Închide meniul

Mihai Stoica, ultimele veşti despre primul transfer pregătit de FCSB după revenirea lui Nicolae Dică + Ce a spus despre plecarea lui Darius Olaru

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 iulie 2022, 21:40

Mihai Stoica, ultimele veşti despre primul transfer pregătit de FCSB după revenirea lui Nicolae Dică + Ce a spus despre plecarea lui Darius Olaru

Mihai Stoica, impresionat de un jucător de la CFR Cluj

Mihai Stoica, într-un meci la FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a oferit noi detalii despre primul transfer de la FCSB, după revenirea lui Nicolae Dică. Managerul general al FCSB lasă de înţeles că plecarea lui Darius Olaru se va materializa, iar Safranko este aproape de echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru este pe cale să se despartă de FCSB în această vară. Mutarea a fost confirmată şi de Gigi Becali, care a mărturist că suma de transfer este de 6 milioane de euro.

Mihai Stoica, noi detalii despre primele transferuri de la FCSB, după revenirea lui Nicolae Dică

Mihai Stoica a declarat că transferul lui Darius Olaru este pe cale de a se materializa. Totodată, managerul de la FCSB a fost reţinut în declaraţii, şi nu a vrut să se mai bage peste Gigi Becali.

„Discuţiile le poartă doar patronul. Ştiu discuţiile de la Gigi. Nu vreau să discut eu absolut nimic. Dacă vrea el să spună… se pare că se face, dar nu acum. Mai încolo. E posibil şi în vara asta, da”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Totodată, MM Stoica a confirmat interesul din partea FCSB-ului pentru Safranko. Atacantul ar putea fi o variantă pentru atacul lui Nicolae Dică, după plecarea lui Florin Tănase.

Reclamă

„Tănase e aproape rezolvat. Safranko poate fi o opțiune, așa spun agenții că ar fi șanse să plece de acolo. E important dacă va pleca sau nu Olaru. Nu avem dublură la atacantul lateral dreapta. Dubluri sunt Musi, care are 18 ani, ar mai fi Mamut, dar are o problemă, l-a luat spatele, are o criză sciatică, Dumiter e out 2 luni, a plecat Vali Gheorghe”, a mai spus Mihai Stoica, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Ilie Dumitrescu ştie cine ar trebui să fie căpitan la FCSB, după plecarea lui Florin Tănase

Pentru rolul de căpitan la FCSB, Ilie Dumitrescu îl vede potrivit pe Florinel Coman. Fostul internaţional român este convins de calităţile de lider ale lui „Mbappe de România”.

„Florinel Coman să fie căpitanul! Vorbim despre un lider incontestabil, el trebuie să fie. Are potențial și va juca, va fi titular și va fi unul dintre jucătorii importanți.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă a plecat Tănase, pentru mine, singurul lider de la FCSB, acum, este Florin Coman. El trebuie să fie căpitanul echipei! E cel mai bun jucător de la FCSB. Lider adevărat, a fost la echipa națională”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Mihai Stoica a anunţat cine va fi înlocuitorul lui Florin Tănase la FCSB

Mihai Stoica a anunţat cine va fi înlocuitorul lui Florin Tănase la FCSB. Căpitanul vicecampioanei va pleca de la echipă, dar roş-albaştrii nu duc lipsă de opţiuni.

Ianis Stoica îi va lua locul lui „Tase”, a anunţat managerul general al FCSB. Mihai Stoica nu îşi face probleme şi anunţă că tinerii jucători pe care Nicolae Dică îi are la dispoziţie vor străluci.

Dacă pleacă Tănase, noi avem doi titulari de 19 ani: Octavian Popescu și Ianis Stoica. Indiscutabil, Ianis Stoica va fi titular dacă pleacă Tănase. Avem portar de 22 de ani, avem Șut și Cordea, 23 de ani. Avem Coman, Olaru, 24 de ani. Posibil să apară Pantea, de 18 ani.

Echipă tânără, cu care trebuie să avem răbdare. Ok, pleacă jucători, dar pleacă pe bani mulți și trăim. Ideea e ca tu să trăiești, nu cu -30 de milioane de euro. Aia nu e o rețetă, să pierzi bani în fiecare”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment Vezi toate știrile
Citește și