Închide meniul

Nicolae Dică, mulţumit de ultimele transferuri realizate de FCSB: „Aveam nevoie de jucători”. Ce spune despre a patra mutare pregătită de Gigi Becali

Viviana Moraru Publicat: 5 august 2022, 13:31

Nicolae Dică, mulţumit de ultimele transferuri realizate de FCSB: „Aveam nevoie de jucători. Ce spune despre a patra mutare pregătită de Gigi Becali

Avantajul lui Nicolae Dică în noul mandat de la FCSB

Nicolae Dică, pe banca FCSB-ului / Hepta

  • Nicolae Dică, mulţumit de ultimele transferuri realizate de FCSB
  • Ce spune despre a patra mutare pregătită de Gigi Becali

Nicolae Dică este mulţumit de ultimele transferuri realizate de FCSB. Gigi Becali i-a adus pe Eduard Radaslavescu, Radu Boboc şi Marco Dulca, şi este aşteptat încă un jucător, al cărui nume nu a fost divulgat încă. Antrenorul roş-albaştrilor mărturiseşte că era nevoie de întăriri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB o va întâlni pe Mioveni, în etapa a 4-a din Liga 1. Roş-albaştrii au avut un start modest în campionat, având două remize şi un eşec. În ultima etapă, trupa lui Nicolae Dică a remizat cu FC U Craiova, scor 1-1.

Nicolae Dică, mulţumit de ultimele transferuri realizate de FCSB

Nicolae Dică a purtat discuţii cu ultimii jucători alăturaţi lotului FCSB-ului. Antrenorul roş-albaştrilor a declarat că atât Eduard Radaslavescu, Radu Boboc, cât şi Marco Dulca nu sunt în urmă cu pregătirea fizică şi pot debuta în orice moment.

Reclamă

„Am vorbit cu ei acum înainte de antrenament, sunt pregătiţi. S-au antrenat normal la echipele de unde au venit. Nu este nicio problemă. Singurul Marco Dulca care a fost plecat 2 zile. Dar nu este o problemă”, a declarat Nicolae Dică, la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Mioveni.

Totodată, antrenorul roş-albaştrilor a mai mărturisit că-l aşteaptă şi pe cel de-al patrulea jucător ce se va transfera la FCSB, al cărui nume nu a fost divulgat de Gigi Becali.

Reclamă

„Să sperăm că va veni şi al 4-lea. Deocamdată nu este, aşteptăm. Sperăm să se facă şi al 4-lea transfer în următoarele zile. Mai contează acum, vedem (n.r. dacă e jucător român). Eu am spus că mi-l doresc, cu restul se ocupă conducerea”, a mai declarat Nicolae Dică.

Bogdan Rusu nu va evolua în Mioveni – FCSB. Promisiunea făcute de Gigi Becali

Bogdan Rusu nu va evolua contra celor de la Mioveni. Atacantul adus de Gigi Becali cu puţin timp în urmă chiar de la formaţia pregătită de Alexandru Pelici nu va putea fi utiliza de Nicolae Dică în partida de sâmbătă, în urma unei promisiuni făcute de Gigi Becali celor de la formaţia piteşteană.

Totodată, Nicolae Dică este convins că atacantul poate ajuta echipa pe parcursul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

„L-am adus pe Rusu care pentru ei era un jucător foarte important, dar aşa este la fotbal. E bine că l-am adus, e un jucător cu mare experienţă şi sperăm să ne ajute şi pe noi. Nu este o clauză, dar discuţia pe care a avut-o patronul nostru cu patronul de la Mioveni, i-a promis că nu-l vom băga în meciul cu ei şi aşa vom face. Ne vom ţine de cuvânt. Am avut o discuţie cu patronul şi i-am spus că e ok. Trebuie să ne ţinem cuvântul”, a declarat Nicolea Dică, în conferinţa de presă de dinainte de meciul cu Mioveni.

Gigi Becali s-a dezlănţuit şi a făcut 4 transferuri într-o singură zi

Gigi Becali s-a dezlănţuit şi a anunţat că a făcut 4 transferuri în mai puţin de 24 de ore. Patronul lui FCSB i-a transferat pe Eduard Radaslavescu (18 ani), Radu Boboc (23 de ani), Marco Dulca (23 de ani) şi un alt jucător al cărui nume nu a fost făcut public. Ilie Dumitrescu l-a felicitat în direct pentru mutările surprinzătoare.

Chiar dacă Becali a plătit 1.7 milioane de euro pentru David Miculescu, fostul atacant al Generaţiei de Aur e convins că aducerea lui Eduard Radaslavescu este marea lovitură a verii dată de vicecampioana României.

Sezonul trecut, Radaslavescu a jucat în 24 de meciuri de campionat pentru Farul şi a reuşit un gol şi o pasă decisivă. A evoluat la naţionala României U19 şi U20.

„Gigi, pe Radaslavescu cine ți l-a recomandat? E cel mai bun transfer pe care l-ai făcut în ultimii patru ani. Nu ştiu cine te-a învăţat, dar te felicit! Are cel mai mare potențial. Bravo! E cel mai bun transfer! Are fizic, are calitate.

Ai luat 3 milioane și te-ai orientat imediat în piață. Ai luat cei mai buni jucători din campionat. Ești calificat rău! Ce pot să zic, eşti calificat! Te miști bine, ce să faci„, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Patronul lui FCSB i-a răspuns imediat şi a anunţat că a fost felicitat şi de Mihai Stoica. A dezvăluit că de mult îşi dorea să rezolve această mutare.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF