Închide meniul

Mihai Stoica, reverență în fața lui Gică Hagi: „Puțină lume știe asta!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 octombrie 2022, 12:48

Mihai Stoica, reverență în fața lui Gică Hagi: „Puțină lume știe asta!

Mihai Stoica, cuvinte uriașe pentru Gică Hagi

Mihai Stoica, cu Gică Hagi / Hepta

Mihai Stoica a avut cuvinte uriașe la adresa lui Gică Hagi. MM l-a lăudat pe „Rege” pentru maniera în care lucrează cu tinerii jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM Stoica e uluit de Alexi Pitu și Dan Sîrbu, doi tineri jucători promovați de Gică Hagi la prima echipă a Farului, care acum fac ravagii în Liga 1.

Mihai Stoica, cuvinte uriașe pentru Gică Hagi

„De ce e Hagi mare? Din două motive… din multe motive, dar două vreau să subliniez acum. Faptul că Dan Sîrbu, jucător născut 2003, joacă meci de meci fundaş dreapta…

Prea puţină lume ştie că nu e fundaş dreapta, e mijlocaş defensiv sau chiar fundaş central, şi la echipa naţională, la turneul final, a jucat mijlocaş defensiv.

Iar cu Pitu a avut răbdare, pentru că ştia cine e Pitu, un jucător, atacant, să se apropie de 70 de meciuri, să nu marcheze niciun gol şi tu să insişti cu el, înseamnă că îi cunoşti clar potenţialul şi ştii că va veni şi momentul în care Pitu va face diferenţa. Iar, de câteva etape, Pitu face diferenţa, alături de Alibec şi Louis Munteanu”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă

Gigi Becali face front comun cu naşul Gică Hagi

Gigi Becali face front comun cu naşul Gică Hagi. Mihai Stoica a dezvăluit că patronul FCSB este revoltat din cauza deplasărilor pe care echipa sa trebuie să le facă în Cupa României. Din acelaşi motiv a răbufnit recent şi „Regele” Hagi.

„Cei care au dar banii, sponsorul nostru oficial, nu cred că au realizat ce se întâmplă. Să luăm concret cazul nostru. Echipa noastră dă cea mai mare audienţă, umplem stadioanele. Cu rezervele la Arad a fost sold-out. Noi întâmpinăm cele mai mari obstacole.

N-am luat charterul până la Arad, că era 30.000. Noi ne-am dus cu avionul la Timişoara, de acolo ne-am dus cu autocarul la Arad şi invers. Ne costă… Mă rog. Mergem la Galaţi, jucăm cu calificarea pe masă la Botoşani.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi spunea aseară: <<Bun. Şi ăia cum joacă? Stai, mă, ce Mioveni? Noi nu jucăm cu Mioveni>>. <<E o chestie pe care nu o înţelege nimeni>>. Cu cinci puncte ai şanse mari să nu te califici. Unei echipe căreia ar trebui să-i faci avantaje ca s-o ai în fazele finale, tu îi faci cele mai mari dezavantaje. Să mă ierte… Rapid joacă acasă cu Dumbrăviţa, Rapid din play-out. Hagi are dreptate, a venit de acolo (n.r. – de la Constanţa) şi s-a dus la Alexandria.

Şi eu prima dată am zis că e ceva nou, merită încercat, dar nu mă gândeam că putem avea asemenea deplasări. Noi să fim cei mai dezavantajaţi, că nici măcar Clujul (n.r. – CFR) nu e dezavantajat, că joacă în deplasare la Cluj (n.r. – cu U Cluj), stau în patul lor”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor Vezi toate știrile
Citește și