Închide meniul

Mihai Stoica și-a făcut planurile de viitor! Ce va face după retragerea de la FCSB: „Mă apropii de final!”

Viviana Moraru Publicat: 26 decembrie 2022, 11:24

Reclamă
Mihai Stoica și-a făcut planurile de viitor! Ce va face după retragerea de la FCSB: Mă apropii de final!”

Mihai Stoica și-a făcut planurile de viitor! Ce va face după plecarea de la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci pentru FCSB/ Profimedia

Mihai stoica știe ce va face după plecarea de la FCSB, acesta având planurile de viitor făcute. Managerul general al roș-albaștrilor susține că se apropie de finalul carierei, fiind de aproximativ 30 de ani în fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica și-a stabilit planurile de viitor. MM susține că a pus fotbalul pe plan secund, după ce în anii precedenți, sportul rege a fost pus înainte de orice, în viața acestuia.

Mihai Stoica și-a făcut planurile de viitor! Ce va face după plecarea de la FCSB

Mihai Stoica este conștient că se apropie de finalul carierei. În vârstă de 57 de ani, managerul roș-albaștrilor a declarat că încă se menține bine datorită unei alimentații bune, însă și-a setat și obiectivele de viitor. Acesta vrea să fie analist TV, după ce va pune punct carierei pe care o are la FCSB.

„Fasting, sport! Alimentație bună, asta deja o știe toată lumea. Doar că e aproape imposibil să te alimentezi perfect. Însă, dacă vrei să mergi pe drumul ăsta, nu ai voie să ai o zi fără mișcare. Eu m-am schimbat. Am făcut o greșeală pe care n-am realizat-o la momentul ăla, iar momentul ăla a fost cam lung.

Am pus fotbalul înainte de orice și, chiar dacă am avut satisfacții profesionale, totuși n-a fost ceea ce trebuia. Tocmai d-aia, la momentul ăsta, fotbalul este pe planul 2, dacă nu chiar 3.

Reclamă

Acum s-a ivit și al doilea job – televiziunea, cu care am cochetat ani de zile înainte, dar care mă tentează pentru finalul carierei. Mă apropii și eu de final. Mai am vreo doi ani și fac 60”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Mihai Stoica așteaptă cu nerăbdare un derby din Liga 1

Mihai Stoica așteaptă cu nerăbdare un derby din Liga 1. Managerul general de la FCSB susține că partida dintre roș-albaștrii și Rapid va umple Arena Națională.

Mihai Stoica este convins că FCSB și Rapid se vor duela în acest sezon, în play-off-ul Ligii 1, declarând că ambele formații sunt bine poziționate. Astfel, managerul general al roș-albaștrilor susține că întâlnirea dintre aceste două rivale va genera mult interes din partea fanilor, care vor umple Arena Națională.

Reclamă 4 / 0/3

Eu cred că la meciul cu Rapid din play-off, am încredere că vom juca împotriva Rapidului în play-off. Suntem bine poziţionaţi, şi noi, şi ei. (…) Cred că o să fie peste 35, 40.000 de spectatori. Depinde şi de vreme, sunt mulţi factori care concură la asta, dar cred că ne ducem peste 40.000!”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

În acest sezon, Rapid și FCSB și-au împărțit victoriile. Partida din tur a fost câștigată de giuleșteni cu scorul de 2-0, în timp ce în retur roș-albaștrii și-au luat revanșa și i-au învins pe rivali cu 3-1.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și