Închide meniul

Mihai Stoica, reproş pentru Alexandru Pantea după înfrângerea cu UTA: „Nu trebuia să sară acolo! Se întâmplă să se aleagă praful”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 august 2023, 12:14

Reclamă
Mihai Stoica, reproş pentru Alexandru Pantea după înfrângerea cu UTA: „Nu trebuia să sară acolo! Se întâmplă să se aleagă praful

Mihai Stoica a reacţionat, după ce Octavian Popescu a făcut show şi a dat două pase de gol în România u21 - Armenia u21 2-0

Mihai Stoica, pe stadionul din Ghencea, la FCSB - CFR Cluj / Hepta

Mihai Stoica a avut un reproş pentru Alexandru Pantea după înfrângerea cu UTA. Jucătorul comparat de Gigi Becali cu Roberto Carlos a fost eliminat în prelungirile primei reprize de la Arad, după ce a primit al doilea cartonaş galben pentru un henţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Pantea şi-a lăsat echipa în 10 oameni la finalul primei reprize. Primul cartonaş galben l-a primit la faza penalty-ului controversat primit de UTA.

Mihai Stoica, reproş pentru Alexandru Pantea după înfrângerea cu UTA

„Bineînţeles că el, în mod normal, nu trebuia să sară acolo. Trebuia doar să pună corpul şi faza se termina”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro. Oficialul de la FCSB şi-a continuat discursul dur la adresa arbitrajului.

Câteodată se întâmplă să se aleagă praful de nicăieri, că începusem foarte bine, cu ocazii Compagno, gol, ocazie mare judecată puţin pripit de Olaru, dacă scotea în spate venea Djokovic. Părea că nu avem probleme. 

A venit faza care nici măcar nu e controversată. E o viciere teribilă. Să ne explice public Szabolcs Kovacs unde a văzut el că mingea nu Loveşte pieptul şi nu mâna direct.

Reclamă

Să ne explice şi Găman cum poate el să-şi permită că dacă îl cheamă, dă penalty… Ne arbitra la Botoşani şi a fost fault evident la Compagno, s-a dus la VAR, s-a întors de la VAR şi a lăsat decizia din teren. 

Rămâne decizia din teren dacă eşti arbitru corect şi imparţial, dai galben lui Pantea. Îi dă al doilea galben lui Pantea, dar e pui de fault în atac, că Rareş Pop îl scoate puţin de pe traiectorie. Poţi să nu dai, că e nu obligatoriu, dar dacă e te gândeşti de două ori dacă dai al doilea galben şi rupi echilibrul. 

Să vă explic şi la Coman, că nu se poate scoate din context faza eliminăarii. Faza în care ia galben e lovit cu cotul în faţă, nu se dă fault pentru noi, se dă galben pentru Stolnic, dar nu se dă fault pentru noi.

Reclamă 4 / 0/3

Vă imaginaţi? El lăsase jocul să continue. E fault şi nu se dă, iar după aia ceea ce e cumplit, Coman pleacă într-o acţiune frontală lşi se dă fault în atac.

Numai la Coman ce decizii s-au putut lua. Vă imaginaţi ce decizii a putut lua Găman ăsta? Ăla e fault în atac (n.r. la ciocnirea cu Stolnic)”, a mai spus Mihai Stoica.

Alexandru Pantea, eliminat în UTA – FCSB! Eroare uriaşă făcută de fundaşul de 19 ani comparat cu Roberto Carlos

Jucătorul pe care Gigi Becali l-a comparat cu Roberto Carlos a avut o partidă de coşmar. Mai întâi a intervenit la şutul lui Albert Stahl, din minutul 13, şi a respins mingea. George Găman a revăzut faza cu ajutorul sistemului VAR şi a acordat penalty. Pantea a primit şi cartonaş galben.

În minutul 45+4, tânărul fundaş al roş-albaştrilor a fost din nou în centrul atenţiei. A avut o intervenţie ratată de lângă un alt jucător de perspectivă, Rareş Pop. Pantea a încercat să respingă, dar s-a dezechilibrat în săritură şi a respins mingea cu mâna.

„Centralul” Găman nu a stat pe gânduri şi a acordat lovitură liberă pentru UTA. Mai mult, i-a oferit lui Pantea al doilea cartonaş galben şi l-a eliminat. A fost o lovitură importantă primită de liderul Ligii 1, care avea victorii pe linie înaintea disputei cu UTA.

Florinel Coman deschisese scorul încă din minutul 3, dar Fabry a restabilit egalitatea din penalty (18). Mircea Rednic anunţase, chiar înaintea meciului, că FCSB are probleme în defensivă de care speră să profite.

Gigi Becali l-a lăudat pe Alexandru Pantea: „E Roberto Carlos”

Gigi Becali l-a lăudat pe Alexandru Pantea, după FCSB – CFR Cluj 1-0. Patronul celor de la FCSB s-a declarat mulțumit de tânărul jucător din lotul lui Elias Charalambous și consideră că acesta va pleca de la vicecampioană pe o sumă mare de bani.

Reclamă

Gigi Becali l-a comparat pe tânărul fotbalist din lotul echipei sale cu Roberto Carlos. Patronul celor de la FCSB este de părere că evoluțiile lui Alexandru Pantea sunt excelente și că în viitor va putea pleca de la actuala vicecampioană a României pe o sumă impresionantă pentru orice club din țara noastră. De asemenea, latifundiarul din Pipera a dezvăluit că nu se gândește să îi găsească un locuitor tânărului jucător, pentru că acesta are evoluții bune în tricoul „roș-albastru”.

Pantea este Roberto Carlos! Pantea va pleca pe bani… Pantea va pleca pe milioane de două cifre. Ce înseamnă două cifre? Unu și pe urmă încă ceva. Pantea va pleca pe milioane multe”, a spus Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă de la palatul din Aleea Alexandru.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
Vezi toate știrile
Citește și