Închide meniul

Bogdan Ţîru, prezentat oficial la CFR Cluj! Continuă întăririle pentru trupa lui Dan Petrescu

Viviana Moraru Publicat: 8 ianuarie 2023, 15:26

Reclamă
Bogdan Ţîru, prezentat oficial la CFR Cluj! Continuă întăririle pentru trupa lui Dan Petrescu

Bogdan Ţîru, prezentat oficial la CFR Cluj

Bogdan Ţîru, prezentat oficial la CFR Cluj/ Facebook CFR Cluj

Bogdan Ţîru a fost prezentat oficial la CFR Cluj. Fundaşul, care revine în Liga 1, este al doilea transfer al iernii pentru trupa lui Dan Petrescu, după aducerea lui Anton Maglica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Ţîru a evoluat ultima dată la Jagiellonia, formaţie din prima ligă din Polonia. În acest sezon, fundaşul central a bifat 17 partide, în toate competiţiile pentru polonezi.

Bogdan Ţîru, prezentat oficial la CFR Cluj

CFR Cluj a anunţat transferul lui Bogdan Ţîru, prin intermediul paginii oficiale de Facebook. Fundaşul central, care a fost convocat şi la naţionala României în sezoanele precedente, este format la Academia Hagi.

„Bine ai venit, Bogdan Țîru!

Cluburile CFR 1907 Cluj și Jagiellonia Białystok au ajuns la un acord privind transferul fundașului Bogdan Țîru în Gruia!

Reclamă

Fostul căpitan al Viitorului revine în fotbalul românesc după aproape 3 ani petrecuți în Polonia, la Jagiellonia, echipă pentru care a bifat în total 80 de apariții. În România, fundașul de 28 de ani a câștigat Campionatul României în 2017, Cupa și Supercupa României în 2019 alături de echipa de la malul mării, iar la 22 de ani a bifat prima sa convocare pentru echipa națională mare a României.

Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la CFR Cluj!”, se arată în postarea celor de la CFR Cluj, pe contul oficial de Facebook.

În urmă cu câteva zile, Dan Petrescu a confirmat transferul lui Bogdan Ţiru la CFR Cluj. Tehnicianul clujenilor a avut doar cuvinte de laudă pentru fundaşul de 28 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

„Am înțeles că Țîru face vizita medicală azi și, dacă totul e bine, va veni. Jucătorii care vin… e clar că mi-i doresc pe toți. Când apare o oportunitate cu un jucător ca Tîru, de echipă națională, așa cum consider, de ce să nu-l luăm?

Avem cinci fundași centrali acum, nu e problemă. E posibil încă unul sau doi jucători să apară până la începutul campionatului. Nu pot să spun acum”, a declarat Dan Petrescu, pentru digisport.ro.

Dan Petrescu l-a taxat imediat pe noul jucător transferat de CFR Cluj

Dan Petrescu l-a taxat pe noul jucător transferat de CFR Cluj, anume Anton Maglica. „Bursucul” a declarat că a purtat o conversaţie cu atacantul croat în care l-a certat cu privire la numărul de goluri pe care le-a marcat.

Dan Petrescu s-a declarat nemulţumit de faptul că Anton Maglica a marcat doar un singur gol pentru Apoel Nicosia, în prima parte a sezonului. Tehnicianul de la CFR Cluj susţine că i-a reproşat acest fapt chiar şi croatului, despre care susţine că a mai avut şansa de a-l antrena şi în trecut, în China.

Mai mult decât atât, antrenorul campioanei a declarat că îl aşteaptă la antrenamente şi pe Gabriel Debeljuh. Atacantul de 26 de ani s-a accidentat în debutul sezonului, însă este aproape de revenirea pe teren. Înainte de accidentare, croatul reuşise să marcheze trei goluri, în startul stagiunii.

„Era jucător liber și îl cunosc foarte bine. Îmi place să lucrez cu jucători pe care îi cunosc. Maglica… n-am apucat să mă bucur prea mult de el. Când am venit eu antrenor în China, el a plecat, la fel și în Turcia.

Am vorbit cu el și l-am certat că a dat doar un gol (n.r. – în sezonul 2022/2023, pentru APOEL Nicosia), pentru că are calități foarte bune de marcator. Normal că îl vreau înapoi pe Debeljuh. Am vorbit cu el, i-am zis să se facă bine și să facă antrenamente”, a declarat Dan Petrescu, pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și