Închide meniul

Mihai Stoica, uluit de răbufnirea lui Mirel Rădoi, după Chindia – Universitatea Craiova 1-1: „Eu îl ştiam un tip echilibrat”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 noiembrie 2022, 8:19

Mihai Stoica, uluit de răbufnirea lui Mirel Rădoi, după Chindia – Universitatea Craiova 1-1: „Eu îl ştiam un tip echilibrat

Mihai Stoica, uluit de răbufnirea lui Mirel Rădoi

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoica s-a arătat uluit de răbufnirea lui Mirel Rădoi, de la finalul meciului Chindia – Universitatea Craiova 1-1. Managerul general de la FCSB susţine că tehnicianul oltenilor este o persoană echilibrată, însă presiunea pusă în Bănie este una mult prea mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a pierdut victoria în ultimul minut în faţa trupei lui Toni Petrea. După ce Valentin Creţu a deschis scorul, în minutul 13, Daniel Popa a reuşit să egaleze in extremis, în minutul 90. La finalul meciului, Mirel Rădoi s-a arătat extrem de nervos.

Mihai Stoica, uluit de răbufnirea lui Mirel Rădoi de la finalul meciului Chindia – Universitatea Craiova

Mihai Stoica a fost surprins de reacţia extrem de nervoasă a lui Mirel Rădoi. Managerul general de la FCSB susţine că astfel de reacţii apar în urma faptului că echipa nu are rezultatele dorite de antrenor, chiar şi după ce s-au luat anumite măsuri precum excluderea din lot a anumitor jucători importanţi.

„Nu aş da vina pe Mirel Rădoi. Oamenii, probabil, că nu au fost nevinovaţi dacă au fost luate măsuri aşa dure împotriva lor. Da… Probabil că nervii lui Rădoi au fost întinşi la maxim pentru că el este un fel de ”Big Brother” cu fotbaliştii. Eu îl ştiam un tip echilibrat, care îşi cenzurează emoţiile, probabil există o presiune suplimentară… cauzată de faptul că au fost luate anumite măsuri.

Presiunea vine pentru că ai luat o decizie, aştepţi să vezi rezultatele de după şi rezultatele echipei sunt cum sunt. De când sunt în fotbal nu am văzut să iei o decizie şi să nu existe repercusiuni. Eu îl cunosc pe Mirel, nu e genul care s-ar crampona într-un contract. Rotaru şi l-a dorit foarte mult… ştiu eu asta.

Reclamă

(n.r. după flash-ul lui Rădoi). Eu nu cred că face stânga… fără să ştie dreapta. Eu ştiu că Universitatea Craiova este foarte bine organizată. Nu îmi vine să cred că Mihai Rotaru nu ştie de acest gen de discurs. Eu cred că acest gen de discuţie s-a purtat în cadrul clubului„, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Mirel Rădoi, un car de nervi după Chindia – Universitatea Craiova 1-1

Mirel Rădoi a oferit prima reacție după Chindia – Universitatea Craiova 1-1. Antrenorul oltenilor a fost un car de nervi la finalul partidei. A recunoscut că jucătorii nu se ridică la nivelul așteptărilor sale. I-a înțepat din nou pe cei patru excluși din lot, sugerând că nu se antrenează suficient.

„S-a terminat cu un scenariu negru pe care nici următorul adversar nu îl avea în minte. Am pierdut două puncte, greșeli inadmisibile. Poate astea sunt limitele noastre. Sunt supărat pe jucători, nu au voie să facă analiza arbitrajului. Screciu e vinovat în momentul ăsta, dar nu putem spune că din cauza lui am pierdut două puncte. Are de învățat și la fel și noi. Suntem ridicoli să nu facem analiză? Am fost și eu la echipa națională și la tineret și n-am ajuns întâmplător acolo. Pentru mine problemele sunt altele, avem momente când ne retragem deliberat, nu știu de unde vine această teamă.

Reclamă 4 / 0/3

E treaba lor dacă sunt obișnuiți în alt fel. Nu cred că până acum nu fost disciplină, amenzile sunt mai mari acum. E treaba lor, pot să facă ce vor. Nu am nimic cu nimeni, nu am nimic cu persoana Hanca, cu persoana Ivan, cu persoana Markovic, cu persoana Vînă, eu am cu sportivii. Nu am cum să am ceva personal doar că am visat urât peste noapte. Nu putem să facem în trei luni ce n-au făcut alții în 31 de ani. Lucrurile se vor rezolva, jucătorii vor fi evaluați, în iarnă vor fi schimbări. Eu nu accept să stau să am emoții pentru play-off. E clar că avem o problemă din punct de vedere mental”, a spus Mirel Rădoi, după meci, conform digisport.ro.

Recomandări
  • Mihai Stoica, uluit e răbufnirea lui Mirel Rădoi
  • Ce a declarat managerul de la FCSB

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și