa noastră ne-am decis asupra lui Tony.

În ultimii ani am primit numeroase referințe pozitive despre cum lucrează. Are același spirit de luptător pe care-l etala ca jucător, este foarte preocupat de a se perfecționa, are licența PRO, a învățat de la nume mari ale fotbalului portughez, cu care e prieten.

A contat enorm și faptul că vorbește româna și alte limbi de circulație internațională, precum și faptul că a urmărit mereu campionatul nostru, fiind la curent cu tot ce se întâmplă. Eu am încredere că Tony va fi un De Zerbi de România”, a declarat Cornel Şfaiţer, potrivit gsp.ro.

Tony Da Silva a fost în trecut şi pe lista FCSB-ului. „Pitbull-ul” a câştigat, în cariera de jucător, 7 trofee cu CFR Cluj – 2 campionate, 3 Cupe şi 2 Supercupe ale României.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
Vezi toate știrile
Citește și