Închide meniul

Mihai Stoica şi-a ales favorita în Dinamo – Rapid cu zâmbetul pe buze: „Bineînţeles că m-aş bucura”

Alex Masgras Publicat: 25 ianuarie 2024, 23:35

Reclamă
Mihai Stoica şi-a ales favorita în Dinamo – Rapid cu zâmbetul pe buze: „Bineînţeles că m-aş bucura

Mihai Stoica şi-a ales favorita în Dinamo - Rapid

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Stoica şi-a ales favorita în Dinamo – Rapid cu zâmbetul pe buze. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a prefaţat derby-ul de sâmbătă de pe Arena Naţională. Oficialul roş-albaştrilor nu s-a ferit să anunţe că s-ar bucura dacă echipa pregătită de Zeljko Kopic se va impune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motivul este legat de situaţia din clasament a celor de la Rapid. Giuleştenii încă speră la titlu, mai ales după înjumătăţirea punctelor înainte de play-off, fiind în luptă directă cu FCSB. De partea cealaltă, Dinamo are ca obiectiv în acest sezon evitarea retrogradării.

Mihai Stoica şi-a ales favorita în Dinamo – Rapid cu zâmbetul pe buze

Chiar dacă s-ar bucura la un eventual succes al celor de la Dinamo, Mihai Stoica a recunoscut că echipa pregătită de Cristiano Bergodi porneşte ca favorită clară în meciul de pe Arena Naţională.

Cu toate acestea, oficialul FCSB se aşteaptă la orice în meciul de sâmbătă, aşa cum s-a aşteptat şi la meciul dintre FC Botoşani şi CFR Cluj, câştigat de ultima clasată din Liga 1:

„Mă aştept la orice. Cum m-am aşteptat la Botoşani – CFR (n.r. 1-0), mă aştept la orice. Bineînţeles că mi-ar plăcea să bată Dinamo pentru că ne-ar ajuta pe noi, FCSB. (n.r. râde). E clar ca Rapidul e favorită”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Reclamă

După 22 de etape, Rapid se află pe locul 3, cu 36 de puncte, în timp ce Dinamo este pe locul 15, cu 16 puncte. În meciul tur, disputat în luna septembrie, Rapid s-a impus în Giuleşti fără drept de apel, cu 4-0.

Mihai Stoica a spus cine îl va înlocui pe Andrea Compagno la FCSB. David Miculescu, favorit pentru postul de „număr 9”

Andrea Compagno se află pe „lista neagră” a patronului Gigi Becali, care vrea să îl vândă în această perioadă de mercato. Totuși, chiar dacă omul cu bani de la FCSB ar accepta și o ofertă de 300.000 de euro, nicio formație nu l-a contactat pentru transferul italianului.

Potrivit lui Mihai Stoica, Andrea Compagno ar putea fi înlocuit în atac de David Miculescu, jucător care nu a impresionat în tricoul vicecampioanei, de la momentul în care a fost transferat de la UTA Arad.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, „MM” a spus că și Alexandru Băluță, unul dintre favoriții lui Gigi Becali, ar putea fi utilizat pe acea poziție.

”David Miculescu are 1,91 metri si e aproape imbatabil în jocul aerian şi la talie. N-a jucat foarte mult (n.r. număr 9), dar poate să joace cât a jucat Phelipe, Coman Băluţă şi Octavian Popescu număr 9.

Până la transferul lui Haaland, ce număr 9, ce atacant target man avea Guardiola de când a mers la City? Aguero e mic (n.r. are 1,73 metri). Şi (n.r. Alex) Băluţă poate să fie target man. Este un jucător care câştigă la doar 1,66 metri dueluri aeriene”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” Vezi toate știrile
Citește și