Închide meniul

Mihai Stoica, reacție neașteptată după ce suporterii FCSB-ului au vandalizat toaletele stadionului din Sfântu Gheorghe: „O să luăm legătura cu cei de la Sepsi!”

Cosmin Olteanu Publicat: 4 aprilie 2023, 22:28

Reclamă
Mihai Stoica, reacție neașteptată după ce suporterii FCSB-ului au vandalizat toaletele stadionului din Sfântu Gheorghe: O să luăm legătura cu cei de la Sepsi!”

Mihai Stoica surprinde, după ce FCSB a fost primită în Ghencea

Mihai Stoica în galeria FCSB-ului / Hepta

Mihai Stoica a avut o reacție neașteptată după ce suporterii FCSB-ului au vandalizat toaletele stadionului din Sfântu Gheorghe, în timpul partidei cu Sepsi, câștigată de roș-albaștri cu scorul de 2-1, în a doua etapă din play-off-ul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un grup de 70 de suporteri ai FCSB-ului nu a putut intra pe stadion, la meciul Sepsi – FCSB, deoarece membrii acestuia nu dețineau bilete de acces. În semn de răzbunare, suporterii bucureșteni au vandalizat mai multe toalete de la stadionul din Sfântu Gheorghe.

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, a preferat să rămână în afara stadionului, alături de ceilalți suporteri cărora nu li s-a permis accesul pe stadion.

Mihai Stoica, reacție neașteptată după ce suporterii FCSB-ului au vandalizat toaletele stadionului din Sfântu Gheorghe

Mihai Stoica și-a prezentat scuzele în numele suporterilor care au produs pagube pe stadionul din Sfântu Gheorghe. Totodată, acesta a anunțat că FCSB va suporta toate costurile aferente reparațiilor.

„Vreau să prezint scuze în numele celor care au vandalizat stadionul. O să luăm legătura cu cei de la Sepsi, să ne spună cum putem repara daunele.

Reclamă

Am fost primiți foarte bine, totul e la superlativ acolo. Probabil ultrașii au fost supărați că au fost ținuți în afara stadionului, dar Sepsi nu a avut nicio vină. Responsabilul cu forțele de ordine nu putea semna așa ceva, la el era decizia.

E normal să suportăm cheltuielile. Așa e normal. Oamenii, de câte ori am fost acolo, s-au comportat admirabil.

Mă bucur că suporterii noștri au lăsat deoparte gluma aia sinistră cu «afară din țară». Oamenii sunt români, s-au comportant ca niște români”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB, victorie importantă în fața celor de la Sepsi

Victoria în fața celor de la Sepsi este foarte importantă, pentru FCSB, având în vedere că formația bucureșteană, aflată pe locul 3 în Liga 1, s-a apopiat la trei puncte de liderul Farul Constanța.

„Un meci foarte greu, cu o echipă arțăgoasă, care, pe teren propriu, joacă un fotbal plăcut. Ne-au surprins la începutul meciului prin demarcările atacanților la centrul terenului.

Trebuie să suferim, dacă vrem să fim campioni. Sepsi își merită locul în play-off. Este adevărat că sunt pe locul 6, dar acasă joaca un fotbal foarte bun. Mergem acum la următorul meci și trebuie să câștigăm.

Lucrez, îmi fac treaba, am mai mult timp, merg și la sală, încerc să mă îmbunătățesc. Nu m-a ambiționat că nu am fost la națională. Mă bucur că au reușit să ia cele șase puncte puse în joc.

Între noi și ei (n.r. CFR Cluj) s-a creat o rivalitate foarte mare. Cred că putem face un meci foarte bun. Trebuie să vedem ce am făcut rău astăzi și să ne îmbunătățim până la următorul meci.

Era mai bine dacă eram pe primul loc și se întâmplau aceste rezultate. Important este ca noi să eliminăm greșelile și să nu mai stăm cu inima că cine știe ce se întâmplă.

Liniște tot timpul a fost la echipă. Mie, personal, îmi place (n.r. de Elias Charalambous), am vorbit cu dânsul, e implicat sută la sută. Știe să vorbească”, a declarat Florinel Coman, la finalul meciului cu Sepsi, pentru digsport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:38 „Ţi se spune Mike!” / „Iliuţă, cu mine nu ai vorbit niciodată!” Ilie Dumitrescu şi Mihai Rotaru, dialog încins în direct la TV 8:27 Irina Begu, out de la Roma! Eşec în două seturi cu Danielle Collins 8:10 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB şi va juca la o rivală din Liga 1! „Ne-am înţeles, suntem încântaţi” 0:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6 13
mai
23:38
„Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!”
13
mai
23:21
„A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege”
13
mai
23:04
Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!”
13
mai
23:01
Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă
13
mai
22:46
Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi
13
mai
22:29
Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare
Vezi toate știrile
Citește și