Închide meniul

Mihai Stoica, uluit de transferul unei rivale din Liga 1: „Nu mă așteptam! M-a surprins”

Cosmin Cioboată Publicat: 11 ianuarie 2023, 21:32

Reclamă
Mihai Stoica, uluit de transferul unei rivale din Liga 1: „Nu mă așteptam! M-a surprins

Mihai Stoica, uluit de ocaziile ratate de Rapid în derby-ul cu CFR Cluj

Mihai Stoica, într-un meci pentru FCSB / Profimedia

Mihai Stoica s-a arătat uluit de transferul unei rivale din Liga 1. Managerul general de la FCSB a comentat sosirea lui Bogdan Țîru la CFR Cluj. Fundașul central, în vârstă de 28 de ani, a revenit în campionatul României în această iarnă, după ce s-a despărțit Jagiellonia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana României a plătit 250.000 de euro pentru a-l aduce pe Țîru în Gruia.

Mihai Stoica, uluit de transferul unei rivale din Liga 1

Mihai Stoica a recunoscut că nu înțelege decizia lui Bogdan Țîru de a pleca din Polonia, unde avea postul de titular asigurat.

„Da, că aveau foarte mulţi (n.r. – fundaşi centrali). La ei nu e problemă de lot. Pe mine m-a surprins faptul că, văzând că Ţîru joacă în Polonia, cum a plecat atât de uşor de la Jagiellonia.

Nu mă aşteptam să plece de la Jagiellonia, dar am înţeles că a plecat pe bani puţini”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Bogdan Țîru a adunat 80 de apariții în tricoul polonezilor de la Jagiellonia, formație cu care a semnat în februarie 2020, după despărțirea de Viitorul Constanța.

În România, Țîru a mai jucat la FC Voluntari, sub formă de împrumut.

CFR Cluj a realizat 4 transferuri în această iarnă: Bogdan Țîru (28 de ani), Ermal Krasniqi (24 de ani), Andrei Peteleu (30 de ani) și Anton Maglica (31 de ani).

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu l-a taxat deja pe noul său jucător, Anton Maglica

Dan Petrescu l-a taxat pe noul jucător transferat de CFR Cluj, anume Anton Maglica. „Bursucul” a declarat că a purtat o conversaţie cu atacantul croat în care l-a certat cu privire la numărul de goluri pe care le-a marcat.

Dan Petrescu s-a declarat nemulţumit de faptul că Anton Maglica a marcat doar un singur gol pentru Apoel Nicosia, în prima parte a sezonului. Tehnicianul de la CFR Cluj susţine că i-a reproşat acest fapt chiar şi croatului, despre care susţine că a mai avut şansa de a-l antrena şi în trecut, în China.

Mai mult decât atât, antrenorul campioanei a declarat că îl aşteaptă la antrenamente şi pe Gabriel Debeljuh. Atacantul de 26 de ani s-a accidentat în debutul sezonului, însă este aproape de revenirea pe teren. Înainte de accidentare, croatul reuşise să marcheze trei goluri, în startul stagiunii.

„Era jucător liber și îl cunosc foarte bine. Îmi place să lucrez cu jucători pe care îi cunosc. Maglica… n-am apucat să mă bucur prea mult de el. Când am venit eu antrenor în China, el a plecat, la fel și în Turcia.

Am vorbit cu el și l-am certat că a dat doar un gol (n.r. – în sezonul 2022/2023, pentru APOEL Nicosia), pentru că are calități foarte bune de marcator. Normal că îl vreau înapoi pe Debeljuh. Am vorbit cu el, i-am zis să se facă bine și să facă antrenamente”, a declarat Dan Petrescu, pentru digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint Vezi toate știrile
Citește și