Închide meniul

Mihai Stoica, anunţ despre situaţia lui Octavian Popescu de la FCSB: „Trebuie să lupte pentru titularizare!”

Viviana Moraru Publicat: 19 iulie 2023, 20:20

Reclamă
Mihai Stoica, anunţ despre situaţia lui Octavian Popescu de la FCSB: „Trebuie să lupte pentru titularizare!

Mihai Stoica i-a luat apărarea lui Alexandru Băluţă, după ce mijlocaşul a fost înjurat de suporterii olteni

Mihai Stoica, după un meci pe Arena Naţională / Profimediaimages

Mihai Stoica a făcut un anunţ despre situaţia lui Octavian Popescu, de la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor susţine că mijlocaşul de 20 de ani trebuie să lupte pentru postul de titular de la gruparea lui Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a fost rezervă în primul meci al celor de la FCSB, din acest sezon. Mijlocaşul a fost trimis în teren în minutul 70 al confruntării cu FC U Craiova 1948, înlocuindu-l pe Alexandru Băluţă.

Mihai Stoica, anunţ despre situaţia lui Octavian Popescu de la FCSB

Mihai Stoica susţine că Octavian Popescu trebuie să muncească pentru a se impune în primul 11 de la FCSB. MM susţine că „perla” de 20 de ani a roş-albaştrilor se luptă pentru postul de titular chiar cu prietenul său cel mai bun, David Miculescu.

De asemenea, managerul general de la FCSB susţine că se va face o rotaţie în primul 11 de la FCSB, odată ce echipa va lua startul şi în preliminariile Conference League, astfel că Octavian Popescu are şanse să prindă minute.

„Octavian Popescu va trebui să lupte pentru titularizare, la momentul acesta, cu cel mai bun prieten al lui, David Miculescu.

Reclamă

Asta nu e o problemă, pentru că sperăm să avem cât mai multe meciuri şi atunci vom apela la rotaţie. După meciul cu Dinamo, jucăm în Bulgaria, apoi la Galaţi. E clar că nu putem juca cu aceiaşi jucători.

Nu ştim ce se va întâmpla cu Olaru şi cu Coman, dacă îi vom recupera”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

După derby-ul cu Dinamo, de sâmbătă, FCSB va lua startul şi în turul al doilea preliminar din Conference League. Meciul tur cu CSKA Sofia 1948 va fi miercuri, 26 iulie, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica, nemulţumit de unii jucători de la FCSB, după victoria cu FC U Craiova 1948

Mihai Stoica s-a declarat nemulțumit de anumiți jucători de la FCSB. Oficialul vicecampioanei a criticat jucătorii intrați pe parcursul partidei cu FC U Craiova 1948.

„Eu cred că am jucat noi foarte bine și ne-au prins frica. Am marcat cu ceva șansă primul gol și după ne-a fost mai ușor. Am început foarte bine meciul, adică exact ce vedeam în antremente. Am încredere că dacă accidentarea lui Olaru nu va fi grazvă, iar Coman va fi bine, va fi foarte greu pentru multe echipe din Liga 1 să joace contra noastră. Doar că noi mai avem încă o provocare uriașă, să ne provocăm în grupele Conference League, iar traseul este foarte dificil.

Singura lucru care nu a fost pe placul meu a fost cum au intrat cei de pe bancă. Nu mi-a plăcut! Deloc! Nimeni din cei care au intrat! Da, e foarte advărat (n.r – că Edjouma a marcat din pasa lui Cordea), dar nu mi-a plăcut atitudinea cu care au intrat, faptul că au fost individualiști sau că alții au fost absenți. Tocmai d-aia e de remarcat cum au jucat Șut și Djokovic în absența celor care au ieșit. Pantea a fost și el impecabil. Da, m-au deranjat foarte tare. Dacă vor avea atitudinea asta, nu e în regulă deloc.

O măsură punitivă pentru cei care au intrat ar fi să meargă și să vadă cum au jucat înainte să intre ei. Uite cât de repede a jucat Băluță, cât de altruist a fost Băluță. Singura chestie bună a fost golul 3. În rest, au pierdut toate mingile și au arătat de ce încep pe bancă, deși unii erau obișnuiți să fie titulari”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și