Închide meniul

Mihai Stoica, revoltat de declaraţia lui Louis Munteanu: „N-am auzit pe nimeni să jignească la modul ăsta”

Bogdan Stănescu Publicat: 16 septembrie 2024, 23:16

Reclamă
Mihai Stoica, revoltat de declaraţia lui Louis Munteanu: „N-am auzit pe nimeni să jignească la modul ăsta

Mihai Stoica, revoltat de declaraţia lui Louis Munteanu

Mihai Stoica şi Louis Munteanu / colaj Profimedia Images

Mihai Stoica e revoltat de declaraţia lui Louis Munteanu. Oficialul FCSB-ului a reacţionat după ce atacantul lui CFR Cluj a făcut o afirmaţie controversată despre Dawa şi Mihai Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului a taxat declaraţia lui Louis Munteanu, de după CFR Cluj – FCSB 2-2.

Mihai Stoica, revoltat de declaraţia lui Louis Munteanu: „N-am auzit pe nimeni să jignească la modul ăsta”

Eu n-am auzit pe nimeni să jignească la modul ăsta până acum, dar fiecare e responsabil pentru ce face. Crezi că Dawa altă treabă nu are decât să asculte declaraţii? Azi am văzut, pe Instagram, cumva că între Mihai Popescu şi Louis Munteanu se făcuse pace. 

Nu cred că a fost o exprimare fericită. De ce discuţi tu de jucătorii altei echipe? Atunci vorbeşte despre cât de bun eşti tu, nu de jucătorii altei echipe. Eu nu am auzit în viaţa mea”, a declarat Mihai Stoica pentru primasport.ro.

Dawa i-a dat replica lui Louis Munteanu după declaraţia atacantului lui CFR Cluj! Mesajul războinic al fundaşului FCSB-ului

Dawa i-a dat replica lui Louis Munteanu după declaraţia atacantului lui CFR Cluj! Autor al unei „duble” în meciul cu FCSB, Louis Munteanu a făcut referire în interviul de după meci la Dawa şi la Mihai Popescu.

Reclamă
Reclamă

Acum, Dawa i-a dat un răspuns în numai 3 cuvinte lui Louis Munteanu. CFR Cluj a condus-o cu 2-0 pe FCSB, după „dubla” lui Munteanu, dar roş-albaştrii au egalat după două gafe ale ardelenilor. Băluţă (min. 59) a marcat după o greşeală a lui Simao, iar în minutul 87 Popa a scăpat mingea din braţe, iar Dawa a marcat.

Ne vedem curând”, a scris Joyskim Dawa pe contul de Instagram, după declaraţia lui Louis Munteanu. El a alăturat o poză în care apare alături de Munteanu, în meciul CFR Cluj – FCSB 2-2.

M-am gândit înaintea meciului să fiu mai mult în careu, pentru că Dawa și Popescu sunt fundași agresivi și am zis să fiu acolo în fața porții, pentru că inteligenți ca mine n-au cum să fie”, a spus Louis Munteanu pentru digisport.ro.

Reclamă

Louis Munteanu este cotat la 1,8 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate. Acesta a fost crescut la Academia lui Gică Hagi şi a evoluat la echipa „Regelui” în precedentele două sezoane.

Louis Munteanu a explicat gesturile făcute după golurile din CFR Cluj – FCSB 2-2

Louis Munteanu a explicat gesturile făcute după golurile din CFR Cluj – FCSB 2-2. Atacantul clujenilor a fost autorul unei duble în derby-ul cu FCSB din Gruia, încheiat la egalitate, scor 2-2. Fostul atacant de la Farul Constanţa, dorit de FCSB şi Rapid vara aceasta, a deschis scorul în minutul 36, cu o execuţie superbă.

Munteanu a reuşit dubla în debutul reprizei secunde, în minutul 49. Cu toate acestea, FCSB a reuşit să revină şi să obţină un punct, graţie golurilor marcate de Băluţă şi Dawa.

„Un meci greu, cu un adversar dificil şi zic că am făcut o partidă bună, dar am făcut greşelile de pe final şi, când ai în faţă o echipă cu calitate, vine peste tine. Am ieşit, că m-am încărcat puţin, am fost şi la naţională, am fost pe drumuri şi eu am cerut schimbarea.

Pentru mine şi prietenii mei au fost acele semne, gesturi pentru prietenii mei, care ştiu ei mai bine. Nu, pentru nimic.

Când vii la CFR e presiune mereu, nu doar pe mine, ci pe fiecare jucător care e aici. Vrem să câştigăm meci de meci şi să câştigăm meciul.

Aşa acum am mai spus. Din mici detalii au întors jocul, iar dacă se evita cea de la primul gol poate închideam jocul sau mai marcarcam un gol”, a mai declarat Louis Munteanu, la digisport.ro.

CFR Cluj – FCSB 2-2. Campioana României a obţinut un egal după ce a revenit de la 0-2! Final nebun în Gruia

Derby-ul CFR Cluj – FCSB 2-2 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Capul de afiş al etapei a 9-a din Liga 1 s-a încheiat la egalitate, după ce echipa lui Dan Petrescu a condus cu 2-0, graţie „dublei” lui Louis Munteanu.

Alex Băluţă a redus din diferenţă în minutul 59, în timp ce Dawa a egalat în minutul 87, profitând de o eroare uriaşă a portarului Mihai Popa.

CFR CLUJ (4-3-3): M. Popa – Mogoș, Bolgado, Boben, Simao Rocha – Fică, Djokovic, Ad. Păun – Deac (cpt.), L. Munteanu, Kamara

Rezerve: Hindrich – Camora, Abeid, Keita, Kresic, R. Filip, Artean, Lucaci, Tachtsidis, Korenica, Postolachi, Michael

Antrenor: Dan Petrescu

FCSB (4-2-3-1): Târnovanu – Pantea, M. Popescu, Dawa, Panțîru – Alhassan, Șut – Baeten, Olaru (cpt.), Miculescu – Fl. Tănase

Rezerve: A. Vlad – Crețu, Oct. Popescu, Ștefănescu, D. Popa, Băluță, Musi, Ngezana, Radunovic, Luis Phelipe

Antrenor: Elias Charalambous

Reclamă

Cine este mai voloros?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:30 17 sept.

Andrei Raţiu a marcat pentru Rayo Vallecano în meciul cu Osasuna! Echipa internaţionalului român a câştigat cu 3-1

0:03 17 sept.

„O ruşine” Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu U Cluj: „Nu accept aşa ceva”! Le-a cerut scuze fanilor

23:58

Ioan Ovidiu Sabău, cu picioarele pe pământ după Rapid – U Cluj 0-2. Mesaj direct pentru jucători: „Să nu uităm!”

23:55

VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal

23:46

„A venit mama la mine şi mi-a adus caşcaval” Dan Nistor, replică fabuloasă după ce U Cluj s-a distanţat în fruntea clasamentului!

23:39

Cristi Săpunaru și-a turnat cenușă în cap după Rapid – U Cluj 0-2: „Am făcut-o de oaie!”

1 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 2 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 3 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului 4 FotoImagini copleşitoare cu Alex Băluţă lângă sicriul lui Gigi Mulţescu: „Era un om minunat! M-a îngrijit ca pe o floare” 5 VIDEOEsteghlal – Al Gharafa 3-0. Florinel Coman a debutat în Liga Campionilor Asiei 6 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist
Citește și